utilizator: zahir

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 44

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poate exista prietenie?
de zahir la: 26/04/2006 10:11:00
femeia si barbatul... sunt plamaditzi din doua aluaturi diferite. sunt doua fiintze ce ar trebui sa se atraga din multe puncte de vedere. credeti ca poate exista prietenie intre un barbat si o femeie? prietenie sincera, prietenie de suflet, prietenie in adevaratul sens al cuvantului!
comenteaza!
modifica
Ultima zi din viatza....
de zahir la: 23/01/2006 10:23:00
v-ati imaginat vreodata cum ar fi ultima voastra zi de viatza daca ati sti ca urmeaza sa va incheiatzi acest drum numit existentza ? daca ar trebui sa lasati totul in urma si sa pornitzi spre necunoscut? stiu... poate pare un subiect nu foarte placut la prima vedere, insa poate fi un bun exercitiu de viatza cred. exista atat de multe (sau poate putine) persoane de la care am vrea sa ne luam ramas bun, carora sa le oferim o imbratisare, un sarut, poate sa le cerem iertare poate sa vorbim inca o da  ...continuare .
7 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
zaraza - de zahir la: 11/05/2006 19:27:34
(la: .)
iar nu sunt prea de acord cu tine. Pentru ca de cele mai multe ori... nu are importantza cat de sincer este celalalt. Desi... o diferentza MAAARTe de sinceritate se simte de la inceput daca esti atent. Conteaza mai mult pentru TINE insati. Conteaza TU cu esti. pentru ca daca simti ca esti sincera... atunci esti linistita. Binenteles ca depinde doar de tine pana unde mergi cu aceasta sinceritate,... cat de departe. Pe de alta parte.... nici nu poti condamna pe cineva ca nu a fost la fel de sincer cu tien cum esti tu... daca el poate a avut niste experientze nefericite care l-au ranit si... acum sufla si in iaurt . De acee e posibil sa treaca timp.... poate mult timp pana poti spune ... ma bucur ca esti sincer si deschis cu mine. Asa ceva ... SE SIMTE!!!
#121653 (raspuns la: #121586) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
zaraza - de zahir la: 08/05/2006 17:19:10
(la: .)
Nu sunt de acord cu tine! In ce sens? Ca sinceritatea te face plictisitoare (sau poate nu asta ai vrut sa spui?). Ca te descoperi in fatza unui om care POATE si VREA sa inteleaga sinceritatea ta ca atare si sa fie la felul lui la fel de sincer. Abia de la acea sinceritate incolo devine interesanta persoana din fatza ta. Abia de acolo suntem noi insine... cu enigmene noastre... cu sentimentele si senzatiile traite in diferite circumstantze mai mutl sau mai putin comune celui cu care vorbesti. Abia sinceritatea deschide adevarata poarta spre realul .."EU"!
#121097 (raspuns la: #121004) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
zaraza - de zahir la: 06/05/2006 14:58:19
(la: .)
aceasta sinceritate... este atat de rara draga mea... mult prea muti oameni se tem de ea. Asa ca ... ceea ce nu inteleg... acuza. Daca ei nu pot fi sinceri pana dincolo de limite asa cum ai spus tu.. ii infiereaza pe cei ce POt si doresc sa fie ATAT de sinceri
#120719 (raspuns la: #120612) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
zaraza - de zahir la: 04/05/2006 19:51:25
(la: .)
de ce crezi ca barbatzii sunt mai reticentrzi la astfel de discutzii? pentru ca ...aparet ei sunt mai... putin deschisi?
#120218 (raspuns la: #120094) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
cred ca principala greseala c - de zahir la: 04/05/2006 19:51:25
(la: Secretele unei casnicii reusite)
cred ca principala greseala care o fac oamenii in ziua de azi este ca : Se casatoresc cu cine cred ei ca ar putea trai o viatza si nu o fac cu cel (cea) fara de care nu ar putea trai o viatza!
Si... in ziua de azi.,..putina lume mai stie ca IUBEASCA CU ADEVARAT.... CU SUFLETUL..... CU INIMA.... Mult prea putina lume iubeste adevarat. Ceea ce simt ei... e o PSEUDO-IUBIRE

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: