utilizator: zaraza sc

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 218
comentarii: 10367

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Magazin de cartier
de zaraza sc la: 08/01/2018 10:04:42
mă duc eu așa într-o zi... cred că era înainte de crăciun și am vrut să iau niște mici. de-ăia de selgros, pe care îi preferăm noi. Îi găsesc la un magazin de cartier, aproape de mine. intru în magazin... nimeni. pustiu. stau trei secunde așa rătăcită, când iaca, intră patronul. mai rar servește și el. se uită la mine, mă uit la el... realizez situația și îi zic:/ - cu ce vă servim? cu o mină serioasă./ trebuie să vă spun că tipul nu prea are umor, mă așteptam  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iarta-ma, copile, ca n-am putut mai mult!
de zaraza sc la: 22/11/2017 12:14:47
"de fiecare dată când mă întorc în ţară, mă încearcă un sentiment de tristeţe. după fiecare experienţă trăită între oameni civilizaţi şi educaţi, revin acasă cu regretul că la noi copiii trăiesc încă în cea mai mare parte în mediocritate, că oamenii se străduiesc încă să pară şi nu să fie, că încă e mai important ce crede celălalt despre noi decât ceea ce simţim. Şi n-am cum să nu-mi amintesc că eu chiar am încercat niște lucruri. aşa mică, şi tân  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mihai Sora si o piesa de teatru
de zaraza sc la: 22/11/2017 12:11:31
sunt cuvintele lui mihai sora:/ "mergând noi deunăzi prin bucurești, pleoștiți și cam nostalgici după însorita eladă, ne iese în cale un tânăr vesel și prietenos: / „– bună ziua, iertați-mă că vă abordez, aș vrea să vă invit la spectacolul ’regele moare’, care va avea premiera…“ etc./ „– sunteți regele?“, întreabă luiza (nesocotind șugubeața însuflețire și trainica voioșie a tânărului nostru)./ „– nu, sunt regizorul!“/ dragi prieteni,/ câ  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vin alb - de zaraza sc la: 18/01/2018 10:36:42
(la: Netomul)
E acelasi curs de mii de ani, scoala bunului simt. E ca si cum ai face cursuri de buna conduita pentru fiecare strada din oras. Cum treci coltul, mai faci un curs... :)

Eu zic ca trebuie, pe de o parte, sa acceptam ca si pe internet ajungem uneori in mahala, sau sa stim sa ocolim gratios mahalaua, chiar si cand ne ciocnim de ea pe treptele teatrului. :)

Mie nu imi pasa ca "Gigi" nu da doi bani pe mine si se comporta ca atare. Eu sunt convinsa ca el se simte asa de mic si nevolnic, ca singura lui sansa e sa ne traga in jos. Dar lasa-l sa-si faca scenariul lui... e lumea lui... in capul lui.

Un om care are o demnitate veritabila nu se sperie de asemenea specimene.

(si uite-asa fac iar educatie la modul general)
#655687 (raspuns la: #655685) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Inca o victorie! - de zaraza sc la: 18/01/2018 10:30:40
(la: Simona Halep)
A castigat impotriva Eugenie Bouchard! Tocmai am auzit la radio ca Bouchard e usor supraevaluata... :)

Haaai, Simona! :)

#655686 (raspuns la: #655493) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
proud - de zaraza sc la: 17/01/2018 12:56:08
(la: Ce-ar fi dacă... ?)
Ei, nici chiar asa... nu pe o stanca... N-am precizat daca ma duc singura sau nu... Poate aleg o insula superba, dar anunt inainte pe toata lumea. :)) Superba asta ar trebui sa fie al naibii de izolata, altfel ar fi deja luata. :))

#655684 (raspuns la: #655682) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
proud - de zaraza sc la: 16/01/2018 09:54:29
(la: Ce-ar fi dacă... ?)
Lavazza bea fiica mea. Sau a baut, acuma mai schimba. Inainte faceam cafeaua in ibric, de unde aparate? As crede, daca nu s-ar mira fiica mea cand ii spun cum se umplea bucataria de aroma inainte. Sotul meu are un miros... de patruped! :)) El confirma ca nici tigarile nu mai sunt ce au fost.

Se cultiva soiuri productive, mai putin pline de aroma.

#655681 (raspuns la: #655680) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
dideee - de zaraza sc la: 15/01/2018 11:05:39
(la: Ce-ar fi dacă... ?)
Nu se pot aduce la un numitor comun, ca au pareri diferite la niste chestiuni sensibile. Sunt miscari si partide pe facebook, dar nu sunt intrutotul de acord cu ce spun ei. Ma gandesc la o miscare generala, si care sub umbrela ei sa sincronizeze toate miscarile corecte, profesioniste, patriotice care exista. Nu stiu ce nume sa-i pun... Uniunea Suflet Romanesc nu, ca are sigla ca si USR-ul. Platforma nu, ca se confunda cu platforma lui Ciolos. Altceva? Pasul urmator e sa se organizeze conferinte publice, de redesteptare a patriotismului si unificare a romanilor dornici sa aiba o tara prospera. In principal conferintele vor fi de informare si educare civica.

Ce-ar fi daca mi-as cumpara o insula pustie?

#655679 (raspuns la: #655667) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...