utilizator: Cristache Gheorghiu

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 11
comentarii: 20

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Premiu literar 2007
de Cristache Gheorghiu la: 28/10/2007 10:29:43
/ uluitor! să vezi şi să nu crezi./ filiala braşov a uniunii scriitorilor din românia a acordat în 2007 premiul pentru întreaga activitate lui ion lupu. nu-l cunoaşteţi pe ion lupu? Înseamnă că sunteti încă tânăr! a fost membru al comitetului judeţean de partid, a predat „marxism-leninism”, „socialism ştiinţific”, „economie politică” şi, eventual, alte cursuri cu titluri diferite, dar cu acelaşi conţinut, dar – mai ales – a dirijat cultura braşoveană pâ  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Noi si ceilalti
de Cristache Gheorghiu la: 04/09/2007 08:20:40
se numeste estela velazco, este din peru si locuieste de trei ani in romania, la arad, unde sotul ei lucreaza ca reprezentant al unei firme elvetiene. ea nu picteaza, dar are prieteni pictori si si-a propus sa-i faca cunoscuti in romania. a organizat mai intai o expozitie la arad. pentru ca a avut succes, a mai facut una si la timisoara. acum tocmai a vernisat-o pe a treia la brasov. pe aceasta am vazut-o. majoritatea tablourilor sunt abstracte, dar reflecta stilul si cultura peruana. printre tab  ...continuare .
17 comentarii
modifica
România, ţară semi-deşertică
de Cristache Gheorghiu la: 01/08/2007 18:02:46
conform previziunilor, românia va deveni o ţară semi-deşertică. În consecinţă, în viitorul apropiat vom importa legume şi fructe din grecia, turcia şi chiar din ţările arabe, mai avansate decât noi din acest punct de vedere.
14 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
picky - de Cristache Gheorghiu la: 11/05/2007 07:15:17
(la: Despre fericire)
Roata nu se-nvarte, ci o invarte cineva sau ceva.
Apa, ca si ideile, nu e uda, ci aderenta la unele suprafete, dar - atentie - nu este aderenta la altele.
Chestia cu lumina mi-a placut mai mult.
Sofistii vroiau sa para seriosi, ceea ce - recunosc - mie mi se intampla mai rar.
#196070 (raspuns la: #195710) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Ajuta-ma Doamne sa cred in tine! - de Cristache Gheorghiu la: 17/03/2006 10:21:19
(la: de ce credeti in dumnezeu?)
Oamenii sunt diferiti.
Unii au mai multa nevoie de Dumnezeu, altii mai putina, sau deloc.
Nici macar cei ce cred nu cred la fel, chiar daca spun aceleasi cuvinte.
In plus, preotii incearca sa-si indrume enoriasii pe drumul care cred ei ca ar fi cel mai bun. Cum si ei sunt tot oameni, rezultatul este incert, poate chiar unul opus dorintei. Iar cand isi mai dau mana si cu politica - asa cum au facut-o in Evul Mediu cu consecinte pana azi - atunci numarul ateilor creste vertiginos.
Una dintre justificarile religiei este crearea unui pol opus tendintelor malefice din firea oricarui individ - evident in proportii diferite, dar totdeauna prezent - astfel incat fiecare sa-si gaseasca o cale medie acceptabila social. De ce nu ni se recomanda de la inceput o cale rationala nu stiu.

Cristache Gheorghiu
Fiecare dintre interventiile - de Cristache Gheorghiu la: 04/02/2006 11:04:17
(la: educatia intre extreme)
Fiecare dintre interventiile mele ulterioare textului initial au avut in vedere un anumit comentariu. Constat acum ca ordinea in care apar este uneori diferita, astfel incat nu mai este intotdeauna foarte clar la ce anume ma refer. Nu ca ar avea vre-o importanta, dar n-as vrea ca cineva sa se simta ofensat fara motiv. Mi-ar parea rau! Va asigur in schimb ca mesajele voastre ma intereseaza si va multumesc pentru ele. Ca sa fiu pe deplin sincer, INTRE DOUA IDEALURI este o carte si, bineinteles ca doresc sa aflu opiniile sincere ale cititorilor necunoscuti, pentru ca cele ale cunoscutilor sunt de cele mai multe ori afectate de eticheta, formalism si multe altele. Inca odata, va multumesc!
Cristache Gheorghiu
Homosexualitatea este o boala - de Cristache Gheorghiu la: 29/01/2006 19:28:21
(la: Oamenii devin homosexuali/lesbiene, sau se nasc asa ?)
Homosexualitatea este o boala psihica. Nu va faceti iluzii! Nu stiu daca este genetica sau dobandita, pentru ca nu a facut nimeni pana acum cercetari serioase in acest sens. Faptul ca este veche nu-i schimba caracterul. Oamenii normali trateaza in general cu indulgenta toate persoanele cu handicap. (nu-i spui unui cocosat: ”Cocosatule!”) Singura modificare, deocamdata, este obraznicia cu care homosexualii isi etaleaza handicapul in secolul nostru. O prima explicatie a incurajarii lor cred ca este goana politicienilor pentru un vot in plus. Pentru amuzament, iata si o explicatie mai originala: complot feminin. Fetele obisnuiesc sa se mangaie intre ele, astfel incat limita dintre normal si anormal este greu de apreciat chiar de catre ele insele. Pentru a nu fi acuzate de lesbianism, ii incurajeaza si pe barbati. V-a placut? Mie nu, dar m-am amuzat, desi nu sunt misogin. Serios!
Veseliti-va in voie! Ar fi bine totusi s-o faceti mai discret, pentru ca sunteti scarbosi. Mai devreme sau mai tarziu, societatea va va refula. Orice deviere este temporara.

Homosexualitatea este o boala - de Cristache Gheorghiu la: 29/01/2006 19:28:21
(la: Exista cultura gay in Romania?)
Homosexualitatea este o boala psihica. Nu va faceti iluzii! Nu stiu daca este genetica sau dobandita, pentru ca nu a facut nimeni pana acum cercetari serioase in acest sens. Faptul ca este veche nu-i schimba caracterul. Oamenii normali trateaza in general cu indulgenta toate persoanele cu handicap. (Nu-i spui unui cocosat: ”Cocosatule!”) Singura modificare, deocamdata, este obraznicia cu care homosexualii isi etaleaza handicapul in secolul nostru. O prima explicatie a incurajarii lor cred ca este goana politicienilor pentru un vot in plus.
Pentru amuzament, iata si o explicatie mai originala: complot feminin. Fetele obisnuiesc sa se mangaie intre ele, astfel incat limita dintre normal si anormal este greu de apreciat chiar de catre ele insele. Pentru a nu fi acuzate de lesbianism, ii incurajeaza si pe barbati. V-a placut? Mie nu, dar m-am amuzat, desi nu sunt misogin. Serios!
Veseliti-va in voie! Ar fi bine totusi s-o faceti mai discret, pentru ca sunteti scarbosi. Mai devreme sau mai tarziu, societatea va va refula. Orice deviere este temporara.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: