utilizator: zaraza sc

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 244
comentarii: 10535

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Istoria vaccinului
de zaraza sc la: 09/07/2020 10:35:28
"in cartea „vaccinarea: eroarea medicala a secolului”, a medicului louis de brouwer, este vorba despre dogma vaccinarii, adica despre credinta in principiile nedemonstrate stiintific ale imunologiei si ridicate la rang de religie de catre doi „profeti”: jenner si louis pasteur. conform acestei dogme, daca se realizeaza preventiv o agresiune, sistemul imunitar o inregistreaza, o memoreaza si ia masurile necesare pentru a contracara o alta agresiune. de unde axioma: „fara vaccinuri nu exi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Știința poate ajunge o dogmă?
de zaraza sc la: 07/07/2020 13:41:03
"aceia care sunt la putere, indiferent cine sunt, au un singur lucru care contează pentru ei si acela este să aibă mai multă putere și mai mult control și să-i susțină pe cei care au deja, astfel încât interesele binelui comun sunt departe de a fi în mințile lor. lor nu le pasă de populație, ei vor să o exploateze./ pe pământ există două tipuri de știință: 1) ceea ce este oferit populației în general, și 2) cea care este folosită de controlori sau de cei aflați la p  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Medicii au datoria să fie liberi să acționeze în interesul pacienților
de zaraza sc la: 01/07/2020 13:13:22
fostul președinte al colegiului medicilor din românia, doctorul vasile astărăstoae, denunță modul în care autoritățile din românia îi tratează pe oamenii infectați cu coronavirus, explicând clar că internarea forțată nu se poate face decât în cazul unor bolnavi psihici sau în baza unei hotărâri judecătorești. practica impusă de autorități este abuzivă, iar doctorul astărăstoae le cere colegilor săi să nu se compromită, abdicând de la statul lor. iată mesajul pu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de zaraza sc la: 09/07/2020 10:13:11
(la: de ce ar trebuie ?)
E anul socurilor... Sanatos nu poti sa fii ca iti baga chimicale in mancare, in sol, in aer, sau ni le bagam singuri, nici bolnav nu iti mai permiti sa fii. Nu mai putem refuza o internare? Am ajuns cu totii bolnavi psihici? Se vede cu ochiul liber ca unii se tem atat de tare pentru sanatatea lor, ca isi pun masca ori trebuie, ori nu trebuie. Iar cei care simt manipularea sunt criticati ca ii imbolnavesc pe ceilalti. Nu, eu n-am imbolnavit pe nimeni ca n-am cum. La mine in oras nu au fost infectati decat extrem de putine persoane, sub cinci, si nici nu vor fi. Am purtat masca in magazine si alte spatii inchise, la serviciu suntem maximum trei persoane in patru incaperi, de plimbat nu m-am plimbat aiurea, ci doar pentru nevoile zilnice. M-am dezinfectat la intrarea in magazine si alte spatii inchise. Cei mai multi oameni isi imagineaza ca cei de la guvernare stiu ce fac. Da, stiu, in felul lor, in avantajul lor. Multi oameni traiesc cu iluzia ca medicina face ce trebuie. Nu, nu face ce trebuie, tine ascunse ultimele descoperiri pentru ca oamenii sa cumpere medicamente in cantitati mari, adeseori inutil si chiar daunator.

Studiati medicina medicului german Hamer, are o baza solid argumentata stiintific si va scapa de multe probleme.

