utilizator: Dora_10

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 79

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
#127606, de RSI - de Dora_10 la: 14/06/2006 11:45:58
(la: Nebunia aviara)
A dracu gripă aviară , ce a adus ea cuvântul "cretinism" în Cafenea ! Prea era multă politeţe pe aici !

Nu credeam , domnule , să te irite aşa tare unii care nu-s de acord cu tine ! "Cretinism" ?
Dar să ştii că tot nu eşti pe locul întâi în topul postărilor ostile ; Ia exemplu de la maeştri :
http://www.jurnalul.ro/comentarii.read.php?id=115103
#127737 (raspuns la: #127606) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
zaraza , - de Dora_10 la: 12/06/2006 08:13:35
(la: Nebunia aviara)
" ...absolut toata lumea e convinsa ca aviara e o conspiratie ungaro-imperialista mana in mana cu UE ."

Ei , nici chiar aşa ... n-au crezut mulţi povestea cu puii ungureşti gripaţi . Că s-a ajuns la isterie şi confuzie , e de înţeles . Mass-media are o mare parte de vină , dar mai este la mijloc şi faptul de mult timp României i se întâmplă lucruri nasoale , oamenii aproape s-au obişnuit cu asta , şi în plus au căpătat deprinderea de a căuta de capul lor explicaţii , odată ce acei care ar trebui s-o facă nu s-au deranjat până acum .

Drăguţ : "... si toti mananca pui, asa, de-ai dracu' "
Pui ca pui , dar să vezi ce mănâncă mulţi şaorma (de pui , bineînţeles)de pe stradă , de-aia tăiată de pe ţepuşă... E incomplet friptă de cele mai multe ori , dar patronii o vând şi aşa , că doar n-o să aştepte clientul ! Uite aşa , s-a făcut şi un experiment în România cu această ocazie !
Şi sunt aproape sigură că dacă vin celebrele pulpe americane conform scenariului conspiraţiei , lumea le va ocoli , din patriotism . Însă nu ştiu cum le vor identifica , dacă vor fi aduse vrac şi apoi puse în ambalaje româneşti !

Am citit articolul postat de Cassandra . De acolo ar rezulta că WHO (OMS) ca şi FAO acordă sprijin autorităţilor române în problema gripei aviare ("support" , dar nu se spune de care) şi specialişti (doi au fost şi au plecat , au rămas biroul permanent şi un expert on-site) . Deci , de aici ar rezulta că SUNT specialişti străini în România implicaţi în problema aviarei ? Eu nu am auzit să fi participat oameni de la OMS sau FAO la luarea şi expedierea probelor . Dacă ştie cineva contrariul , rog să ne spună . Într-o postare anterioară mi-am exprimat mirarea că oficialităţile noastre au refuzat ajutor de la UE - Comisia Europeană . Mai multe despre aceasta în pagina :
http://www.adevarulonline.ro/2006-06-03/Prima%20Pagina/aviara-baga-romaniain-monitorizarea-ue_186975.html
( Comentariile cititorilor -din subsolul paginii- citiţi-le doar dacă vreţi)
#127402 (raspuns la: #127388) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de Dora_10 la: 11/06/2006 20:23:49
(la: Nebunia aviara)
N-am pretenţia că sunt specialist în domeniu , dar eu cred că la aceste cazuri de apariţie a suspiciunii infectării cu virusul aviarei ar trebui să lucreze echipe internaţionale , din ţări cât mai diverse . Eu nu zic să vină străinii să adune din curţi găinile românilor , ci doar să fie implicaţi şi străini în procedura de luare şi expediere a probelor pentru analize , iar aceste analize să se facă în mai multe locuri , nu doar la Londra .Ar fi metoda cea mai bună pentru a se lucra la maxim de profesionalism posibil şi a se evita manipularea şi isteria . Am înţeles că , la ultima "reizbucnire" , guvernul a refuzat oferta de ajutor venită de la echipe de specialişti "de afară" . Oare de ce ?

tenebrum :
Normal că unul care a studiat îşi dă cu părerea , dar măcar se bazează pe ceva atunci când face nişte afirmaţii . Cei care "au sădit ceva la viaţa lor" sau "au crescut o pasăre de curte" pe ce se bazează ? Pe înţelepciunea populară , pe tradiţii sau pe ce ? Se ştie că majoritatea celor cu păsări în curte nu le închid , că le aruncă grăunţele pe jos şi că nici condiţii igienice nu prea le asigură . Aşa că eu zic să nu mai idealizăm "ţărănimea , una din clasele conducătoare ale societăţii" - ţi-aminteşti cine spunea asta , nu ?- şi să ne grăbim a taxa ca fiind neinteligente afirmaţiile unora care "au absolvit universităţi" .
Au trecut vremurile când intelectualii erau din start bănuiţi de atitudine "dispreţuitoare şi duşmănoasă" ...
#127320 (raspuns la: #127132) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Johnny Depp - de Dora_10 la: 10/06/2006 12:07:13
(la: Actori preferati)
Ieri , 9.06 , Johnny a împlinit 43 de ani . De vreo 20 de ani are o carieră frumoasă , şi fizic nu s-a schimbat aproape deloc ! Iar fanii au rămas la fel de mulţi şi fideli ( me included ) . Mă bucur că ieri la o televiziune importantă a fost un film al său , Sleepy Hollow, de Tim Burton , muzica : Danny Elfman . Filmele pe care Depp le-a făcut cu Tim Burton sunt dintre cele mai bune . Cel de ieri nu-l mai văzusem în întregime niciodată , şi pot spune că a fost o delectare . Multe crime şi sânge pe acolo , dar până la urmă totul avea un rol în construcţia filmului ; imaginea , cinematografia şi jocul actorilor - excelente .

providence , - de Dora_10 la: 09/06/2006 23:36:05
(la: Actori preferati)
Când nu eşti sigură cum se scrie numele vreunui actor preferat , caută-l pe IMDb .com .Chiar dacă ai scris numele cu o mică greşeală , căutarea întoarce numele corect . Pentru un cinefil , a scrie corect numele actorilor este ceva sfânt ! :-)

Malkovich mi se pare mai "pervers" decât Jeremy Irons , dacă e să folosim termenul acesta de comparaţie . Englezul este mai degrabă un gentleman , e drept uneori malefic ; în unele filme arată chiar bine - mă rog , chestie de gust ! Iar de curând l-am văzut pe Mezzo cântând cu o orchestră în spate fragmente dintr-un musical .
#127012 (raspuns la: #126954) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: