utilizator: mircea49

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 31

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
monica and irinel - de mircea49 la: 10/08/2006 19:50:56
(la: Irinel si MoniCA COlumbeanu)
Si pentru ca sint un Gica Contra, dar mai ales pentru c-am ramas cu gura cascata la cita fatzarnicie se invirte in jurul celor doua personaje, ma bag si eu in vorba.
Ce simplu este sa te revoltzi, cit de greu este sa incerci sa pricepi!
Si cita invidie se ascunde in spatele vituperarilor... Noi, barbatii, ca Irinel, desi mic si cu aparenta de idiot, are avere si o dama juna plus foarte aratoasa.
Doamnele, ca nu le-a intrebat si pe ele de sanatate un milionar, pe la 19 ani, chestie care le-ar fi scutit de toate bataile de cap pe care le-au intimpinat de atunci. Inclusiv de a suporta vreun Irinel la serviciu, facultate, si pe un pret infinit mai mic.

Uitati-va mai atentie la figura Monicai. Si cind ride, se schimonoseste mai degraba a plins. Este o fata cu o buna doza de deprimare, pe care doar virsta frageda a facut sa nu pice in depresii mai serioase.
Mai uitati-va la ea si inchipuiti-va cum arata pe la 14-15 ani. Un cal mare pe care o luau mai toti la misto. Inclusiv vreun tata sever (care va fi uitat probabil caa fost si el tinar, si fante). E posibil ca si in copilarie sa fi fost, Monica, vreo ratusca urita (uitam mereu ca femeile frumoase au avut o eprioada in care erau luate in balon, hushuite de fetele cu 2-3 ani in plus etc.).
Deci, unei fete ca asta i se ofera ocazia unui partener instarit si - nu cred ca e de contrazis - foarte atent cu ea. Si care ii poate oferi ce nu i-a dat tat-su...
O colistasha se mira ca Monicai nu i-a dat prin cap ca mai bine ar fi sa mearga pe munte cu un baiat de virsta ei. Hai sa-i oferim prezumtia de nevinovatie, mai exact ca a avut ocazia la asa ceva dar s-a lecuit. Avem contract cu cineva ca asemenea accidente nu se pot petrece? Tineretea este plina de momente neplacute, atita doar ca pe moment avem o mare putinta de a incasa, respectiv de a evita punchurile. Prin evitare vizita (plec la alt liceu, facultate, oras) sau psihica (sint poet, ma imbat cu apa rece, in mod sigur sint cel maid estept din lume).

In concluzie, inainte de a arunca cu piatra uitati-va cita invidie intra in demersul vostru antiColumbeni...
Nu spun ca sint sfinti, dar e plina Romania de cazuri mai revoltatoare. Ilie Nastase si-a luat nevasta cu 30 de ani mai tinara. S-a oripilat cineva? Parca ba.
Si tineti minte ceva: s-ar putea ca relatia Columbenilor sa dureze ceva mai mult decit isi doresc circotashii...
legalitate sau ba - de mircea49 la: 23/03/2006 19:36:47
(la: Downloadul de mp3-uri si filme de pe Internet.)
Sa zicem ca e ilegal. Dar o fac, acea downloadare.

Ca vor veni niste vremuri mai stricte, se poate. Oricum, intr-o tzara cu venit mai scazut, mecanismul doritor sa pedepseasca asha gesturi se cvasigripeaza pentru ca insusi executantii nu-s sfintzi...
Cind ne-om mai pricopsi, probabil ca nu ne va jena sa dam un banutz pentru cutare melodie.
Pe de alta parte, fenomenul vine din tzari bogate, deci tzine de eternul uman, de a ocoli legea.

In ce priveste preturile, e ca la mititeii mincati de mine eiri in Berceni cu 9.500 bucata. Linga Dinamo erau 15.000! Si shmecherii care vind muzica, filme etc. intind uneori mitocaneshte coarda preturilor...
ba e muritor, dupa opinia mea - de mircea49 la: 23/03/2006 19:34:45
(la: SUFLETUL ESTE NEMURITOR)
Eu cred ca este muritor.
Si spun asta pentru ca mi se pare mai obositor sa-mi ascund angoasa ca ar fi muritor. Toti murim de frica de a recunoaste, unii si de a o pune in discutie.
Evident, nu stiu cum oi judeca mai incolo, cind poate m-oi agata mai mult de viata si voi cugeta in consecinta.