*** - de zaraza sc la: 07/07/2020 13:55:08
(la: Știința poate ajunge o dogmă?)
Continuare:
"„Dacă percepția și conștiința voastră este de mărimea unei cutiuțe, realitatea voastră și universul vostru vor fi doar de mărimea potrivită pentru a se potrivi acelei cutiuțe. Dacă aveți o conștiință și o percepție mai expandată, realitatea voastră va fi în consecință și cu aceiași măsură, mai expandată.
Cu cât e mai mare conștientizarea, cu atât mai mare și percepția realității. Este direct proporțională.”
Și în această privință, aici vreau să menționez că pentru acel motiv, pentru scepticii de acolo de pe Pământ, în privința informației oferite de noi, aceasta este foarte dificil de asimilat de ei, din moment ce aceste concepte nu se potrivesc în cutiile lor mentale și este mai ușor pentru ei să le desconsidere sau să pice în scepticism sau chiar să ridiculizeze mai mult, dacă ei cred că deja domină subiectul.
Așadar, cu cât este mai mare conștientizarea, cu atât mai bună este receptarea noilor informații.
Scepticismul de aici este doar un instrument al oamenilor, prin care neagă că ei nu știu totul, și că ei nu sunt capabili să integreze în mintea lor o cunoaștere nouă ce merge dincolo de ceea ce ei au învățat deja.
În afara cadrului pur științific, controlorii din cabală ai Pământului au implementat sisteme foarte eficiente de discreditare, care sunt activate împotriva oricărei persoane sau oricărui eveniment ce este în afara cadrului sau țarcului științific acceptat.
După cum am menționat deja, ei confiscă lucrările neautorizate și progresele, discreditează sau chiar ucid pe inventatorii lor.
În plus la asta, noi trebuie să adăugăm aspectele de control mental la care populația umană este supusă.
Mass media fiind cea mai eficientă metodă, prin care scala de valori este programată la propriu, ce este posibil și ce este imposibil.
Apoi însăși populația Pământului servește ca un filtru sau mecanism de control, ca și agenți din proprii membrii, care pot fi chiar și rude sau cunoștințe ale celor care părăsesc țarcul matricei științifice, imediat tind să îi atace așa cum leucocitele din sânge, atacă o infecție.
Orice persoană cu o idee diferită sau radicală, de orice fel, va fi automat ridiculizată, izolată de societate și în majoritatea cazurilor de către propria lor familie. Foarte puțini au tăria și convingerea de a continua cu felul lor de a fi și cu munca lor alternativă, în ciuda unei așa rezistențe fenomenale. De aceea eu menționez în alte mesaje că populația umană este matricea în sine, ei ne-au indus un mod de gândire, iar oamenii nu mai pot ieși din concepte, din paradigma, nevenindu-le a crede cat de falsa este realitatea in care au crezut pana acum.
Prin aceiași condiționare și control mental al populației umane, pe care aceasta o primește în multiple feluri și din multiple surse, ei sunt obișnuiți să primească informația și să n-o pună la îndoială, presupunând că ceea ce au primit, este adevărul.
Am aplicat asta argumentelor împotriva existenței și prezenței vieții ET în afara Pământului. De fapt, făcând o mică cercetare, puteți verifica fiecare dintre telescoape, telescoape radio și orice alt mijloc tehnologic de observare și cercetare al cosmosului, este administrat de iezuiți, care sunt nimeni alții decât Illuminati, ei sunt cabala.
Toate informațiile de la telescoape și agențiile spațiale sunt editate și le lipsește complet veridicitatea.
Populația umană este condiționată prin mass media să presupună că dacă ceva ca o prezență ET, o navă, de exemplu, ar intra în apropierea Pământului, asta imediat s-ar afla „la știrile de pe canalul 8”.
Trebuie să realizați această problemă, limitarea științei Pământului, ce a devenit dogmă, care a devenit o altă religie.
Trebuie să vă folosiți știința ca pe un instrument foarte folositor pentru anumite lucruri, dar foarte limitat pentru altele, în special pentru tot ceea ce este cu adevărat important. Trebuie să purtați mereu asta în minte.

Auto-responsabilitatea este cheia mereu. Aveți maturitatea să luați propriile voastre decizii, și să vă creați propria voastră realitate."
*** - de zaraza sc la: 07/07/2020 13:50:39
(la: Știința poate ajunge o dogmă?)
Continuare:

"În privința energiei libere, știința terestră n-o poate explica fără să acceseze alte planuri cum ar fi acel așa zis eter, de exemplu, pe care ei nu-l acceptă că ar exista. În plus, pe lângă limitarea din concepție, știința este controlată și filtrată de cei de la putere, astfel încât, dacă cineva independent, reușește să dezvolte ceva în afara parametrilor lor, ei vor intra imediat să șteargă munca acestora, și în multe cazuri, să facă să dispară și persoana.
Ei nu pot permite dezvoltarea de tehnologii care nu sunt sub controlul lor, deoarece asta ar cauza o cascadă de consecințe împotriva lor, deoarece ceea ce constituie esența lor ar începe să se dizolve când rețeaua lor de minciuni este expusă. Ei nu vă pot oferi nimic din ce nu se află în interiorul coridorului-țarc.

