utilizator: lullabye

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 34

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
EARTHLINGS
de lullabye la: 05/05/2009 09:18:47
stii ce pui pe masa? stii cu ce te imbraci? stii ce se intampla cu tine, cu lumea in care traiesti, cu noi? sunt convinsa ca nu stii nimic, doar crezi ca stii, ai pareri, si-atat! daca totusi crezi ca esti prea invatat pentru lumea in care traiesti si prea destept ca sa accepti si alte viziuni, iti recomand aceasta provocare! vizioneaza acest documentar! "earthlings" - imaginile vorbesc de la sine.. despre oamenii ce suntem... cred ca ar trebui cu totii sa vizionam acest documentar... este foarte  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Ce este dragostea? Cine mai crede in dragoste?
de lullabye la: 24/09/2006 00:40:00
cand spun dragoste, ma refer la toate modurile in care ati putea iubi, dar mai ales la dragostea dintre un barbat si o femeie. cum poti spune ca ai trait dragostea adevarata, desi au fost dese momentele cand te-ai dezis de ea? ce inseamna dragostea? sacrificii? suferinta?... cat dureaza acea stare de plutire, visare, de minunata fericire, care de obicei apare la inceputul unei relatii, cand totul este nou si partenerii nu se cunosc destul de bine? cum poti spune ca iubesti ceva ce nu cunosti?..  ...continuare .
120 comentarii
modifica
Noi facem banul sau el pe noi?!
de lullabye la: 21/04/2006 01:33:00
haine de firma, masini luxoase, mancaruri exotice, bijuterii foarte scumpe... intr-un cuvant, exorbitant! muncim pentru realizarea unei imagini extravagante? luxul si afisarea acestuia, ne ajuta sa traim mai bine, mai frumos? contul gras din banca ne poate impiedica sa traim o viata modesta dar poate fericita, fara riscul de a deveni grosolani? este normal si natural sa ne dorim mai mult, dar stim unde si cand sa ne oprim? in timp devenim sclavii unor hartii din dorinta implinirii unor idealur  ...continuare .
4 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de lullabye la: 01/05/2007 21:24:22
(la: Confesiunile unei mame (5))
Iarta-ma, dar cred ca copilul tau... nu are minte, mai deloc... nu are habar de nimic... si nu stiu daca ar trebui ca ea sau el sa te ierte pentru ceva... stiu ca te doare sufletul, te inteleg perfect, dar cand copilul tau va vedea ce inseamna sa fie parinte... se va da cu capul de pereti pentr vorbele pe care ti le-a aruncat... pacat ca nu s-a dat cu capul de pereti, inainte sa spuna ce a spus...
ups - de lullabye la: 23/04/2007 00:47:15
(la: unicitatea - atu sau impediment?)
Originalitatea inseamna naturalete, care deseori este identica la toti...
Poate ca de fapt nu este deca - de lullabye la: 18/01/2007 09:40:15
(la: Ce este dragostea? Cine mai crede in dragoste?)
Poate ca de fapt nu este decat o dovada de ... egoism... pentru ca ma intreb din ce vine dorinta de a fi iubit... ?
Cred ca sentimentul de deja - de lullabye la: 30/07/2006 10:40:52
(la: Intrebare ! Deja vu, viata de dinainte si de dupa acum?)
Cred ca sentimentul de deja vue este simpla noastra dorinta de a gasi ceva familiar noua - de cele mai multe ori, materializata - in anumite persoane cu care intram in contact si in situatiile create apoi... Deja vue nu este decat o traire care tinde spre familiaritate... ideea de individualism nu este totala... chiar si atunci cand incercam sa ne gasim "jumatatea", este firesc ca acea persoana sa ne semene intr-o oarecare masura si atunci ajunge sa ne socheze acea asemanare a gandurilor, gesturilor cu persoana respectiva si ajungem la "teribila intrebare": Oare nu ne-am mai cunoscut intr-o viata anteriora?!
mussssic! - de lullabye la: 06/05/2006 14:58:19
(la: Muzica)
Roy Buchanan - Roy's Bluz ( este superba! )... Dave Brubeck - Take Five, Lover Man, Katzy's Waltz... Jack McDuff - Jive Samba, Herbie Hancock - Fat Mama, Stan Getz - Street Tatoo, Chick Corea - Anna's Tango, Jitterbug Waltz... uf, slava Domnului ca avem de unde alege!

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...