utilizator: bandreescu

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 5

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intruder ... - de bandreescu la: 29/07/2005 13:31:47
(la: PROSTITUTIE)
Spui ca:
''vina'' nu poate fi impartita ca un cascaval...cine vinde inseamna ca are nevoie de bani, cine cumpara inseamna ca are nevoie si nimic nu-i gratis...femeile care nu se vand inseamna ca iubesc, doresc sau sunt batute-n cap...

Dar nu crezi ca exagerezi si generalizezi? De aspectul legat de o prostituata care totusi iubeste pe cineva (si s-au vazut destule cazuri ajunse celebre d.p.d.v. istoric) ce parere ai?

Andru Bogdan
#62143 (raspuns la: #62126) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Calitate si cantitate - de bandreescu la: 29/07/2005 13:16:25
(la: O conversatie cu DINU LAZAR, fotograf)
In contextul de azi, al noii ere digitale (pentru ca asa cum a existat preistoria, antichitatea, evul mediu, epoca moderna, cea contemporana, putem cred sa vorbim deja de epoca digitala), nu numai ca se poate discuta de o inflatie de imagini (cantitatea) dar si de posibilitatea ca acestea sa poata fi prelucrate chiar si de "amatori", la un inalt nivel artistic (calitatea), fara ca meritul sa apartina autorului, ci mai curand "softului". Asa ca eu personal cred ca este destul de dificil de decis, la ora actuala, care este cel mai tare. Opiniile pot fi, eventual, pur subiective.

Andru Bogdan
#62138 (raspuns la: #62045) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Sa insel sau nu ???!!! - de bandreescu la: 28/07/2005 13:50:07
(la: E admis sa inseli?)
Problema se reduce de fapt (cred eu) la gradul de afectiune pe care il ai pentru partenera (ul) pe care il ai in mod "oficial".
Ca dovada, eu lucrez intr-un mediu (invatamant universitar) in care tentatiile ar fi foarte mari. Cu toate ca mi-ar fi relativ usor sa am acces la legaturi "extra", niciodata nu m-a tentat acest lucru. Poate ca sunt demodat, cu toate ca nu am decat 35 de ani, sau poate ca temerile de implicatiile post-relatie ma fac sa ma feresc; nu stiu care din cele doua versiuni este cea corecta dar, oricum, nu cred ca s-ar mai putea da ochii cu persoana pe care o iubesti dupa ce s-ar "comite" o imprudenta cu altcineva.

Andru Bogdan
Sodoma şi Gomora nu sunt interpretabile - de bandreescu la: 28/04/2004 08:18:50
(la: Preoti homosexuali?)
Dragă Daniel,

Tema este mai mult decât interesantă cu toate că, din punctul meu de vedere (sunt creştin ortodox), homosexualitatea şi preoţia nu se prea "pupă" una cu alta.
De ce? Pentru că atâta timp cât un homosexual devine liderul spiritual (ceea ce de fapt este un preot) al unei comunităţi mai mari sau mai mici, nimeni nu îmi poate garanta că aşa cum a fost receptiv la păcatul sodomiei nu va accepta şi tentaţia de a "converti" şi pe alţii.
În plus, sugestia "nu fă ce face popa, fă ce zice popa" mi se pare puerilă şi acoperitoare de excese pentru o anumită categorie de preoţi. Eu, cel puţin, nu mă ghidez după preot ci după Biblie care mi se pare suficient de clară pentru a permite oricărui om cu capul cât de cât pe umeri să o înţeleagă. În acest sens, din punctul meu de vedere, sodomia este CONDAMNATĂ.
În ceea ce priveşte Pedeapsa Divină aplicată celor două oraşe biblice, sunt de acord că acestea au fost pedepsite pentru o sumă de păcate, dar în mod cert (cel puţin pentru mine) homosexualitatea şi lesbianismul au fost printre ele.

Pentru cei interesaţi Discovery Chanell Romania difuzează azi, Miercuri, 28 aprilie 2004, la ora 23,00 (ora României), documentarul "Apocalipse ale antichităţii - Sodoma şi Gomora" (sursa informaţiei: http://www.discoveryromaniei.com/_listings/index.shtml?channel_code=DECE&language_code=RO).

Cu prietenie,
Andru Bogdan
Atentie la Java - de bandreescu la: 10/02/2004 02:20:50
(la: Mikrosoft abandoneaza Windows-urile mai vechi)
Din cate stiu, Java a lansat un sistem de operare bazat pe grafica asemanatoare Windows care insa este mult mai stabila si ofera in plus prima interfata grafica user-friendly 3D (cost aprox. 100 $).
Asa ca, cel putin din punctul meu de vedere, Microsoft OS va deveni istorie daca nu va veni pe piata cu un produs competitiv atat ca pret cat si ca soft.
Este inadmisibil sa fi nevoit sa ajungi sa lucrezi cu Windows Me sau Windows 2000 pentru ca ultimul produs de larga utilizare scos de Microsoft (Windows XP) este suparator de instabil.

Andru Bogdan
#9292 (raspuns la: #6919) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...