utilizator: daydreamdalia

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 19

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
:) - de daydreamdalia la: 11/11/2005 11:36:16
(la: despre shuruburi)
opera de arta, mai vreau....;)
:( - de daydreamdalia la: 10/11/2005 14:26:22
(la: am si io o problema)
sa trecem "chestia" la interventii nereusite ? :D
think outside the box - de daydreamdalia la: 09/11/2005 12:21:38
(la: Oamenii nu se trag din maimuta)
Binomul creationism/evolutionism cred ca e o abordare mult prea simplista prin urmare cu rezultate sintetice, interpretabile, nemultumitoare...propun sa largim un pic cadrul, amandoua teoriile se concentreaza pe evolutia vietii pe Pamant prezentand restul decorului (aka Uninversul, restul religiilor) ca pe un fundal inert, prin urmare exclus din presupuneri. De ce consideram numai crestinismul ?...de ce sa nu oprim un ochi si asupra calendarului Maya şi traditiei tibetane Kalachakra ?
de ce sa nu mergem chiar un pic mai departe sa vorbim despre proxima aliniere planetara si eventualele efecte ?, poate si era glaciara are un loc bine stabilit in ecuatie (o data la 13000 )...oare intradevar Homo Sapiens va evolua spre Homo Luminous ? Cati dintre cei care au postat aici sant familiarizati cu erorile argumentelor teiste ? cati pot pot pune mana in foc ca Biblia este originala si nu a imprumutat o serie de motive din alte religii ? cine a citit "istoria religiilor" sau macar "sacru si profan" ? daca religia este un aspect atat de important este oare de conceput acceptarea ei fara o minima analiza ?
#86061 (raspuns la: #85671) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
maan - de daydreamdalia la: 09/11/2005 11:37:10
(la: In cautarea barbatului galant)

Am facut crampe razand, tre' sa fac un mea culpa, n-am avut deloc intentia ca postul sa sune sententios, sa fie o dihotomie, un reper....evident nimic nu e chiar atat de simplu si chiar daca ar fi...unde naiba mai e farmecu' ? ma simt dator cu o completare:
...40% din criteriile de evaluare feminina o reprezinta atractia bruta, 10% nimicurile care de fapt pretindeti ca ar avea maxima importanta (simtul umorului, inteligenta....), esti prea civilizata pentru a freca fruntea de gambe dar departe de imunitate. Te-ai intrebat de ce persoanelor mai inalte beneficiaza de mai multa incredere, ce crezi ca se intampla daca izbucneste un incendiu intr-o sala arhiplina?...oare noi homo sapiens sapiens ..o sa profitam de inzestrarea cu ratiune si o sa iesim ordonati ?...,singura concluzie care trebuie trasa ar fi necesitatea ca proximele alegeri sa reprezinte un echilibru intre emotional si rational.
#86043 (raspuns la: #85718) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
;) - de daydreamdalia la: 08/11/2005 11:30:55
(la: amor vincit omnia)
"de unde stii ca iubirea pe care o simti e iubire si nu dorinta de-a iubi?"

pentru ca intodeauna e dorinta de a iubi !, motivele si cadrul le creem pe urma, instinctualul alege partenerul/momentul si constientul se supune si creeaza povestea.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...