utilizator: ana si maria

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 115

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un pic despre viitor....si un pic eu...
de ana si maria la: 04/03/2006 22:48:00
/ a trăi înseamnă a cunoaşte şi a evolua... etapele prin care trecem ne ajută să ne dezvoltăm fizic şi spiritual. modul în care ne adaptăm vieţii ne reflectă personalitatea. la vârsta adolescenţei viaţa e încă un tărâm necunoscut în care păşim treptat. de aceea cuvântul „personalitate” e impropriu pentru noi, adolescenţii, deoarece suntem doar nişte personalităţi în formare. este greu să ne alegem un drum în viaţă fiindcă abia acum  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Lamulti ani!
de ana si maria la: 31/12/2005 17:59:00
...un nou an!...hm, ce repede trece timpul...cu totii speram un an mai bun, cu realizari, cu bucurii si sanatate...eu doresc tuturor un 2006 care sa aduca mai multa lumina in sufletele noastre, sa fim mai puternici, mai plini de iubire, lucrurile sa evolueze in sens pozitiv si sa nu ne pierdem o clipa speranta...multa bucurie si pace sa va aduca!/ cu urari de bine, anamaria
5 comentarii
modifica
Mi-e dor de visare...
de ana si maria la: 10/12/2005 19:37:00
mi-am adus aminte ca esti al meu,/ ti-ai adus aminte ca sunt a ta!/ .../ sentimentul s-a trezit in noi/ si pluteam in nestire printre nori.../ sufletele isi vorbeau,/ mintile stateau.../ ochii mei sopteau / cuvinte calde de iubire/ si buzele asteptau/ o clipa de daruire.../ buzele mi se descletasera/ dar parca inghetasera.../ urechile imi vajaiau,/ auzeam sunetul fericirii,/ simteam caldura nemuririi.../ ochii tai de inger scanteiau,/ picioarele ni se inaltau,/ mainile se impreunau.../ lumini di  ...continuare .
9 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
bluebird=pasarea fericirii... - de ana si maria la: 14/09/2006 19:45:31
(la: Mă întorc către sine...)
bluebird=pasarea fericirii...asta imi aminteste de un film (k-pax), in care aceasta "blue bird" era semnul reinnorii spirituale,de fapt al vindecarii :P....ft frumoasa poezie! :) si sunt de acord si eu ca e un zbor frumos :)...numai bine!

"Lumina fie-ti calea si sufletul Iubire,
De-acum inainte traieste-n Fericire!"...:)
oltcit... - de ana si maria la: 03/09/2006 19:24:04
(la: Are ortodoxia nevoie de o reforma???)
fara suparare, dar cu ce drept proclami ca "Nu biserica ortodoxa e adevarata biserica a lui Hristos!!!Aceasta biserica idolatra si plina de traditii pagane.." ?? sau ca "Biserica Catolica e Dusmanul lui Hristos"?? ...nu stiu ce confesiune ai si nu asta ma intereseaza,nici ce confesiune am eu, dar totusi mi se pare nejustificat ce spui si aiurea....fiindca Biserica lui Hristos nu e nici cea ortodoxa, nici cea catolica, nici protestanta, nici alta confesiune....fiindca ea e una singura! aceea in care oamenii cred cu adevarat si traiesc in Legile divine, in Legea Iubirii!!...Dumnezeu nu a dat un nume bisericii Sale...de aceea nici o confesiune care exista acum nu e perfecta fiindca atata timp cat vor exista separatisme nu putem vb de o biserica adevarata...dar asta nu inseamna ca nu sunt bune confesiunile actuale...dimpotriva, o religie care a rezistat peste 2000 de ani cred ca spune ceva...e o confesiune ft profunda care te apropie ft mult de Dumnezeu, insa are si ea lipsurile ei..sau mai bine zis nu se practica asa cum trebuie, nu e inteleasa asa cum a fost ea lasata de la inceput...in adevarul ei ascuns...de aceea s-a denaturat intelesul cultului si poate si al invataturilor....de aceea cred ca fiecare confesiune are lucrurile ei bune, stiute de Dumnezeu, dar nu reuseste sa formeze adevarata Biserica fiindca nu e intregita...daca am lua cate ceva din fiecare confesiune (fie ea si budista etc )...cred ca s-ar creea religia de care are nevoie omenirea, bazata pe invaturile christice, care are drept suport regula universala de a iubi...:) doamne-ajuta!
#143089 (raspuns la: #142858) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
eu va dau pupilici la toti :o - de ana si maria la: 03/08/2006 20:58:10
(la: Loc pentru "giugiuleli" :))))))))
eu va dau pupilici la toti :o :)))...in special la baietii simpatici si ..tinerei! :D :)))
:) ....adevar ai grait!...cam - de ana si maria la: 03/08/2006 20:58:10
(la: ...primul vals...)
:) ....adevar ai grait!...cam asa e...si ma bucur sa mi se confirme lucrurile astea....acuma inteleg si eu mai bine cum stau lucrurile :P....:D....desi nah, nu pot spune ca ma pricep prea mult dar vad si eu cum stau lucrurile....si pare sa fie asa :)....aaa, si apropo : si eu stiu sa dansez vals :D... :))
"Zborul pasarilor oarbe Rede - de ana si maria la: 03/08/2006 20:58:10
(la: Logaritmarea zborului)
"Zborul pasarilor oarbe
Redeseneaza universul"

atata fictiune... si totusi cata realitate!..minunata poezie!

"Logaritmand zborul
Atat de departe
De fiecare colt de puritate
Ce sta intr-o lacrima
Ce naste privirea."......:)...o privire pura, luminoasa....eu asa zic si vreau sa cred....genial final! :P

"Lumina fie-ti calea si sufletul Iubire,
De-acum inainte traieste-n Fericire!"...:)

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: