utilizator: dom.profesor

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 16

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
limitare cerebrala - de dom.profesor la: 26/03/2006 11:44:07
(la: "Americanii sunt prosti")
De obicei cand cineva nu intelege ceva are tendinta sa distruga acel obiect (sa zicem) ca sa dispara sursa disconfortului. Tot asa ma cataloghezi si tu "mitoman". Esti cel putin obraznic... in orice caz depasesti limitele unei conversatii normale. Nu am muncit o viata intreaga ca sa ma ofenseze un (bip) din Bucuresti. Imi pare rau ca am intervenit in discutie, am facut o greseala. Ramaneti in balaceala voastra !
#113471 (raspuns la: #113464) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
este clar ca imi pierd timpul - de dom.profesor la: 26/03/2006 11:44:07
(la: "Americanii sunt prosti")
Mda... Daca nu esti in stare sa intelegi, ia o carte si citeste. De preferinta "Fizica cuantica". Nici macar nu esti in stare sa reproduci corect ce am scris. Tu monitorizezi intrarile ??? Pentru ca am protestat de vreo doua ori fata de limbajul vulgar si ofensator pe care il folosesti, dar comentariile mele nu au aparut pe pagina.
Este evident ca nu mai am ce sa comentez intr-un forum unde nu se dezbat idei, ci se ataca oamenii !
#113470 (raspuns la: #113460) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
conditia umana - de dom.profesor la: 25/03/2006 18:19:03
(la: calitatea numarul unu la o persoana ...)
Acum... vai cum trec anii... eram in parcul Saadabad, fosta resedinta a Shah-in-Shahului Iranului, in nordul Teheranului. Eram singur-singurel inconjurat de palate somptuase si totusi simple, de colectii fabuloase. Adevarata bogatie este culturala. Adevarata bogatie este mata. Adevarata bogatie te lasa fara comentarii. Pentru ca totul este perfect, echilibrat, frumos, elegant... Stateam pe o banca de rattan si admiram cat de bine este facuta bancuta aia ca sa stai confortabil pana si in parc. Din difuzoare mestesugit ascunse se revarsa muzica magica a lui Kitaro - "Silk Road Suite". Si atunci am inteles. Am inteles...
Ceea ce este important la un om este "CONDITIA UMANA" - "VIZIUNEA" lui, compararea lui permanenta cu viata, modul in care isi gaseste sa faca ceva pentru el si pentru lume. Cel mai mare luptator din lume nu sta nici cateva secunde in fata unei gorile furioase. Nu calitatile "sportive" fac din om varful lantului trofic. Ci, inca o data VIZIUNEA. Viziunea... Increderea in viziunea lui da solidaritatea sociala. Si inca ceva... Daca ai o idee, o viziune, o misiune atunci trebuie sa dai curs indemnului dintr-o carte veche de aventuri cu adolescenti : "Sa cauti, sa cercetezi, sa explorezi si niciodata sa nu te lasi doborat !"
genial ! - de dom.profesor la: 25/03/2006 18:19:03
(la: "Americanii sunt prosti")
Si... le-a dat vaca inapoi, nuuuu ???
#113394 (raspuns la: #113319) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
DOVADA - de dom.profesor la: 25/03/2006 18:19:03
(la: "Americanii sunt prosti")
1. Sunt intr-o graba teribila. Sa ma scuzati. Peste exact o saptamana o sa va aduc DOVADA ca americanii sunt prosti. Daca nu o gasiti voi pana atunci. Ea se afla in "The American Almanac", "The US Book of Facts" si in "Book of the Lists". Sigur, am spus ca nu toti americanii sunt prosti. Vreo cateva sute de mii probabil ca vreun milion chiar sunt chiar destaptatei...iar vreo cincimii sunt asa de destepti ca guverneaza toata lumea... LOL !

2. Mea culpa, mea maxima culpa ! Am uitat ca in Romania noi ii "doctoram" pe toti felcerii. Uite cum sta treaba : cand termina facultatea de medicina respectivul devine "medic". Dupa ce isi da doctoratul medicul devine "doctor in medicina" - doctor cum spunem noi generalizand nepermis. Pe de alta parte la un spital, mai ales in partea de diagnostic, activeaza o multime de specialisti in biologie, electronica, informatica, managemant etc. Care si ei au titluri universitare devenind "doctori". Asa ca atunci cand am scris "doctori si medici" ma refeream la o realitate obiectiva des folosita in engleza in limbajul de specialitate, tocmai pentru a face deosebirea dintre medicina si alte discipline. Sper ca am fost destul de precis. Acum trebuie sa plec. Va raspund peste o saptamana. Sa nu uit : DOVADA...
#113390 (raspuns la: #113365) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...