utilizator: epimeteu

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 8
comentarii: 12

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Uniunea Europeana, intre mit si realitate.
de epimeteu la: 22/06/2006 16:37:00
sunt un adept al culturii europene, sunt un adept al civilizaţiei occidentale (sau mai bine zis a ceea ce ar trebui sã fie aceasta), dar sunt categoric împotriva u.e.! spun asta de la bun pentru a nu exista confuzii în legătură cu demersul meu.despre u.e. s-au scris tone de rânduri. dupã al doilea rãzboi mondial, europa s-a trezit îngenuncheatã în faţa s.u.a. şi a u.r.s.s. fiind împãrţitã practic între aceste superputeri. cu ajutor american - fãrã a fi totuşi niciodatã lãs  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Omul de afaceri japonez nu a fost ucis de un caine maidanez.
de epimeteu la: 31/01/2006 01:23:00
<p>/ eu cred ca omul de afaceri japonez nu a fost ucis de un caine maidanez. singurii caini antrenati sa sara la jugulara, la abdomen, la organele sexuale si la pulpa in zona arterei femurale sunt cainii de lupta. cunosc foarte bine cainii maidanezi - daca tipi un pic la ei, o iau la goana cu coada intre picioare. nu sunt genul sa atace un om.. cu atat mai putin sa-l omoare. nu s-a intamplat niciodata un astfel de caz. de ce am crede ca tocmai acum s-a intamplat pentru prima oara? <\p>/ <p>/ nu e  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Spuneti NU lui Big Brother.
de epimeteu la: 09/12/2005 01:17:00
<p>/ Încet dar sigur, big brother se insinuează în viaţa noastră de zi cu zi. oriunde am merge, vedem peste tot din ce în ce mai multe camere de filmat. dacă intrăm într-un magazin, sau într-o bancă, dacă mergem cu metroul sau pur şi simplu ne plimbăm pe stradă - zeci de ochi electronici ne privesc şi ne înregistrează fiecare mişcare. noţiunea de intimitate şi de drept la propria imagine şi-a pierdut practic orice semnificaţie. nu am ajuns chiar ca în japonia, unde s-au in  ...continuare .
8 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Adevarul nu e distractiv... - de epimeteu la: 23/06/2006 01:40:37
(la: Spuneti NU lui Big Brother.)
Nerusinatii de "negationistii" au facut asemenea expertize stiintifice care pun la indoiala posibilitatea de a masacra zilnic mii de oameni cu Zyclone B (care de fapt era un dezinfectant) si de a arde mii de cadavre pe zi. Bineinteles, istoria 'oficiala' le ignora, fiindca ea nu are nevoie de "dovezi" ci de o credinta oarba. Muntii aia de cadavre (munti de cadavre nu de cenusa) erau ale unor oameni care murisera de subnutritie si de tifos. Nici un "negationist" nu neaga faptul ca sute de mii, poate milioane de oameni au murit in lagarele naziste din cauza subnutritiei, a muncii fortate, a epidemiilor (diaree, tifos etc), a conditiilor foarte dure de detentie, sau pur si simplu ucisi. Oricum, tu si cei ca tine sunteti prea indoctrinati de catre propaganda oficiala pentru a fi deschisi la argumente 'neortodoxe'. Nu am facut nici o referire in vreun text al meu la o asa-zisa "conspiratie iudeo-masonica", dar vad ca vorbesti tu despre asta - ceea ce demonstreaza clar faptul ca TU de fapt crezi in asa ceva, nu eu.
M-am saturat de mult sa aud tampenia asta cu "national-comunismul" - comunismul a fost prin definitie anti-national si internationalist. Ce rost ar mai avea sa iti explic ce inseamna nazismul, fascismul, comunismul etc.? Oricum habar n-ai ce inseamna, dar iti place sa arunci asemenea cuvinte - fiindca e mult mai usor sa jignesti si sa improsti cu noroi decat sa aduci argumente.
#129302 (raspuns la: #95180) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
fun ;) - de epimeteu la: 14/12/2005 23:24:22
(la: Spuneti NU lui Big Brother.)
Amice, trebuie sa recunosc ca m-ai distrat :) Dar eu tot nu am inteles prea bine ce ma consideri: nazist, comunist, nationalist, legionar, antisemit, conspirationist ? :) Este foarte usor sa etichetezi un om - dar asta nu inseamna ca l-ai inteles! Nu-ti plac link-urile pe care le-am pus pe site-ul meu: ok.. nici eu nu sunt de acord cu tot ce scrie acolo... Ca nu am zis nimic de comunism: pai scuza-ma, am laudat eu undeva societatea comunista? (care era fara indoiala totalitara) Am laudat eu nazismul?? Dimpotriva.. eu vorbesc de societatea actuala care incepe sa semene tot mai mult cu societatile totalitare din trecut, beneficiind in schimb de tehnologii de controlare a indivizilor mult mai puternice (ceea ce le face si mai periculoase). Si inca ceva: crimele mai mari din trecut impotriva libertatii NU justifica deloc crimele mai mici de acum... Multi oameni erau inchisi pentru ceea ce gandesc - acum se practica acelasi lucru (si nu doar in China sau in alte state totalitare ci si in "democratica" UE, de exemplu - inclusiv in Romania). Nu sunt un fan al legionarilor (in primul rand sunt ateu), dar nu pot fi de acord cu arestarea unui om (prof.Grigore Oprita) doar pentru faptul ca a scris o carte despre legionari. Ca sa nu mai vorbesc de zeci de istorici arestati in Occident pentru ca pun la indoiala teze oficiale privind istoria celui de-al doilea razboi mondial... ma refer la asa-zisii "negationisti". Nu au dreptate, foarte bine - dovediti-o in mod stiintific, nu le bagati pumnul in gura! Acesta prigonire a lor ii face, dimpotriva, mai credibili! Articolele mele sunt provocatoare, recunosc! Va provoc sa ganditi; sa ma criticati, daca gresesc - dar sa ma criticati cu argumente logice...

#95129 (raspuns la: #94834) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Sunt curios cine a votat nu si de ce :) - de epimeteu la: 09/12/2005 10:37:49
(la: Doriti ca acest site sa aiba un chat live ?)
Sunt curios cine a votat nu si de ce.. Eu cred ca ideea unui chat nu strica. Mai ales pentru ca ofera posibilitatea unor persoane inteligente sa faca schimb de opinii. Din acest motiv, eu am votat pentru "da".
Lacrimile lui Băsescu. - de epimeteu la: 03/12/2005 10:09:52
(la: Traian Basescu a fost marea vedeta a Zilei Nationale)
Preşedintele Romaniei este un personaj care poate să plângă "la comandă". El "plânge" când "Stolojan e bolnav", când vede "inscripţionarea CFR pe trenurile morţii gestionate de hortyştii care ocupaseră Ardealul în 1940", el plânge şi când "defilează câteva subunităţi militare". Dar preşedintele NU PLÂNGE când se scumpesc gazele, curentul, energia termică, telefonul, alimentele, când bătrânii nu au bani de medicamente, când în spitale este batjocură, când 3000 de români se sinucid anual, când rata mortalităţii e în creştere iar cea a natalităţii scade an de an, când milioane de români sunt şomeri. Atunci plângem noi. Lacrimile noastre sunt sincere, ale preşedintelui sunt de crocodil. M-am săturat de farsele marinarului, care iată ne urează la mulţi ani şi ne spune că ne iubeşte. Cât ne iubeşte el în realitate o simţim toţi pe pielea noastră.
Eu cred ca nu e greu... - de epimeteu la: 30/11/2005 20:26:32
(la: Accentul si integrarea in societate)
Eu cred ca este foarte usor sa te adaptezi intr-o noua tara. Am fost anul acesta in Italia - ce-i drept, nu am invatat italiana! - dar m-am descurcat foarte bine: mai o fraza doua, iar daca nu o dadeam in engleza. De asemenea, intonatia limbii italiene mi-a intrat rapid in sange. Mai greu mi-am revenit cand m-am intors in tara si nu mai reuseam sa inteleg ce spun oamenii: in fine, asta a durat 2,3 zile :) In concluzie, omul se adapteaza foarte usor la o alta limba...

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...