utilizator: lavdyi

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 5
comentarii: 155

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Noi suntem români(i)!?
de lavdyi la: 29/10/2009 16:20:48
in torino, la fel kum se intampla si in alte orase unde exista importante comunitati de straini functioneaza un post de radio dedicat lor, strainilor care convietuiesc in mod pasnic si-n deplina armonie cu populatia autohtona./ noi romanii avem 4 ore de emisie.doua dimineata, doua seara.si stim sa profitam din plin de ele.../ aseara de exemplu,in timp ce ma-ntoarceam spre casa, blocat in trafic(ca toti ceilalti), am avut o revelatie:la radio fm torino international,la o ora de maxima au  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Casatoria si copiii : Ce si cum s-a schimbat
de lavdyi la: 26/07/2009 14:37:11
este poate cea mai importanta decizie din viata unui om. / pe voi cum v-a schimbat? ati devenit mai responsabili, mai rationali ? / la ce-ati renuntat? cariera, dragoste, sporturi extreme ? exista ceva ce vi-ati dori sa faceti insa nu mai aveti suficient timp sau vointa ? / sau ati gasit un echilibru in toate ?/ ori pur si simplu ati primit mai mult decat ati dat?/
31 comentarii
modifica
Pirateria - "flagelul" lor in era noastra
de lavdyi la: 17/09/2006 15:58:00
am citit de curand un sondaj care avea ca subiect "cate cd-uri originale cumparati".procentul cel mai mare era al celor care nu cumpara deloc urmat de cei care le fac pe amandoua(intr-un anume raport;)./ e unul am cumparat si muzica si filme. insa am si downloadat multe.dar la fel ca multi altii, care isi doresc sa aiba un dvd original cu un film bun, sau o colectie de cd-uri cu formatia preferata, am mai si cumparat. de altfel, desi acel sondaj ma contrazice, in opinia mea, categoria asta est  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
- de lavdyi la: 26/12/2009 14:04:37
(la: Frânturi...(7))
...
dupa trei ani - de lavdyi la: 16/12/2009 15:01:35
(la: de ce iubim in tacere)
mi-am dat seama ca lupu'si schimba paru' da naravu' ba.Nu credeam...:))
#507746 (raspuns la: #106585) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de lavdyi la: 16/12/2009 11:18:54
(la: 20 ani de la revolutie - vom cunoaste vreodata adevarul?)
In istoria omenirii au existat atatea momente controverste incat privind lucrurile din acest punct de vedere revolutia noastra a ramas doar o minuscula pata de ulei pe aceasta panza despre care fiecare intelege si spune ce crede. Conturul nu e clar si nici nu stiu daca va fi vreodata.

Putem privi insa revolutia si altfel, de exemplu prin ochii celor care atunci si-au pierdut copiii.Un copil pentru un parinte este mai important decat toata lumea asta la un loc.Pentru ei nu conteaza statistica si faptul ca la nivel global,importanta unui eveniment istoric este direct proportionala cu numarul de victime inregistrate.Singurul lucru care conteaza este ca atunci au pierdut tot ce-au avut.Jertfa,eroi,patrie,libertate,democratie...Bullshit! Ar fi preferat sa-si traisca urmatorii cincizeci de ani inchisi intr-o puscarie comunista,legati cu lanturi si fara lumina,doar sa-si stie copilul...traind!
Nu stiu in ce masura spectacolul de Colloseum cu executia in direct din '89 le-a oblojit ranile.Insa in mod sigur acum, dupa douazeci de ani de la acele evenimente, atat ei cat si noi am privi cu alti ochi ceea ce s-a intamplat daca Romania ar fi devenit locul in care acei tineri si-ar fi dorit sa traiasca.
gratis - de lavdyi la: 16/12/2009 09:25:26
(la: Provider de International Calls)
se cheama justvoip , eu il folosesc de mult timp,platesc 10 euro la trei luni pe care oricum nu-i consumi daca vorbesti mai putin de 300 min /saptamana.Pentru convorbiri USA/Romania am impresia ca e gratis, nu e nevoie nici de cei 10 euro.

am observat - de lavdyi la: 15/12/2009 09:50:29
(la: DIFERENTA DE INALTIME)
ca atunci cand se descrie femeia ideala standard(fara optional) se incepe asa: frumoasa,inteligenta bla-bla-bla .In schimb cand e descris barbatul ideal se incepe: inalt,frumos,inteligent...Ca urmare, in conceptia generala femeia (ideala) ar trebui sa fie in primul rand frumoasa in timp ce barbatul (ideal) ar trebui sa fie in primul rand inalt.Asta pare a fi teoria, in practica insa lucrurile stau altfel cel putin pentru cei care au sansa de-a se indragosti nu de un ideal ci de un om in carne si oase.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...