utilizator: anelida

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Schizofrenia - boala sau posedare???
de anelida la: 16/05/2006 05:27:00
exista oameni pe pamant inzestrati cu darul vindecarii prin diferite mijloace...oameni controlati si monitorizati pt a fi indepartate sarlataniile.bun. avem nevoie de ai pt ca de cele mai multe ori pot vindeca ce medicina alopata nu reuseste sa vindece. ca in cazul schizofreniei. nici macar nu i se cunosc cauzele. si vb in cunostiinta de cauza pt ca am un baiat de 18 ani cu schizofrenie debutanta la 13 ani. acum zace in spital , sub cheie, injectat cu acel haloperidol diazepam si plegomazin....vo  ...continuare .
43 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
multumesc gratiela - de anelida la: 07/07/2006 14:46:36
(la: Schizofrenia - boala sau posedare???)
informatia ta e interesanat Gratiela si iti multumesc pentru ea..chiar o sa caut informatii si ma voi interesa indeaproape..si poate cu ajutorul Celui de Sus, voi reusi o ameliorare a starii sanatatii fiului meu.
Iti multumesc pentru cuvintele de imbarbatare cat si celor care mi au raspuns cu cate ceva.
Urez tuturor sanatate si daca s ar putea , sa nu uite acel dicton atat de adevarat din biblie , care pentru mine a devenit litera dupa care imi duc existenta pe aces pamant:"Nimic din ceea ce veti face nu veti reusi fara Mine"..si ma repet..cat de adevarat e acest lucru!
#132017 (raspuns la: #127536) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
stiu prin ce treci si te inteleg - de anelida la: 07/07/2006 14:46:36
(la: Schizofrenia - boala sau posedare???)
Inteleg perfect prin ce treci..e cumplit si dureros ; insa, in cazul sotiei tale posibilitatea unei remisii a bolii este mult mai mare si mai buna si am sa ti spun de ce. Dar , ca sa nu uit, trebuie sa urmeze un tratament psihiatric complet, la recomandarea unui medic specialist.
deci revin cu explicatia..remisia va fi mai buna pentru c aboala a debutat destul de tarziu in viata si nu i a influientat personaliattea care era deja formata, intelegi? In cazul lui razvan lucrurile sunt grave pentru ca boala a debutat brusc la varsta pubertatii. varsta cand incepe sa aiba loc un proces care continua o viata: formarea ca fiinta bio psiho sociala. Personalitate alui a fost formata de boala mai corect spus impiedicat asa se formeze din cauza bolii care a atacat toate structurile psihicului lui de la an la an..sotia ta e mai norocoasa si iti doresc din tot sufletul sa nu disperi si sa speri. pe langa aceasta nu uita , trebuie luata din pripa si nu neglijat sub nici o forma tratmentul medicamentos. Apoi , fiindca e un adult si avea deja personalitatea fomata, in timpul remisiilor bolii poate face terapie ceea ce o va ajuta mult sa evite recaderile.
Eu imi privesc copilul nu ca pe un nebun ci ca pe un dezavantajat al sortii.
Oamenii asa zis "normali" i au privit pe ceilalti ,ca fiul meu si sotia ta , ca fiind nebuni deoarece nebunia a fost intotdeauna mai ales in vechile timpuri ceva necunoscut . peste posibilitatile omului de a si o explica.Iar omul se teme de necunoscut si reactioneaza violent la tot ceea ce nu si poate explica, in general.
Aceasta tendinta exista la nivel inconstient in fiecare dintre noi..depinde insa daca o putem constientiza si analiza cu discernamant ..parerera mea.
Iti doresc mult curaj si m ulta sanatate sotiei!
#132015 (raspuns la: #130883) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...