utilizator: ciprian alexandru

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Patriot sau nationalist
de ciprian alexandru la: 09/02/2006 12:47:00
patriot sau nationalist,/ gasesc de cuviinta sa va amintesc, dragi prieteni, ca unii dintre noi mai sunt si patrioti. nu ca printre dumneavoastra s-ar numara antinationalisti, si nici nu vreau sa fiu un patriotard, insa se prevad in orizonturi viitoare posibile lupte catre o deviza deja stiuta. dar sa nu ma lungesc prea tare; va provoc la un exercitiu de imaginatie. sa spunem ca printr-o propunere a uniunii maghiarilor, constitutia noastra se va modifica, chiar art1 al1 care spune ca "rom  ...continuare .
22 comentarii
modifica
,,Cati copii trebuie sa am?"
de ciprian alexandru la: 05/12/2005 20:03:00
gasind o carte foarte interesanta-si pe care o propun tuturor utilizatorilor-si anume lester brown, casa plina (editura tehnica), am ramas surprins de importanta demografica, pe care nu o cunosteam, atat de periculoasa. suntem peste 6 miliarde de oameni, si autorul se intreaba daca in curand pamantul ne va putea sustine, avand in vedere sporul pozitiv de 1,7% ceea ce inseamna 90 mil de oameni anual. fermele agricole nu mai fac fata, terenurile nu mai pot produce cantitati atat de mari. concluzia  ...continuare .
8 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intelepciune... - de ciprian alexandru la: 20/11/2005 23:41:38
(la: Intelepciunea - o virtute demodata?)
cipri_alex

Copilul râde:
"Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!"
Tânărul cântă:
"Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!"
Bătrânul tace:
"Iubirea şi jocul meu e-nţelepciunea!" Maestrul Lucian Blaga.
Intelepciune...as vrea sa pot spune ca sunt intelept, fiindca am fost inconjurat de oameni atat de priceputi...adevarati artisti de caractere. Daca sunt intelept ii las pe altii s-o spuna!
Da, e cam demodat sa fii intelept, si e foarte usor sa-ti dai seama luand putin pulsul maselor. La moda e sa fii baiat descurcaret, dotat si cu spate, un "parazit'' dintre blocuri,eventual, care se trezeste dimineata cu o singura vorba in gura-aceeasi pe tot parcursul zilei.
Revenind, nu e necesar sa fii un om cult sau inteligent sa devi intelept. Din pacate poporul roman e doar inteligent, nici cult si nici intelept, desi am avea atatea resurse.
Uite-asa as vrea sa mor... - de ciprian alexandru la: 14/11/2005 22:52:01
(la: Gica Petrescu)
cipri_alex
Traiasca Gica Petrescu! Mda..."cu paharul langa mine...sa-mi scriu cand o fii momentul cu vin rosul testamentul". Din pacate nu se mai asculta Gica Petrescu, dar totusi exista o lumina de speranta. Traim intr-o lume unde originalitatea lasa de dorit-si poate, cinic vorbind, acesta este un lucru bun pt maestru. Remix-Gica Petrescu. Iei o floare o scuturi de polen, o pui la uscat, o vopsesti eventual, o bagi intr-un borcan de sticla, si o luminezi cu un neon...dupa aceea le aduci unora aminte de vremurile bune. Sa fim cinstiti! Nu se va mai asculta Gica Petrescu, si daca se asculta nu mai are acelasi farmec...pacat!
Eu personal am o gramada de melodii pe care le ascult singur, si vibrez la auzul lor!
Uite-asa as vrea sa moooooorrr...

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...