utilizator: Roman Haduch

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 250
comentarii: 1571

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
VREMURILE DIN URMA
de Roman Haduch la: 19/10/2015 12:51:22
numele nu conteaza. asemanarea intre petit si secvente curente este relativ hazardata. cerul brazdat cu <dare chimice>, ploi in urma carora solul este tesut cu mazga alba. din canalele televiziunilor independente curg laturi puturoase ce acopera buna cuviinta. succesele autoritatilor democratice, in sanul careia este dezvoltata-tiptil- politia gandurilor, confirmata prin autocenzura, clameaza succese notabile in ridicarea nivelului de trai. ne tot poticnim de faptul ca seful unui guvern curent e  ...continuare .
2 comentarii
modifica
La multi ani!
de Roman Haduch la: 31/12/2014 11:56:06
la multi ani!/ revelion binecuvantat !adica sa ne simtim bine in timpul revelionului si sa ne simtim excelent dupa revelion. / in 2015 si , in anii care vor urma, doresc sa fiti sanatosi, fericiti, entuziasmati.prosperitate pe toate planurile. sa fiti o binecuvantare pentru cei pe care sustineti ca ii iubiti. doresc din tot sufletul ca in fiecare familie sa fie o legatura trainica a dragostei - fabulos exprimata- intre sot si sotie, circumstanta care va darui multa energie si motivatie copiilor  ...continuare .
1 comentariu
modifica
COD ROSHU IN CAFENEAUA.COM
de Roman Haduch la: 11/10/2014 20:48:21
valul de lehasmite pare ca vrea sa inece opinia oricarui cafegiu intrucat numai asha imi explic mutzenia colectiva , mutzenia personala./ cauze: grijuri, deceptii, imbuibari, deznadejde, etc. / - oare care -i cauza. sper ca darele chimice sa nu toceasca dorintza de ati exprima opinia si nadejdea de a trai pe pamant , inca de acum, in drumul tau spre eternitaet, o viatza din plin, prospera , fericita.
4 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de Roman Haduch la: 20/10/2015 15:10:52
(la: VREMURILE DIN URMA)
http://www.savethemales.ca/002056.html
*** - de Roman Haduch la: 19/10/2015 14:58:18 Modificat la: 19/10/2015 15:00:47
(la: VREMURILE DIN URMA)
Proiectul Blue Beam și adevăratul motiv pentru Chemtrails (Subtitrat în Română)
https://www.youtube.com/watch?v=DVAB3EIJQeM
*** - de Roman Haduch la: 19/10/2015 12:58:45
(la: E toamnă iar...)
-apți de toamnă- . Fantastic! Urmeaza apti de iarna si entuziasmati, prin credinta potrivit careia vine, vine primavara. iti doresc sa te bucuri plimbandu-te, impreuna cu sufletul pe care-l iubesti, intr-o zi senina de toamna pe un covor, din frunze galbene, frunze a caror libertate fu confirmata de drumul parcurs intre ram si tumul , cum frumos a zis poetul.
*** - de Roman Haduch la: 12/10/2014 21:33:24
(la: COD ROSHU IN CAFENEAUA.COM)
viata asta-i trecatoare. Nu ne vine sa credem , insa va veni un moment in care noi de aicea vom pleca. Sta scris in biblie ca in ranile Lui IIsus Hristhos suntem vindecati. Deci , alaturi de tratament , credinta ca EL HRISTHOS / DOMNUL te vindeca este - dupa parerea mea / este fundamentala. Oricum viata curenta trece si ne mutam in eternitate. Unii folosesc scurtaturi pentru Eternitatea sorbind tare tutun, cafeam alcool. Nu e menirea noastra sa judecam asta. Este fantastica perspectiva vietii eterne in Imparatia lui Dumnezeu in care nu exista boala, suferinta, tristete. Conditiile de primire a "vizei ' pentru Imaparatia Lui Dumnezeu sunt clar scrise in Biblie. In incheiere , pentru toti cafegii si pentru toti cei ce nu au onorata cafeneau .com cu prezenta lor, rugamintea mea este sa traiasca in dragoste . In dragoste nu este plictis , frica ori vina . Vina a noastra a preluta/o Iisus pe crucea de pe Golgota. Te rog sa traiesti in dragoste.
#652650 (raspuns la: #652649) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
nu Romania i-a pus betze in roate tanarului nostru ci conteporanii lui, cocotzatzi in fundtii , mascati ( purtand masti de compasiune si mimand sinceritatea ) care, prin promisiuni desantate l-au jefuit de viatza ( nu numai pe el...). Concret, multi afirma ca Romania este binecuvantata de Dumnezeu, apai acum , noi sa multumim lui Dumnezeu si sa ne rugam sa ii binecuvanteze si pe romani ( am scris romani adica pe oamenii ce locuiesc in Romania si in diaspora si alcatuiesc poporul roman. )

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: