utilizator: micupicu

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 3
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ce dam bani cersetorilor?
de micupicu la: 21/03/2006 12:12:00
invaluit in ganduri diverse si plictisit de romani, sunt intr-un mijloc de transport in comun. mi-e sila, sunt ingrijorat ca voi avea inca o zi-playback. se apropie un orb murdar, vai de el, care cere "un banut". nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca e intr-adevar orb, sau se preface. ii dau zece mii de lei si pleaca.ma simt mai bine. ma lasa cu o suma de idei contradictorii care ma obsedeaza. i-am dat bani pentru ca m-a impresionat? poate. i-am dat bani pentru ca il vor ajuta sa gasesca un strop  ...continuare .
1 comentariu
modifica
":Ati vazut cumva vreo ghilimea?
de micupicu la: 09/01/2006 00:03:00
eu sunt o ghilimea!da...insa ceva e in neregula...ati vazut vreodata o ghilimea singura?nu!de aceea eu vreau sa-mi gasesc ghilimeaua pereche!am incercat peste tot.la metrou:toti citesc "libertatea";nici urma de ghilimea!la facultate:totul i-un remix(de fapt lumea asta-i un remix,nu?).cred c-am sa ma transform intr-un apostrof...
6 comentarii
modifica
rama vesela suparata pe tine
de micupicu la: 26/10/2005 21:31:00
sunt din provincie punct cunosc bucuresti-ul de trei saptamani punct astia nu si-au dat inca seama ca nu sunt de la tara semnul exclamarii din cauza lor virgula mintea imi sta in loc punct in orasul asta spiritualitatea s-a aruncat in fata metroului punct s-a sinucis puncte de suspensie ce pot sa fac semnul intrebarii s-o aduc pe cea de-acasa semnul intrebarii plus exclamarii sau aveti voi p-aci prin comuna asta in care se bea cafea semnul intrebarii ajutati-ma sa nu ma arunc dupa spiritualitate  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Stai la camin - de micupicu la: 30/06/2006 19:40:52
(la: Camin sau gazda?)
De chirii ai timp toata viata. Daca ai un strop de noroc sa ai parte de colegi de camera de la aceeasi facultate, inveti de n ori mai bine in camin. Aveti aceleasi materii si aceleasi examene, invatati impreuna. Am stat la camin un an, apoi m-am mutat la chirie. Peste o luna ma intorc in camin! Intr-adevar, te maturizezi brutal, dar ai nevoie de asta pentru a supravietui in acest loc.
Asa ca stai in camin!
Ce mananca nervii... - de micupicu la: 14/04/2006 19:23:18
(la: ce va enerveaza?)
Ma enerveaza :
1. "Merge decat tramvaiul"
"George, ai luat toate examenele? nu!am luat decat unul!"
2. Calatorii din mijloacele de transport in comun care apasa obsesiv pe butonul de la usa
3. Numarul mare de cititori de "libertatea"
4. Televizorul
5. Faptul ca ma enerveaza cele de mai sus (cred ca sunt nevrotic. apropo, stiti diferenta dintre un nebun si un nevrotic? nebunul stie ca 1+2=5. nevroticul stie ca 1+2=3, dar chestia asta il enerveaza tare!!!!)
Flacari - de micupicu la: 19/02/2006 12:15:49
(la: Muzica)
Ma parasutez in camera fericit ca am scapat de ei. Cenaclul Flacara - Bacovia; Mananc Cargo - Doi pasi in urma ta. Travka- Corabia nebunilor. Gandesc Lake of tears - Forever autumn. Red hot chilli papers - Otherside. Timpuri Noi - Stere. Sarmalele reci - Prostia la putere. Cenaclul Flacara - Sacra banalitate. Frank Sinatra - Cheek to cheek.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...