utilizator: johnaugustus

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 4

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre victime numai de bine....
de johnaugustus la: 23/01/2006 18:31:00
hai sa discutam pe marginea unui subiect...intr-o tara, la un moment dat, un hot intra intr-un magazin in care se ascunde pana la caderea serii, cu gandul de a lua cate ceva din acel loc. ghinionul lui si norocul proprietarului a fost ca acea camera in care hotul s-a ascuns era prevazuta cu un sistem de deschidere doar in afara, astfel incat hotul a stat in acea camera o noapte pana a fost descoperit a doua zi. norocul hotului l-a constituit insa un judecator care l-a obligat pe patronul magazinu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Experti - de johnaugustus la: 17/05/2006 22:39:22
(la: Voi ce visati noaptea?)
In ultima perioada visez numa experti americani...As vrea sa visez totusi experti rusi ca sa pot sa beau si eu ceva
Despre singuratate - de johnaugustus la: 19/12/2005 19:40:53
(la: atinge-ma, dar de la distanta !)
Wow...Esti singur daca vrei sa fi singur...Daca iti impui niste exigente foarte mari in relatia cu cei din jurul tau...
#95947 (raspuns la: #95228) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Despre net numai de bine... - de johnaugustus la: 19/12/2005 11:51:00
(la: atinge-ma, dar de la distanta !)
"Fara zahar" aveau la un momnt dat expresia intr-un cantec "nu m-am putut abtine". Asa ca nici eu nu m-am putut abtine sa nu fac un comentariu la acest mesaj. Daca suntem in era cyber, de ce oare sa nu avem si cyberprieteni. Inainte era moda ca prin reviste sa fie acele anunturi de genul "doresc sa corespondeze". Oameni care isi scriau unii altora tot felul de misive, in care poate isi spuneau tot felul de chestii, fara ca macar sa se fi vazut...Nevoie poate de comunicare sau poate de a-si mai indeparta singuratatea. Nu este usor sa iti faci noi prieteni/dar mai greu este sa ti-i pastrezi. Asa ca internetul s-a insinuat si in acest spatiu al relatiilor interumane. Acum problema care se pune este aceea a autoritatii cu care noi il investim. Am o colega la birou care a ajuns la un nivel maxim de dependenta in a-si cauta prieteni pe net. Cand vede un moment calculatorul liber se strecoara pe tot felul de site-uri matrimoniale pentru a cauta "un tip ca lumea". Daca tipii "ca lumea" au ajuns on-line deja cred ca este o problema. De fapt cred ca de multe ori se alege varianta netului pentru a alege prieteni dintr-o dorinta inconstienta de a nu te expune prea mult. De a putea fi altfel. La un moment dat m-am uitat peste descrierile celor de pe siteurile vizitate de catre colega de care va scriam si am descoperit ca toti barbatii romantici, cu simtul umorului, draguti, bla, bla, bla s-au cam mutat acolo si stau in cautarea unei partenere de vreo trei ani. La fel cu femeile. Toate tipele inteligente, rafinate, care isi cauta tipi cu bun simtz, cu simtzul umorului..sunt tot acolo si unele tot de vreo trei ani. Cum de nu au reusit sa se intersecteze aceste persoane este pentru mine un mare mister. In fapt si la urma urmei in loc ca aceste persoane sa stea cu orele in fata site-urilor de matrimoniale mai degraba ar iesi printr-un parc, la un club sau si-ar frecventa mai bine pritenii pe care ii au si cred ca ar avea parte de ceva rezultate...Parerea mea cum ar zice Nicu Vacaroiu. Poate cu in sufletul lor nu este decat un mare gol, poate ca sunt intr-o fuga permanenta fata de ei insisi, in fuga spre ceva despre care nu si-au pus prea julte intrebari despre cum ar putea arata. Bref...
Despre Boia numai de bine - de johnaugustus la: 09/12/2005 12:15:50
(la: Lucian Boia un demitizator, nemesisul naţionaliştilor de mucava)
L-am descoperit relativ recent pe Lucian Boia. Dar citesc de atunci cu o deosebita placere lucrarile lui. Este printre putinii oameni care reusesc sau incearca sa se detaseze de abordarile plicticoase ale istoriei si acest lucru nu poate fi decat salutar. Dupa decenii de cosmetizare a istoriei de dus domnitorii si regii la sala de fitness a istoriei cred ca mai trebuie sa mai coboram si cu picioarele pe pamant. Este oare o crima sa fi lucid? Pana la a sari la gatul lui Boia ar trebui sa-l scoatem din moarmant pe P.P. Panaitescu si sa-i atarnam cilanele in piata publica, pentru ca si el a avut curajul sa incepa o demontare a miturilor care ne fac sa dormim asa de bine in vagonul de marfa al istoriei. Ne place sa credem ca am fost poarta crestinatatii sau macar o usa din dos si ca noi am aparat crestinatatea apuseana etc..etc..Am aparat-o in contextul in care cei care se duceau sa o atace (turcii) nici macar nu treceau prin tarile romane. Dar acestea sunt detalii. Noi am functionat mai departe ce portari fara ca nimeni sa ne fi cerut acest lucru. Cand portarul cu jumate de norma al crestinatatii apusene, Stefan cel Mare, isi asumase rolul de paznic si a cerut intariri, baietzii din Apus au mirosit smecheria si i-au dat cancel.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...