În timp ce mecanica cuantică fac primii pași pentru a explica concepte complexe ce implică conștiința și ne-materialul, încă odată, aceasta reduce tot ceea ce se referă la alte planuri existențiale la explicații cu modele pur matematice și în consecință, inventează concepte cum ar fi Materia Întunecată sau particule de gravitație, gravitoni, care se spune că ar fi un element cuantic de bază ce poartă o încărcătură gravitațională, asta în cadrul teoriei corzilor, care este un exemplu perfect de model materialist și matematic ultra-reducționist și auto-sustenabil care diferă complet de realitate.
Dacă acești controlori permit anumite concepte legate de conștiință, foarte limitate, să fie transpirate în explicațiile științifice în mecanica cuantică, asta se întâmplă deoarece asta nu are niciun folos practic pentru populația umană căreia îi lipsește capacitatea de a verifica teoriile spuse.

Chiar și mecanicile cuantice sunt într-un acord perfect cu limitele țarcului științei terestre. Știința umană și controlorii acesteia mai întâi critică și invalidează concepte și teorii, de la indivizi strălucitori care au dezvoltat propriile lor metode de cercetare bazându-se doar pe faptul că acestea nu corespund metodei științifice stricte, în consecință ei o numesc o pseudo-știință neverificabilă și deoarece rezultatele trebuie acceptate prin credință.
Acum, aceeași știință acceptată social pe care rețeaua ocultă o impune asupra populației umane, pe care aceasta o acceptă prin credință propriile lor teorii care sunt imposibil de verificat în afara cadrului auto-susținut al schemei lor logice matematice sub premisa că „deoarece eu spun asta, deoarece eu sunt autoritatea”.
Asta este irațional și este un act criminal împotriva populației umane, care trebuie să-i creadă orbește pe ei. Aceiași populație este condiționată să creadă pe ei „ca fiind o autoritate” și deoarece ei văd acele argumente dificil de înțeles, în reviste și programe documentare care au costat milioane de dolari, așadar acestea sunt impresionante pentru oameni, dar ei doar acoperă adevărul cu „artificii, oglinzi și mărele de sticlă.”

Din moment ce știința terestră este limitată la 3D din punct de vedere al cosmologiei, îi este imposibil să o explice în afara cadrului limitat al matematicii. Modelele lor diferă complet de realitate și din punct de vedere al observării empirice este limitată doar la gama de percepție a 3D.
Să fii în stare să observi și să analizezi doar aspecte cosmologice în cadrul acoperirii înguste a densității 3D, când întreg universul este compus din mai multe elemente expansionate și care cuprind o totalitate, care include toate planurile de existență. Știința Pământului ignoră aceste aspecte complet. Așadar, concluziile acesteia sunt complet greșite."

*** - de zaraza sc la: 07/07/2020 13:48:56 Modificat la: 07/07/2020 13:49:25
(la: Știința poate ajunge o dogmă?)
Continuare:

"În același fel, toată suferința umană ne-fizică este de asemenea discreditată de știință ca fiind probleme de adaptare la mediu, și ca și probleme de lipsă chimică în corp. Exemplu perfect de reducționism.

„Nu este nicio realizare să fii bine adaptat la o societate profund bolnavă.”

Valorile științei umane sunt inversate, persoana, individul, sentimentele, spiritualitatea, nu au nicio valoare, iar materialul și inanimatul da.

Reducționismul, limitează știința la fizic și la verificabilul imediat, unde lucrurile sunt explicate prin suma părților lor. Ignorând prin asta funcționarea întregului, ce include aspecte ne-materiale, din alte planuri existențiale sau spirituale, limitând încă odată, posibilitățile acesteia și rezultatele.
Iar determinismul stă la baza întregului materialism și reducționism prin înlăturarea întregii valori ale persoanei și conștiinței, care pur și simplu nu au validitate pentru sistemul lor de gândire. Asta face ca ființele umane să intre într-o stare constantă de mentalitate de victimă, în care ei nu au niciun control asupra vieților lor, nu au niciun control pe nimic. În consecință, ei vor ceda controlul întregii lor puteri către o autoritate care promite să le rezolve problemele.
Așadar, determinismul, ca un efect al științei materialiste, este perfect pentru controlorii, care au impus toate astea, cu unicul scop de a controla populația.