"Socrate si Platon au fost printre primii care au promovat ideea ca SUFLETUL ESTE NEMURITOR."
Treaba lor, eu in general cred (tot unul de teapa lor m-a invatat) doar ceea ce trec prin verificarea experientei. Am trecut de vremea cind luam de bune spusele cuiva, doar pentru ca acela era mare scula, in filozofie, literatura sau mai stiu eu ce.
In general, asemenea citate fac bine Societatii umane. Caci ar fi ca naiba sa propagi inutilitatea a ceea ce e in jur, ar fi ca la stiinta apropierii unei comete, urmind a se sfarima de Pamint taman in zona noastra. S-ar duce dracului giudetzul...
Comoditatea si asemenea lozinci te impiedica sa cercetezi tu insuti realitatea, fie si dureroasa. Si iei locul magarului, care duce si nu stie ce duce. Te doare ceva, si nu stii de unde...

Va rog sa ma credeti ca acceptind ideea ca sufletul e muritor, ca dincolo de viata nu e nimic, nici o alta lume, nu mai tresare nimic a teama maxima in mine. Cel putin, asa cum am mai zis, azi, nestiind ce aduce ziua de miine.
bietul perfectionist - de mircea49 la: 23/03/2006 19:34:45
(la: Perfectiune)
Fata de comentariile anterioare, sint fara indoiala cumplit de sec.
Vad perfectiunea prin prisma definitiei psihologice / psihanalitice.
Perfectionistii sint fosti (de fapt, si actuali) copii care nu au reusit sa obtina dragostea parintilor (ca astia de fapt nu erau in stare sa dea, asta e alta poveste). Ei au crescut cu ideea ca daca fac totul perfect, vor reusi sa dobindeasca afectiunea, consideratia, iubirea parintilor (sau barim sa nu mai primeasca pumni in cap ori ucigasele continue reprosuri). Or asa ceva, in cazul pomenit, nu se obtine.
Bineinteles ca asemenea tipuri umane duc societatea inainte, iar acei tipi traiesc poate mai bine decit indolentii. Dar nu-i voi invida niciodata. Fie si pentru ca e de ajuns sa privesc in oglinda pentru a vedea unul...
iubire - cine e si ce vrea de la viata - de mircea49 la: 23/03/2006 19:34:45
(la: IUBIRE IMPOSIBILA SAU PERSOANA IMPOSIBILA???)
Pina sa raspund la intrebare, o definitie a iubirii este necesara. Nu de alta, dar sa nu umblam dupa cai verzi pe pereti...
Cautind iubirea, din start trebuie sa stim ca., inconstient (dar cine isi recunoaste ce are inconstient? altfel nu mai erea inconstient...) urmarim o stare in care sa scapam de toate belelile lumii asteia. Deci din start este o chestie ce trebuie privita cu grija...
Intram de asemenea in viata cu lecturi in cap. Vai, Romeo si Julieta... Sau privim cu invidie pe cei inamorati unul de altul...
Ne aflam inca departe de realitate.
In fine, ajungem si noi indragostiti. Povesti sint multe (iar exceptiile doar confirma regula), dar indeobste amorul trece. Din foarte simplul motiv ca iubirea este betia prin care ne apropiem bezmetic de cineva, ne imperechem si astfel asiguram eprpetuarea speciei. Apoi trece, intrucit apar alte prioritati in planurile aceleiasi specii, pentru noi, de pilda intretinerea copilului rezultat.
PUTINA LUME RECUNOASTE CA DRAGOSTEA ESTE O CHESTIE TRECATOARE. E ca in povestea cu hainele imparatului... Mai toti stiu, dar nu o spun... Da, o poti aplica altei persoane, dar aceasta caracteristica se perpetueaza, dupa un timp mai lung sau mai scurt.

Nu sint un cinic.
Doar caut sa descopar realitatea, pentru ca abia apoi sa aleg mijloacele de a ma adapta ei. Inclusiv de a ma apropia de acest lucru minunat ce ramine, totusi, iubirea. Faptul ca, apoi, sa fiu constient de fragilitatea ei nu ma impiedica sa ma bucur de ea, cita e, cit e.
Mai dureroasa mi-ar fi cursa dupa lucruri care nu exista.

Totodata, daca vrei sa dureze o iubire, trebuie ceva munca, ceva efort. Poate si putere de a privi lucrurile in fatza.

Mircea

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...