utilizator: only_May

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 8
comentarii: 17

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
unde esti?
de only_May la: 27/06/2006 13:01:00
te caut in fiecare zi,/ intr-o multime amorfa de oameni,/ ma intreb cine esti?/ de ce te caut?/ poate ai fost langa mine,/ dar te-am ignorat crezandu-te strain,/ si acum regret ca nu te-am gasit,/ inca te mai astept./ voi colinda o lume-ntreaga,/ de la un capat spre alt infinit,/ voi starui o mie de nopti,/ sperand ca te voi gasi./ daca ar fi sa te caut in 80 de zile,/ si dupa aceea sa plec mai departe/ ma voi intoarce mereu la pamanteanul/ pentru care faceam aceste calatorii./ prin geogr  ...continuare .
2 comentarii
modifica
dragoste platonica
de only_May la: 27/06/2006 12:50:00
si visul meu ramane vis./ si tu fara sa stii.../ vei fi ce ai fost si vei ramane,/ doar un strain./ astept sa coboare dimineata.../ si-n sufletul meu/ raza sa fie samanta/ unei sperante, ca mai exista ingeri./ zilele nu se repeta/ si toate sunt la fel.../ noptile nedormite imi spun ca sunt/ un suflet pierdut si caut un inger./ as vrea sa prind aripi,/ sa zbor pana la geamul tau.../ sa stau o mie de clipe,/ sa vad cum dormi... straine./ asterne-ti gandurile-n lacrimi,/ si chipul meu nu va  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Pentru pamanteni
de only_May la: 29/03/2006 17:05:00
ce e un om fara sentimente?/ nu,nu ma intelege gresit.../ pana si ura e un sentiment./ ce e un om ce nu simte nici ura?!/ nu e om.e nimic./ lumea e atat de vasta.../ incat ma trezesc noaptea gandindu-ma/ si nu mai termin niciodata!/ cate sentimente:groaza,admiratie,ura,dragoste/ toate amestecate in mintea unui adolescent./ sst... nu vorbi fara rost.../ cum poate sa iti auda cuvintele, un om surd?/ asa nu pot nici eu sa simt teama/ ce o simteam mai de mult./ si am crescut invaluita de: sentime  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cand publici te astepti la or - de only_May la: 11/06/2006 19:23:38
(la: Corabii)
Cand publici te astepti la orice, multi care nu inteleg comenteaza pe langa subiect, ma abtin... dar vreau sa iti spun cat mai simpu ca imi place poemul si sentimentul de speranta, pe care mi-l transmite.
de ce crezi ca Dumnezeu trebu - de only_May la: 10/05/2006 20:27:13
(la: Revolta)
de ce crezi ca Dumnezeu trebuie sa fie indreptat? da uneori pare absurda existenta lui, sau ca ne vede pe toti cineva PERFECT. Dar eu tot cred ca nu are pacat, poate voi mai creste si imi voi schimba parerea... pana atunci...
imi place. de ce? pentru ca i - de only_May la: 10/05/2006 20:27:13
(la: Şapca mea comunistă)
imi place. de ce? pentru ca in sfarsit da raspuns intrebarilor mele legate de trecut... din carti aflu prea putine si un poem incarcat de sentimente este ceea ce cautam, astfel am aflat mai multe decat in romane.
da stiu... oricum mersi pentr - de only_May la: 12/04/2006 22:06:41
(la: post mortem nihil est..)
da stiu... oricum mersi pentru toate comentariile. Astept sa mai publici si tu... ceau
#117008 (raspuns la: #114947) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
daca ar gandii toti oamenii c - de only_May la: 12/04/2006 22:06:41
(la: De ziua ta)
daca ar gandii toti oamenii ca tine poate nu m-as mai simti singura... imi place cum descrii un sentiment nobil.Trebuie sa fii in love? sa scrii asa de frumos? sincer... e poezia mea preferata din cate ai scris...

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...