utilizator: iulius1507

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 35

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
... ce ma enerveaza?? - de iulius1507 la: 04/04/2006 19:45:27
(la: ce va enerveaza?)
...nu cred ca poate cineva sa ma scoata din sarite. Daca nu-mi convine ceva dau riposta cuvenita si trec mai departe, n-am timp de pierdut sa arat unui cretin ca e cretin si cred ca-i o pierdere de timp si nervi sa faci acest lucru.
...bravooooo... - de iulius1507 la: 04/04/2006 19:45:27
(la: de ce credeti in dumnezeu?)
...cam tirziu dar nu sa putut altfel.....am lipsit un timp si se vede ca ,,homo" incearca sa adune adepti .Ai dreptate fata. Multi spun despre atei ca sint comunisti ,nimic mai fals. Ateii sint oamenii liberi care nu sint constrinsi sa vada lucrurile prin prismele bisericii ori a unor asazisi ,,invatati" aflati in solda statului-biserica ori a bisericii-stat.
#115280 (raspuns la: #113213) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
statul.... - de iulius1507 la: 04/04/2006 19:45:27
(la: Statul este cel mai prost administrator. Nu?)
... nu ai dreptate....statul [grupul administrativ] este cel mai destept lucru inventat dupa biserica [religie] de niste oameni super destepti. Cine crede ca acesti oameni super au lucrat si lucreaza pentru binele oamenilor de rind se inseala iar ca cei ce conduc administratia statala sint prosti ,se inseala si mai amarnic. Voi ii credeti imbecli pe acesti oameni ce ne conduc sa ne faca o viata mai buna iar ei sa fie lipsiti de placerea de a-si ride in barba ca ne pacalesc pe fata mintindu-ne la fiecare pas ca tot raul pe care ni-l fac e ca mai tirziu [prin 2700-2800] sa o ducem mai bine.
...sa fim corecti... - de iulius1507 la: 14/03/2006 10:39:38
(la: Oamenii devin homosexuali/lesbiene, sau se nasc asa ?)
...toti stim ca este deviatie de comportament si atunci cind nu sint specimentele in cauza linga noi spunem ca e dreptul lor sa faca ce vor insa cind ii vadem in apropierea noastra ne indepartam scirbiti...asa-i?..Am vazut lesbiene si va spun ca sint superbe in tandretea ce si-o arata fata de partenere si m-am intrebat cum s-ar fi simtit un barbat daca ar fi iubit cu aceeas ardoare de catre o femeie?
viata nu e simpla si nici pura.. - de iulius1507 la: 13/03/2006 19:56:57
(la: viata pur si aimplu)
...sa nu ne amagim doar cu faptul ca traim e bine....Trebuie sa ne traim viata cit mai mult si mai bine sa nu ne fie rusine nici fata de noi nici de ceiilalti de modul cum si ce am facut in viata noastra...Una e ca toata viata sa fii o otreapa si sa fii o mirtoaga ocolita la batrinete de toti ca mirosi a hoit ...Alta sa fii cal de curse sa fii recunoscut pentru ceea ce ai fost chiar daca ai ajuns o mirtoaga..E o problema de principiu....cine traieste demn si curat ,imbatrineste frumos si demn fara as face o problema din cauza asta....Pe cind cei ce au trait...au de ce se teme la batrinete chiar si de propiile odrasle..ori fostii ,,parteneri"

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: