utilizator: dogmatic

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 43

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Virtutea si intelegerea!
de dogmatic la: 31/10/2003 22:11:31
pentru a putea discuta despre virtute, intai trebuie gustat din fructul viciului. este inevitabil ca noi sa nu rodim in timpul vietii, ganduri "necurate". in fiecare din noi exista bunatate dar si ticalosenie ce ne marcheaza evolutia ca indivizi sau pe a celor din jurul nostru! este cumva o boala a societatii moderne sau chiar a societatii in general? oare intelegerea si acceptarea acesteia este o virtute?
10 comentarii
modifica
Rasism IT-ist
de dogmatic la: 17/10/2003 07:48:00
ce face un tigan cand deschide calculatorul?/ simplu ... cauta-n recycle bin !
3 comentarii
modifica
Viata gay...romaneasca!
de dogmatic la: 02/10/2003 14:26:32
deunazi in cateva discutii in contradictoriu am avut surpriza sa constat ca pe tema homosexualitatii unii oamenii nu sunt informati, debitand teorii cel putin bizare. asa cum noi din cateva celule am evoluat in cateva milioane de ani in ceea ce astazi suntem , cred ca si aceasta stare de fapt poate fi vazut ca un defect pur genetic, prin degenerarea rasei umane, sau pur si simplu un alt stadiu ...de evolutie! voi ce ziceti?
64 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
WOOOOOOW - de dogmatic la: 29/12/2003 02:24:54
(la: Viata gay...romaneasca!)
Sunt foarte impresionat de punctul tau de vedere :) Respectele mele! Da-mi voie sa pastrez comentariul tau si sa il postez intr-o lucrare unde nick name-ul tau va apare ca autor.
#7359 (raspuns la: #6566) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
:) - de dogmatic la: 11/11/2003 08:18:28
(la: Preoti homosexuali?)
Wooow, extrapolam deja! Poate tocmai de aceea s-a trecut de acea faza...de "arborigenat", draga Alice :) Precum am mai spus, nu este un lucru normal din punct de vedere al perpetuarii speciei. Intr-adevar, fiind o minoritate este diferita de ...majoritate. Logic, nu? Dar asta nu trebuie sa insemne supunerea totala fata de regulile acestei majoritati. Nimeni nu are dreptul sa impuna un anumit stil de viata, altcuiva, atata timp cat nu lezeaza normele deontologice comune. Din pacate nu cunosc ecleziastica anglicana, asa ca nu ma pronunt decat ca principiu.
#3956 (raspuns la: #3955) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Toleranta - de dogmatic la: 11/11/2003 05:04:46
(la: Preoti homosexuali?)
Princiile despre care se vorbeste aici au fost ridicate la rang de lege in institutia numita biserica, taman pentru a intari puterea bisericii asupra prostimii. Legile nescrise ale acesteia, tolereaza aceasta orientare tocmai pentru a nu-si stirbi puterea si credibilitatea in teritoriu. Si acolo este o politica foarte bine pusa la punct! Nu ca sunt cativa...ci sunt un numar foarte mare de preoti, calugari, calugarite, fetze preasfintite care duc o astfel de viata, chiar daca biserica nu recunoaste in mod oficial. Tot ceea ce este dat pe pamant este opera Lui. Asa ca, de ce sa privim cu atata inversunare oameni care isi vad de viata lor si nu se baga in paturile altora fara sa fie invitati. ESTE TREABA LOR in viata privata, chiar daca sunt preasfintiti sau umili slujbasi ai bisericilor. Religia este o filosofie ce nu trebuie legata de pat si credinta fiecaruia! Daca religia insusi ar fi perfecta, atunci de ce exista atat de multe culte? Ca si omul...nimic si nimeni nu este perfect!
#3944 (raspuns la: #3937) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Re: - de dogmatic la: 10/11/2003 09:14:55
(la: ROMANIA)
Iata, draga Catalina, ca dau curs invitatiei tale :) Multe se spun pe acest site dar nimeni nu a atins sensibilitatea romanului atat de tare pe cat o face frumusetea acestei tari! Dunarea...! Iata un gand frumos despre Romania. Da, simplu...Dunarea! Spune tot si nimic in acelasi timp. Locuind in Galati trebuie sa va impartasesc din frumusetea locului, imbogatita fiind de aceasta natura "vie"! Este pacat ca macar o ora sa nu pierzi pe malul fluviului. Este pacat sa nu te scalzi intr-o romantza sub clar de luna ... pe faleza Dunarii din Galati.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - de dogmatic la: 07/11/2003 08:20:33
(la: Virtutea si intelegerea!)
Racovitzene draga, extrapolezi! Era vorba, pur si simplu de echilibru...chiar si ca exemplu. Crima nu-i un viciu ci mult mai rau decat atat...
#3579 (raspuns la: #3474) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: