utilizator: mad alina

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Stii raspunsul inteleptului? - de mad alina la: 29/12/2005 13:06:20
(la: Aspect fizic sau trasaturi psihice?)
Stii raspunsul inteleptului? Ce vrei, o felie de tort sa o imparti cu toata lumea, sau un "rahat" sa-l mananci singur? Iaca dilema mare, ca nu se compara tortul cu rahatul, si nici chestia cu impartitul...
Sunt amandoua necesare. Ca om prefer sa am pe cineva cu care sa ma inteleg. Psihicul deci. Ca femeie am nevoie de cineva care sa se impuna in societate. Cand iesi din casa conteaza langa cine iesi, nu neaparat pentru gura lumii dar pentru "siguranta" ta. Dar vorba cu "cine se-aseamana se-aduna" se potriveste oricum, nu numai psihic, dar si ca fizic.

#97433 (raspuns la: #96932) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Ai dreptate! Din pacate eu pe - de mad alina la: 28/12/2005 11:25:45
(la: Nasterea Domnului sau Craciun?)
Ai dreptate! Din pacate eu personal sunt "dusa de val" si "uit" de Sarbatorile adevarate. Mi-aduc aminte de ele cand ascult colinde. Toata "nebunia" Craciunului, cu cadouri si agitatie, mie imi provoaca o jale mare si nici nu as putea sa spun de ce. Poate ca mi-e groaza ca multi serbeaza Craciunul la gramada, indiferent ca sunt crestini sau nu. Poate ca e asociatia cu sfarsitul de an si bilanturile personale. Cred ca de aia mi-e si greu sa postesc. Prefer Pastele. Atunci pot posti. E o sarbatoare dulce-amara care ramane o sarbatoare crestina si e tratata ca atare.
Eu, slava Domnului, am parte - de mad alina la: 28/12/2005 11:25:45
(la: Stiti pe cineva...?)
Eu, slava Domnului, am parte de o mama inteleapta, si sfaturile ei m-au ajutat mereu. "Daca cineva vine la tine si-ti spune cevad destre o a treia persoana care nu e de fta, fii sigur ca acelasi lucru il va face si cu tine". Si am invatat sa nu spun nimic despre cineva dacat dupa ce i-am spus acelasi lucru intai lui/ei. Cat despre ceilalti? "Oamenii de bine" sunt duium. Eu ii aud, nu ii ascult. Ei se simt bine, si-au spus oful iar eu raman "o fraiera" ca nu le dai crezare. Dar asa invat despre ce mai poate scorni mintea omeneasca, despre cum pot gandi unii oameni.
Mai greu este cand se vorbeste de tine in jur si nu poti interveni. Si aici devin rea si "cu nasul pe sus": daca vrei sa crezi asta, nu ai decat! Eu stiu ce stiu, si daca ai curajul sa ma intrebi si sa ma crezi vei afla! Nu ies mereu "bine" din situatii, dar stiu ca cei care sunt langa mine au incredere in ce spun si fac eu!

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: