utilizator: Ciprian Marza

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 11

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Va rog nu ma judecati
de Ciprian Marza la: 19/10/2006 04:15:00
va rog nu ma judecati, dati direct cu verdictul in mine/ ce rost mai are sa ne luam la intrecere?/ intre puterea unui boxer da a incasa/ si rabdarea celorlalti plastici si imobili de a se lungi fara a trosni/ ma aleg pe mine…./ care ma trezesc in fiecare dimineata la amiazi ori dupa, ma intind/ refuzand constiincios bucata de paine semipreparata si semimolfaita pe care mi-o aruncati./ iubesc deja obiceiul domniilor dumneavoastra de a ma scoate la plimbare in lesa,/ ma bucur nespus ca nu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Tragedie de dragoste
de Ciprian Marza la: 06/02/2006 19:51:00
m-apropii, incet, de sufletul tau/ ce-n corpul inert sta inchis si rebel;/ da-mi lacrimi -- dovada ca nu-i interzis/ sa calc peste trup, gol suflet deschis,/ ca in vis./ / te doare? te silesc, savureaza durerea!/ incerc sa fiu drept, sa nu calc aievea./ cu apa de sange iti spal trupul-chist,/ te vad doar un suflet de piele...sunt trist,/ esti un vis!!!/ / te rog da-mi un semn, confirma iluzia./ tu nu esti! si nu pot  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Primavara salvarii noptii prin dimineta din noi
de Ciprian Marza la: 06/02/2006 18:46:00
/ / / va zbateti, obsedati de cercuri/ si transpirati,storcand in van/ si flori din aur{,} si de pe tavan,/ orbiti de apa, roze, beti din resturi./ / turnati meticulos spoiala-n forme,/ ganditi - calculatorul doct si nou:/ -la fix am intalnire la metrou/ sa i faca faus fata unei blonde./ / va obsedati de omul cel egal/ in stat, simtire, cugetare/ si cultivati samanta clonata natural/ ferice-i toata, cu fata gudurandu-se la  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pt maan - de Ciprian Marza la: 13/10/2007 13:27:31
(la: Avem timp)
esti fata?
(sau de ce faci acordu' cu femininu'?)
#243651 (raspuns la: #166095) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
pt euxodrin - de Ciprian Marza la: 13/10/2007 13:19:16
(la: Avem timp)
foarte frumos si cu mult bun simtz raspunsul tau. sincer, cel putin mie, nu mi se intampla sa vad asemenea abordari: nu-i nici dulceag raspunsul, nici incisiv, nici copiat, e un acord perfect cu poezia anterioara... ca o muzica... si astea toate pentru ca "avem timp"
#243645 (raspuns la: #42207) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
sa vezi... - de Ciprian Marza la: 10/07/2006 21:00:51
(la: Imi sacrific dragostea...)
nici nu am avut rabdare sa citesc tot... da mi se pare ca tu te-ai complacut in modul acesta de a fi si nu vrei sa iesi....
ma gandeam ca cioran (sau Tut - de Ciprian Marza la: 14/02/2006 19:38:53
(la: CE INSEAMNA SA FI SIMPLU?)
ma gandeam ca cioran (sau Tutea, nu mai stiu), spunea la un moment dat, privind prin vitrinele imbietoare ale magazinelor: "sunt atatea lucruri de care nu am nevoie". nu cred ca el se referea la faptul ca datorita nivelului intelectual la care a ajuns, nu se mai complace in mizeria sacului fara fund cotidian, in destrabalare jinduita si atat de fad umanizata.
vroia mai degraba sa sugereze ca indestularea prin consum nu e niciodata "destula" fara o economie a constructiei pe baza lucrurilor utile prin excluderea celor netrebuitoare. de fapt, e o logica simpla: am ce stiu si vreau sa folosesc si n-am ce mi-ar face rau, poate mai ales datorita deficientelor de caracter ale mele.
si nu poti sa nu aduci vorba de bani, spunand ca surplusul lor face mai mult rau decat bine, prin simplul fapt ca iti asigura ceea ce nu meriti.
toate idealurile si nazuintele inaintasilor nostrii, atat in plan spiritual, cat si in planul confortului unei vieti linistite, s-au transformat , de fapt s-au redus la bani.
aici e marea problema dupa mine: cel mai simplu si general ideal a devenit banul, fie cel obtinut licit, fie ilicit, fie prin munca, fie prin matrapazlacuri. nu poti exista ca om daca te rezumi la a-ti dori toate idealurile posibile intr-unul singur asa de profan. poti insa sa existi devenind cel pe care nu-l merita banul.
pt ioana - de Ciprian Marza la: 14/02/2006 19:38:53
(la: de ce iubim in tacere)
asa e. dar cred ca asta e destul de important ca, mai in lipsa, mai impreuna, reusesti sa-ti construiesti adevaratafiinta draga. un cantec spune: "azi stiu ca doar drumul e cel ce conteaza". poti sa suferi, sau sa fi parasit, sau sa-ti faci iluzii desarte, sau sa-i atribui (ei/lui) calitati ce stii ca nu le are, conteaza doar ca ai reusit sa intelegi ca iubirea e esenta de a trai, iar daca vrei (si esti si un pic nebun(a)), poti sa continui sa o iubesti, venerezi, in totala ei lipsa, sa traiesti din reevaluarea a ceea ce a fost, sa o visezi in fiecare noapte, pentru ca asta e esenta de a trai. si nici macar nu suferi atat dupa ce te obisnuiesti cu ideea ca ea nu mai exista ca fiinta. asta pana cand o sa-ti pui iar speranta in altcineva, care, poate e mai aproape de modelul tau "imaginar", ... si tot asa, pana cand o sa-ti bei toata esenta de a trai

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...