utilizator: luis

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 3
comentarii: 43

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sunt romanii saraci cu duhul?
de luis la: 28/03/2006 12:24:00
"coeficientul de inteligenţă (iq) al românilor apare ca antepenultimul între cele mai slabe din europa, potrivit unui studiu al profesorului richard lynn de la universitatea din ulster (irlanda de nord), preluat ieri de presa britanică. astfel, în medie, românii au un iq de 94, acelaşi ca al francezilor şi bulgarilor, un scor mai slab având numai turcii (90) şi sârbii (89), arată „the times”. studiul îi plasează pe germani şi olandezi pe locul întâi, ca fiind cei mai „deş  ...continuare .
26 comentarii
modifica
tinutul secuiesc
de luis la: 17/03/2006 14:09:00
15 martie 2006, se petrece in romania:/ texte afisate pe pancarte la odorheiul secuiesc:/ autonomie tinutului secuiesc! libertate secuilor!/ tinutul secuiesc – tirolul de sud, catalunia, europa/ carta onu: autodeterminarea este dreptul tuturor popoarelor! / citate:/ "bun venit pe pamant secuiesc" - laszlo tokes/ "autonomia pamantului nostru natal trebuie obtinuta cat mai repede cu putinta" - laszlo tokes/ "romania, definita ca stat national unitar, trebuie sa dispara. sintagma acesta nu isi m  ...continuare .
46 comentarii
modifica
limba romana sau inca limba romana??????
de luis la: 23/02/2006 12:51:00
constituind un instrument esenţial în ceea ce priveşte corectitudinea limbii, dicţionarul reflectă schimbările pe care le-a înregistrat aceasta, cuprinzând cu 2.500 de cuvinte mai mult decât ediţia anterioară. dicţionarul, care joacă şi rolul de îndreptar, autorizează folosirea unor neologisme precum „broker”, „dealer”, „item”, „trend” şi introduce noi forme pentru anumite cuvinte: „eu continui” în loc de „eu continuu”, „nicio”/„niciun” în loc de  ...continuare .
24 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce aveti dom'le cu ea??? - de luis la: 28/03/2007 13:28:49
(la: in oras)
E o compunere extrem de reusita. Ce-i drept, despre nimic....
comentariu - de luis la: 29/11/2006 21:25:15
(la: A fost Adolf Hitler vinovat?)
Sunt foarte multe lucruri de discutat aici....
In primul rand, starea deplorabila a economiei germane dupa primul razboi mondial a reprezentat terenul fertil pe care a prins radacini si s-a dezvoltat miscarea nationalista. Desi multi nu-l suspecteaza pe Hitler de inteligenta, iaca teapa!!!, mustaciosul a sesizat instinctual ceea ce isi doreste sa auda cetateanul german. Pentru ca oratoria nu ii era deloc straina - a doua calitate -(apropo, intotdeauna mi s-a parut ca discursurile lui seamana cu sunetul rafalelor de mitraliera) i-a fost usor sa ajunga la conducerea Germaniei. Cu largul concurs al viitorilor europeni aliati, care nu au sesizat butoiul de pulbere care ajunsese Germania.
Pentru ca orice tampit frustrat e si vizionar, atacul asupra Poloniei a devenit baza propasirii economice a poporului german si primul pas spre visele erotice de marire ale maruntelului.
"La 1 septembrie 1939, cand Germania a atacat Polonia, nu se aflau in razboi decat doua tari, Germania si Polonia! "
Iaca na! Cand a inceput primul razboi mondial, nu era in razboi nimeni. Exceptind un sarb fanatic versus un mostenitor popular al tronului austro-ungar.
Evident ca atat atacul asupra Poloniei cat si maniera in care a fost realizat - blietzkrieg (cucerire completa a unei tari relativ intinse in citeva zile) le-a dat batai de inima suplimentare sefilor de guverne europene. Nu pentru ca lacrimau de mila bietilor polonezi cuceriti ci pentru ca au realizat ca urmatoarele tinte nu pot fi tari amarastene de genul Bulgariei sau Romaniei. Si nu puteau face altceva decat sa se apere. In consecinta, incontestabil, Hitler e vedeta balamucului.

Alta ar fi trebuit sa fie tema discutiei. Daca tot era Hitler mare fan al rasei superioare "ariene", n-ar fi trebuit el, cu delicatetea-i caracteristica, sa dea un exemplu elocvent prin inocularea in propriul lui capusor al unui glont? Nu de alta, dar nu prea era el blond asa. Si parca nici nu-i sticleau ochii in nuante similare cu Marea Neagra nepoluata. Si nici n-ar fi avut mare succes la baschet ori la volei.
top 5 - de luis la: 30/10/2006 16:15:03
(la: mici romani)
1. zavoranu
2. tariceanu
3. costita ionita si restul regnului
4. formatiile pop romanesti ce au in componenta cel putin una bucata blonda "saxy" (trident, bordo, heaven, etc)
5. voiculescu
scarlete - de luis la: 16/10/2006 19:42:28
(la: Despre “noi insile”)
Vanghelie, tu esti tata?
:) - de luis la: 16/10/2006 19:42:28
(la: Vreau sa scriu, am sanse?)
nu

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...