Știința terestră este limitată artificial în așa fel că poate oferi rezultate doar despre ceva ce va servi mereu controlorii și este concepută să limiteze percepția realității la un coridor îngust care va ghida oamenii să se miște în direcția exactă pe care o dictează controlorii.
Controlorii planetei Pământ au conceput știința în felul acesta, cu toată intenția. Aceasta doar îi limitează pe oameni în toate și-i ajută pe ei să-și mențină puterea.
Știința Pământului este un țarc pentru mintea umană, așa că oamenii nu pot dezvolta nimic ce nu este aprobat de controlori și care nu se află în planurile acestora.

„Știința de pe Pământ este concepută de controlori cu scopul exact de a menține oamenii într-un anumit cadru sau limită, pentru a le controla, limita și direcționa expansiunea științifică și intelectuală.

Știința de pe Pământ este o caricatură ultra-redusă a adevăratei științe, care este observată de toate celelalte rase. Aceasta nu poate oferi populației umane nici energie liberă și nicio o explicație de încredere în termeni cosmologici, deoarece ambele aspecte trebuie să incorporeze factori legați de spiritualitate și conștiință, factori ce implică alte planuri existențiale fără de care, rezultatele lor nu sunt adevărate."

*** - de zaraza sc la: 07/07/2020 13:46:47
(la: Știința poate ajunge o dogmă?)
Continuare:

"ADN-ul codat, dovedit a fi din afara Pământului, este una din cele mai puternice dovezi, susținând existența ființelor umanoide ET.
Iar știința oficială l-a discreditat și ridiculizat, iar acesta este doar un exemplu, printre multe altele.

„Oamenii de știință au o imaginație vie și intuitivă, deoarece ideile noi nu sunt generate prin deducție, ci printr-o imaginație creativă artistică. (Fizicianul Max Planck)

Genul de știință care ajunge la populație, este complet deturnată de controlori. Deși este eficientă în descrierea lumii fizice și pentru crearea de dispozitive și aparaturi de bază, este prin natura ei limitatăF la ceea ce se presupune ca poate cunoaste un om cu cele cinci simturi si ceva aparate care ii maresc posibilitatile. Se supune ideilor bazându-se pur și simplu, pe Mecanica Newtoniană, în care Universul este redus la a fi o construcție pur materială, în care Universul = Materie.

Știința de pe Pământ reduce totul la 3 aspecte sau consecințe:

1) Materialismul, care susține că nu există nimic în afara materialului și observabilului;

2) Reducționismul, care este metoda de analiză a ceva complex prin suma părților sale;

3) Determinismul, unde este argumentat că toate evenimentele și toate acțiunile, incluzându-le pe cele umane, sunt cauzate de ceva extern voinței individului.

S-a argumentat că ființa umană, nu are niciun control asupra a nimic și că nu poate fi făcut răspunzător pentru propriile sale acțiuni. Această limitare fundamentală a științei umane, aduce consecințe foarte serioase pe multe nivele. Apare ca un răspuns sau o reacție la impunerile religioase, așa că are o tendință clară și puternică de a discredita orice nu este observabil, să evite orice are legătură cu știința interioară și credința.
Știința umană are o tendință puternică de a discredita tot ceea ce nu este în lumea fizică și tot ceea ce are de a face cu conștiința, intuiția și alte planuri existențiale. Așadar, pentru știința pământului, singurul lucru ce contează este logica, iar înțelepciunea interioară, cum ar fi intuiția, ce o poate contrazice, este respinsă.

Asta cauzează o separare clară a individului de sursa originară.

În cadrul Materialismului, nimic fizic nu are nicio valoare pentru societate, iar asta va rezulta într-o nefericire inevitabilă și disperare a populației fiind capabili să-și satisfacă doar nevoile lor cele mai de bază, ignorând toate aspectele creșterii spirituale reale. Asta cauzează o opoziție dualistă între gândirea religioasă, care este confundată cu spiritualitatea pe de-o parte și gândirea științifică pe de alta, făcând astfel imposibil de incorporat aspectele spirituale și ne-materiale în știință, astfel limitându-i raza de acțiune și, în consecință, rezultatele acesteia.
Asta a făcut ca animalelor să le fie negate drepturile de a fi respectate ca persoane ce sunt, întreținând exploatarea incalculabilă și oribilă și suferința, la care acestea au fost supuse de-a lungul secolelor. Animal, înseamnă ceea ce este animat, ceea ce are anima, adică suflet."


afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...