utilizator: Crystalx

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 36

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
SOMETIMES I JUST FEEL LIKE SHIT
de Crystalx la: 23/03/2006 03:16:00
aş spune că e una dintre zilele acelea în care n-am chef de nimic sau în care mi-e lene ori sunt pur şi simplu deprimată… / dar nu. nu e asta. Şi nu e numai de azi, nici măcar de câteva zile… am şi uitat de când durează… ori, poate că aşa am fost tot timpul. da, am chef să fac tot felul de lucruri, şi nu mi-e nici lene şi nici nu mă încearcă depresii prea des… Şi chiar fac tot felul de lucruri şi mai am şi orgoliul de a-mi ieşi bine, de a da tot ce pot. chiar am î  ...continuare .
101 comentarii
modifica
Perfectiune
de Crystalx la: 04/03/2006 23:01:00
Îmi vorbea despre perfecţiune spunând că ar încerca, fără a reuşi probabil, să devină perfect... şi asta l-ar schimba; iar daca tot nu poate fi perfect, ar prefera sa-şi păstreze identitatea. i-am spus că perfecţiunea e plictisitoare şi mi-a spus ca n-am dreptate. m-a blocat pentru un moment; în general nu îndrazneşte nimeni să mă contrazică pe tema asta. apoi m-am revoltat: "cum? Ţie-ţi place? ai întalnit-o şi te-a extaziat?" Îmi răspunde cu o întrebare care mă bloc  ...continuare .
42 comentarii
modifica
NINSOARE DE ADIO
de Crystalx la: 04/03/2006 00:56:00
a nins… fulgi mari şi pufoşi, aproape ireali… mi-a fost cumplit de greu să mă desprind de fereastră şi să mă caţăr în pat… tot cu gândul la ea…la ninsoare. / calendarul ţipa: « e primăvară! e primăvară!!! »… « mai taci ! » i-aş fi spus, dacă măcar l-aş fi băgat în seamă… dar eu eram prea absorbită de imaginea oraşului vrăjit… copleşit de atâtea stele… ca izbucnite dintr-o baghetă magică, odată cu incantaţia. de la înălţimea asta nici nu-l ve  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
si eu... - de Crystalx la: 12/03/2007 11:36:06
(la: adunaaa-rea!)
...cine-oi mai fi, ca n-am parola la Cri Cri, o sa ma suportati un timp asa. :)))
aha - de Crystalx la: 27/04/2006 16:04:28
(la: LIBER ARBITRU)
Ah... da... liberul arbitru. Nu ma prinsesem :)))
Cristal
Ca sa fiu carcotasa... triton - de Crystalx la: 26/04/2006 19:41:32
(la: I like this)
Ca sa fiu carcotasa... tritonul era al lui Poseidon.
"Deschid fermoarul oglinzii discret, tiptil, mă strecor Afară."... chestia asta mi-a placut la nebunie!
""Aceste constructe, datorită faptului că nu prea există, sunt foarte fragile" Orgasmatic, aşa-i? I do not like that"... nu ma asteptam sa gasesc si ceva care sa nu-ti placa... tocmai ceva orgasmatic?! :)))
I like that... nu stiu CE, mai mult sa spun. Poate doar ca ai alaturari amuzant-surprinzatoare si ca... I don't like that's all. :)
Cristal
andre29 - de Crystalx la: 26/04/2006 19:41:32
(la: cum tratezi un "commitment phobic" ?)
Stii... exista sensuri corecte si sensuri gresite... Adica nu! Exista sensul fiecaruia dintre noi si exista sentimentul de "a fi pregatit" sa-ti asumi o relatie si, mai ales un trai in comun.
In legatura cu "sensurile corecte", ma gandeam ca poate fi dificil sa dezlantui toata pasiunea catre o persoana si sa dezvolti un angajament cand te constrang probleme de locuinta, cariera, si asa mai departe... La "sensurile gresite" ma gandeam sa pun temerile morbide, ranile trecutului, tabieturile personale, influenta anturajului si, deasemenea, altele...
Dar e numai parerea mea. Cum spuneam, de fapt trebuie s-o vrei, sa fii gata sa accepti, sa asimilezi si sa te bucuri de tot ce poate oferi relatia.
Tii minte ca te intrebam la inceput daca asta e o fobie? Daca e o chestie dintr-aia care produce panica? Ei, bine, produce! :))))
Am asistat la un atac de panica survenit in urma unei simple sintagme rostite de catre cealalta persoana.
Fac o paranteza...Cu adevarat, uneori nu stim cum ne indragostim, poate doar ne trezim la un moment dat ca iubim sau ca atunci cand ne gandim la cineva sau ii rostim numele coboara in sufletul nostru o duiosie imensa... Alteori stim exact cand ne-am indragostit, fiindca ne "trasneste" ca din senin, din cauza unui simplu gest sau cuvant care nu te-ai astepta sa aiba asemenea efecte. Aici inchid paranteza.
Cred ca asta i s-a intamplat eroului nostru, dealtfel "commitment phobic". L-a "lovit" de neunde revelatia si a inceput sa respire greu si sa-si apese pieptul. :)
Nu-i nimic de ra's, evident, eu doar zambesc intelegator :)
Acum stie sigur ca are o problema, dar sa-si doreasca s-o si rezolve tine doar de el.
Cristal
#118970 (raspuns la: #118935) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
mdeah - de Crystalx la: 25/04/2006 23:01:16
(la: Ce observi prima data la un barbat ?)
ayoka parol... subscriu.
Ce ma mai enerveaza pe mine, barbatii neajutorati... intr-o situatie mai deosebita, sa ramana blocati si sa te priveasca tampit, incapabili de a lua o decizie, fie ea buna, rea, rapida sau inceata.
Daca nu era comentariul tau, as fi inceput cu mainile si cu dintii :)) Deci, intai si intai ma uit la maini... nu stiu sa spun cum vreau sa arate... adica n-am un tipar anumit. Trebuie "sa ma inspire", ca sa zic asa. Iar dintii puternici "fac bine", deasemenea, impresiei. :)
Cristal

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...