utilizator: byon

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 7

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
inger miop
de byon la: 15/05/2006 18:42:00
inger miop/ / refaci o noua zi din ulimele trecute si te detasezi cu bagare de seama de tot ce inseamna ceilalti, iti reiei vechea obsesie prin care acelasi tu incepi sa devii , sa reinnozi o veche obsesie doar din placerea de a observa obiectiv, fara o veche poveste ./ atat timp cat vei putea face asta fara a te detasa de trecut, fara a mai privi totul ca parte din tine si a nu mai intelege totul din punctul tau de vedere, vei observa ca totul a condus p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
sfidarea
de byon la: 01/05/2006 12:39:00
sfidarea/ / credeam in fiecare zi ca viata este o lupta, o framantare si totala lipsa de libertate./ am ajuns pana in situatia in care fericirea devenise imposibila./ aveam impresia ca toti ceilalti comploteaza impotriva mea si a eului meu intr-nn fel de claustrare negativa in care sufletul privea exterior un trup purtat de vant, fara busola, dar pe o cale buna, indiscutabil morala./ eram in fiecare din cei ce pe langa mine treceau si, privind  ...continuare .
2 comentarii
modifica
acuzatii
de byon la: 01/05/2006 12:35:00
acuzatii/ orice imposibilitate devine mai devreme sau mai tarziu suferinta. constiinta lucreaza sub multiple taisuri- am putea spune insa ca exista caractere ce nu poseda constiinta, sau pur si simplu constiinta lor este nula. este precum febra musculara: ai dureri in urma unui efort fizic indelungat; remediul nu este odihna ci pur si simplu reluarea activitatii./ exista o constiinta a adevarului si o constiinta a adevarului tau, iar atunci cand aceasta contravine celei dintai se naste suf  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
raspuns - de byon la: 15/05/2006 21:23:29
(la: Iubirea Divină)
chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti si n-as avea dragoste sunt o arama sunatoare sau un chimval zinganitor.
si daca as avea darul proorociei, si as cunoaste toate tainele si toata stiinta; chiar daca as avea toata credinta asa incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic. ...dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se maNIE, NU SE GANDESTE LA RAU, ...acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. dragostea nu va pierii niciodata. 1 corinteni 13 de la 1 si mai departe......aceasta este iubirea divina inscrisa in inima omului...!!!
tu dar ce zici?! - de byon la: 15/05/2006 21:23:29
(la: sfidarea)
tu faci inca o mica confuzie...am sris ce-a fost. acum sunt intr-un studiu intens al scripturii. faci o greseala crasa, sfintii lui DUMNEZEU SUNT PENTRU DUMNEZEU, sper sa pricepi sa in fata oamenilor, a ta, sunt neprihaniti, sau sfinti,iar in fata lui Dumnezeu sunt doar doua feluri de pacatosi...ce-i ce recunosc vezi lucrarea mea!!!_si cei ce cred ca stau bine in fata Lui_adica tu!!ok, sa ai o zi buna!!!
#122431 (raspuns la: #121632) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
raspuns - de byon la: 02/05/2006 21:58:19
(la: CINSTIT sau IPOCRIT?)
eu am impresia ca intrebarea nu are nicio noima! morala se ocupa de cauza...asa ca nu ar trebui in primul rand sa calcam stramb. de ce ne place noua sa ne ocupam de efect si nu de cauza, n-am sa stiu niciodata?!
#119990 (raspuns la: #119987) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
raspuns - de byon la: 01/05/2006 19:47:58
(la: Ce este frumosul?)
noi obsedam dupa lucruri frumoase,, ziceti voi,,!!! mie imi pare o aberatie...!!!greseala crasa este aceea ca ne ocupam, in special in cazul ,,frumosului'' de sinele nostru si de perceptia noastra asupra lucrurilor. este aproape demostrata teoria nedespartirii contrariilor si deci, URATUL nu pare sa fie altceva decat lipsa frumosului! este imposibil de catalogat, imposibil de masurat sau cantarit. vedem frumosul, si prin senzatiile date nu primim decat o lipsa, am mai pierdut un dor, si asta se intampla la fiecare vedenie a lui! deci prin consumul frumosului nu primit altceva decat, in timp, un mare 0(zero}, caci atunci cand nevoia de frumos se perverteste in A fi frumos, n-am facut mare branza...incercam in zadar sa ne schmbam noi pentru lume, cand, pur si simplu ar trebui sa lasam lumea sa se schimbe dupa(pentru noi). nu observi ca tot ce inseamna modern inseamna shimbarea legilor pt scopurile lor egoiste si unde omul schimba legile frumosului pt el, cand totul , inclusiv el ar trebui sa se schimbe pentru acele legi!? o zi buna.
te rog doar sa-ti privesti po - de byon la: 30/03/2006 18:47:12
(la: Rece)
te rog doar sa-ti privesti poza de pe site si priveste poza oricarei sfinte! gasesti vreo diferenta? eu pur si simplu nu pot gasi! ai grija, eu un drum prea greu, dar nu imposibil, continua,,,si bafta!!!

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...