utilizator: rebela

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 30

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
A doua sansa
de rebela la: 27/11/2005 13:49:00
ce credeti? / ar trebui acordata o a doua sansa, indiferent de persoana, context, circumstante, varsta, sex, gravitate, etc.? / de multe ori stau si ma gandesc la ideea aceasta. pana unde putem merge cu toleranta, iertarea sau chiar uitarea (daca e posibil...). personal nu am fost niciodata in situatia de a gresi atat de grav pentru a - mi fi oferita o a doua sansa, insa adesea reflectez ca daca vreodata voi face o alegere gresita, as dori sa am ocazia sa pot indrepta lucrurile... / cred in a dou  ...continuare .
13 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce gluma buna! - de rebela la: 14/12/2005 15:28:54
(la: Despre sex! (again?...in God's name!!!))
E mai tare ca cea cu babele si liftul...........:)))))))))))))))
Oricand... (si noaptea in somn:P )
Oricum... (adica in orice pozitie :P))))
(cu)Oricine... (te simti in largul tau...)
Oriunde ... (numai pe acest site ... NO FUCKING WAY!!!!(again?...in God's name!!!) You are so fucking right... :P) :))))))

God bless you!!!

carpe diem
Nu categoric! - de rebela la: 09/12/2005 10:37:49
(la: Pedeapsa cu moartea: pentru sau impotriva)
nu pot concepe ideea ca oamenii ii pot condamna pe altii la moarte si apoi sa se dovedeasca o eroare judiciara sau chiar umana... voi ati putea trai cu asa ceva?
cred in pedepsirea la inchisoare pe viata si chiar (poate ) conditii mizere, dar MOARTEA E IREVERSIBILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
carpe diem
polle-ul tau e prea limitat si nu o zoc cu rautate pt ca vreau - de rebela la: 09/12/2005 10:37:49
(la: EXISTA DREPTATE DIVINA?)
sa zic ceea ce cred eu...
probabil ca exista dreptate divina, dar aceasta intervine prea tarziu si atunci mai bine sa lasi liberul arbitru sa intervina, dar tot timpul sa te gandesti daca dzeu ma va intreba de ce am actionat asa ce-i voi zice? adica tot timpul sa ai in minte principiul proportionalitatii si sa raspunzi pe masura niciodata exagerat...
Personal cred mai intai ca sunt datoare fata de mine sa am o anumita atitudine atunci cand mi se face o nedreptate si abia apoi sa las dreptatea divina sa intervina. Dar mai intai analizez bine daca a fost realmente o nedreptate sau am gresit si eu... complicata viata asta !
carpe diem
cred in dragoste, dar nu in repetarea greselilor - de rebela la: 09/12/2005 10:37:49
(la: Intr-o relatie se merita sa incerci pana cand va merge?)
cred mai mult decat in orice , cred in dragoste. Si in dragostea aceea minunata dintre un barbat si o femeie care nu se fac sa sufere, iar daca isi produc suferinte (minime) regreta din adancul sufletului si incearca cu orice chip sa isi repare greselile.
Tu vorbesti despre o relatie dintre doua persoane, cred eu, destul de diferite ca personalitati , aproape pana la incompatibilitate. Ai cateva solutii: fie iti calci pe inima si lasi de la tine numai ca sa fii cu aceasta persoana , si crede-ma ca permanent vei resimti frustrare si neimplinire, si chiar tristete; fie o lasi balta si nu mi incerci si a treia oara pt ca probabil cineva tot greseste si nu poti ierta la nesfarsit si nici nu poti suferi la nesfarsit... /trebuie sa mergi mai departe sa gasesti o persoana care sa te iubeasca si sa te pretuiasca astfel incat sa nu te mai faca sa suferi atat...Eu personal cred in acordarea celei de-a doua sanse , chiar si in dragoste, cu toate ca asta ar insemna sa imi calc mult pe inima si chiar pe mandrie, insa cred ca a face a treia oara acelasi pas care in strafundul sufletului STII ca iti va produce din nou suferinta si te va lasa cu sechele, mi se pare ca persisti in greseala si viata e prea scurta pentru a nu te bucura de ea!

carpe diem
Intrigant subiect! - de rebela la: 09/12/2005 10:37:49
(la: Biblia musamalizata de papalitate sau nu?)
Am tot citit ce a zis unul si altul si in cea mai mare parte sunt de acord cu acel Grigorescu.
E cert ca biblia a fost scrisa de OAMENI, care evident au fost influentati de societatea, moravurile, prejudecatile si istoria in care si cu care traiau. Este adevarat ca Dumnezeu este unul in functie de fiecare religie si indiferent de nenumaratele religii care exista dintre care unele chiar politeiste, pana si acolo este un zeu atotputernic ... adica un DUMNEZEU...
Este adevarat ca aceasta carte sfanta a fost conceputa cu scopul slujirii diferitelor interese... de la o anumita vreme.
De exemplu cu ocazia Sinodului de la Niceea au fost extrase si inlaturate acele paragrafe care faceau referire la reincarnare... Si daca e s-o gandesti logic, unii oameni poate gandeau ca "las' ca am sa ma indrept in viata viitoare, sau las' ca in viata urmatoare voi fi mai bun, etc"... Cu toate ca cei care cred cu adev in reincarnare se gandesc in permanenta cum sa isi influenteze in bine viata viitoare prin faptele pe care le savarseste acum, aici... In fine e mult de zis... Deci au scos acele paragrafe pt ca oamenii nu mai credeau in preoti nici macar ca mijlocitori intre ei si Dzeu si atunci biserica era pe cale sa isi piarda inflenta si implicit si veniturile enorme si puterea politica, etc
Pe scurt, sa raspund la subiectul propus de tine, DA, cred ca biblia si nu doar aceasta sfanta scriptura, ci toate celelalte carti sfinte au fost scrise de oameni... mai bine zis de barbati , pentru ca femeile sarmanele erau inferioare... dar ce noroc ca au reusit asa pacatoase si vai mama lor sa dea nastere unor oameni sfinti... UFFFFFFFFF iar deviez... scuze!
Si pt a mai completa putin, cred ca biblia a fost in mare masura modificata de papalitate asa cum ai afirmat tu pt ca aceasta a fost secole la rand cea mai puternica biserica, insa cred ca atunci cand ortodoxismul a avut si el zilele sale de glorie, si acesta si-a lasat amprenta, modificand ici colea ...
eu nu il neg pe dzeu doar pe cei care il reprezinta!..

carpe diem

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...