utilizator: tymori

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 9
comentarii: 8

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
gest inutil
de tymori la: 02/06/2006 09:28:00
intimplarea m-a pus intr-o zi, fata in fata cu un om bogat ,care se plingea ca e foame,eram in spital la capataiul a doi bolnavi diferiti.in fata bolii toti sintem speriati ,neputinciosi egali.si toate chioscurile erau inchise.i-am oferit un sandwici de-al meu,spunindu-i ca mai am unul ,de fapt fiind singurul.l-a luat putin stinjenita si a spus ca-l va manca mai tarziu,dar din intamplare am vazut-o aruncandu-l la cos .m-am dispretuit atunci pentru gestul meu inutil pentru ca in naivitatea mea am  ...continuare .
10 comentarii
modifica
PLANS
de tymori la: 20/05/2006 14:23:00
cum mai urla vintul/ si cum ma biciue cu degete de ploaie /visez ca-s frunza moarta uitata in odaie/si vai cum mai trasneste balaurul furtunii/incarligate gheare s-ascut pe fata lumii/si umbra ta pierit-a in neguroasa zare/pasitu-am de-acuma pe-a mortilor carare/doi calatori zanatici un pic prea visatori/si condamnati la nopti ce incepeau in zori/doi arbori dezbracati de ura nemiloasa/otrava picurata in ochi ,in gand si casa/zi dupa zi facut-a randuiala/uitata e iubirea si pusa la-ndoiala/s-a sav  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ganduri
de tymori la: 20/05/2006 10:23:00
cine poate spune cum e mai bine sa traiesti viata:picatura cu picatura sau bagandu-te-n suvoi?ne incatusam in cuvinte,in iubiri nepermise,inaltam idoli pe socluri de furtuna ..si cand se prabusesc suferim de moarte.si iar ne inaltam si credem ca santem stapanii marei nelinisti.libertatea de-a alege?cursa cu obstacole...,ne incalcim in ganduri ,ne-ntrebam ''de ce?'',deschidem si inchidem usi,alergam dupa iluzii,uitam sa privim inapoi.si intr-o zi ne trezim c-un gol imens in noi si-n jurul nostru s  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
PATRIOTISMUL... - de tymori la: 23/06/2006 19:36:23
(la: Despre patriotism)
. imbraca mai multe forme,dupa umila mea parere .Legat de romanii plecati din tara ,am intalnit romani ,acum cetateni ai altui stat,care n-au incetat sa vorbeasca romaneste in familie ,si-au invatat nepotii si stranepotii sa vorbeasca limba ,care se bucura si-s mindrii de succesele romanesti si se intristeaza pt esecuri ,care incearca sa faca ceva pt locurile unde s-au nascut si care au drapelul romaniei pe birou .Poate bunicii si strabunicii nostrii aveau mai multa simtire pentru tara si neam.Daca acum ar fi sa ne ridicam pentru intregirea tarii [metaforic vorbind]teama mi-e ca ca cei mai multi ar spune 'neinteresant''.
oh zaraza.. - de tymori la: 22/06/2006 08:31:10
(la: gest inutil)
.. nu ma pot abtine sa nu-ti admir ''tenacitatea ,voind sa ma convingi ca ..si ca ..,scuze ca mai sant oameni care -ti irita nobila minte . Ce placere sa te arunci asupra mea!Ai veleitati de corb.Ti-as dori mai multa fericire si mai multa intelegere a oamenilor ,dincolo de cuvinte dar mi-e frica c-o sa refuzi din motiv de recunostinta eterna.n-am inteles treaba cu ''balacareala''....
#129113 (raspuns la: #127296) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
ce-am cerut la schimb ''dulce ''zaraza? - de tymori la: 10/06/2006 19:50:35
(la: gest inutil)
si credem ca santem stapanii MAREI NELINISTIvai ce te-ai lovit ,pardon ,exact unde te doare!esti categoria celor bogati ,fericiti si fara SUFLET?....SI DACA TE ENERVEZI ASA DE RAU CA MAI SANT SI ALTFEL DE OAMENI CARE INDRAZNESC SA PUNA SI ALTFEL DE INTREBARI DECAT CELE DE RIGOARE...AI GRIJA MAI MULT DE TINE ...SI IGNORA-MA .PE TINE NU TE-A DURUT NICI UN GEST VREODATA?ESTI UN CAZ FERICIT..
#127173 (raspuns la: #127135) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
si credem ca santem stapanii - de tymori la: 08/06/2006 19:39:12
(la: gest inutil)
si credem ca santem stapanii MAREI NELINISTIchiar crezi ca e important cu ce era?era cu cascaval,salata verde,ardel,dar n-a ajuns sa muste din el nici macar nu l-a desfacut...
#126878 (raspuns la: #126524) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
tocmai mi se intampla o astfel ..de babyblues - de tymori la: 19/05/2006 21:08:29
(la: IUBIRE CIUDATA, IUBIRE IMPOSIBILA...)
si credem ca santem stapanii MAREI NELINISTI te inteleg si cred ca te-as putea ajuta daca vrei sa vorbesti cu mine,lasa-mi un raspuns da sau nu si vedem cum putem lua legatura [pe internet-skype,yahoo]numai bine si astept.
#123027 (raspuns la: #122326) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: