utilizator: africa

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 14

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
PRAJITURA CU GUST SIMPLU
de africa la: 25/12/2005 19:16:00
mâinile mele, puţină nebunie şi-o galeata de priviri sunt ingredientele de bază... gânduri cât cuprinde şi un strop de răutate. la sfârşit se adaugă egoism...după gust.
1 comentariu
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
admin - de africa la: 15/06/2006 19:40:37
(la: A plagia, plagiat, plagiator.)
am folosit un text de al meu pt o piesa de teatru si am castigat festivalul...ceea ce ma deranjeaza acum e ca se aud zvonuri prin orasul meu ca l-as fi copiat de pe net si ca nu eu am scris textul.ma deranjeaza foarte tare acest lucru pt ca stiu foarte bine ca eu l-am scris in data de 13 septembrie ora 00.00 fix oricum am o sumedenie de oameni carora le-am aratat textul...dar problema e cum putem noi sa ne aparam impotriva furtului sau plagiatului.
vreau sa spun ca laun moment dat am pus o poezioara pe acest sait si am fost acuzata de plagiat. intr-adevar poezioaramea semana foarte bine cu o poezie pe care am auzit-o la radio ( probabil mi-a ramas intiparita in minte)si de acolo am pornit eu poezioara.
la inceput am negat ..apoi cand persoana respectivami-a spus ca e o poezie scrisa de macedonscki am ramas surprinsa.AM STERS POEZIA,MAI PRECIS AM ARUNCAT HARTIA CU POEZIA.
Sunt adepta originalitatii si nu accept ca altii sa isi bata joc de munca altuia iar daca se inspira din o anumita cretie literara sa specifice acea creatie. Este foarte bine ca atiprecizat mai sus aceste reguli.Daca le-as fi stiut si spre rusinea mea daca as fi stiut poezia lui Macedonski as fi scris poezia facuta de mine cu titlul :" Replica la poezia lui Macedonski" in acest fel nu as fi scapat de rusinea de a fi acuzata.
As vrea sa stiu daca cineva foloseste pe nedrept un text de pe acest sait ce se poate intampla mai departe.cum putemnoi demonstra ca acel text este scris de noi????
multumesc!
superrrrrr - de africa la: 05/01/2006 21:00:26
(la: BABA LENUTA)
nu beau cafea.
imiplace poveste ta cu baba Lenuta dar cel mai mult si mai mult m-au intrigat planuirle voastre de atac si cum va pazea Baba Lenuta..." sa nu sarim de la etaj, sa nu ne aruncam una pe alta de la etaj, sa nu o aruncam pe ea de la etaj, si alte combinatii….,".
JimmY Cecilia - de africa la: 05/01/2006 21:00:26
(la: Aspect fizic sau trasaturi psihice?)
nu beau cafea.
Operatiile estetice exista pentru cei cu deformari fizice...
Ce o impiedica pe persoana respectiva sa faca una??
baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..bani o impiedica ...nu sti ca asa e in Romania
iar daca are o boala genetica e aproape imposibil sa redevii ceea ce nu ai fost.
#98627 (raspuns la: #98161) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
nu beau cafea. Cartea car - de africa la: 03/01/2006 11:51:14
(la: Carti ce ne-au marcat existenta)
nu beau cafea.
Cartea care mi-a marcat existenta este "Recreatia Mare" de Mircea Santimbreanu si mai e "Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai" dar nu mai stiu de cine e scrisa.
intruder - de africa la: 31/12/2005 11:37:34
(la: zece intrebari)
nu beau cafea.
INTRUDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..AM GRESIT.ASTA NU E UN COMENTARIU LA COMENTARIU...AM VRUT SA RASPUND LA INTREBARILE DIN TESTUL TAU...SI L-AM SCRIS CA PE UN TEXT NOU DE AL MEU....
NU AM STIUT UNDE SA SCRIU .ABIA ACUMA MI-AM DAT SEAMA...CA EU AM SCRIS UN TEXT NOU PT MINE DAR DE FAPT E TEXTUL TAU,NUMAI RASPUNSURILE SUNT ALE MELE....
IMI CER SCUZE NU AM VRUT.

DACA TOT AM AJUNS AICI VREAU SA TE AVERTIZEZ SI TU SA-I AVERTIZEZI PE TOTI CA EU O SA FAC MULTE GRESELI..SI O SA INCURC MULT OALELE PENTRU CA ASA SUNT EU.MA STRADUIESC DAR NUMAI ATAT POT.
#98027 (raspuns la: #97991) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...