utilizator: creata

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 47

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
in loc de "Bine v-am gasit!"
de creata la: 21/05/2006 20:25:00
eu sunt noua pe aici si rasfoind mesajele voastre am vazut ca multi va cunoasteti...ceea ce creeaza o oarecare senzatie (vaga ce-i drept) de nu stiu cum sa-i zic...poate frustrare, desi nu stiu daca e termenul cel mai potrivit...dar cred ca intelegeti - e aceeasi senzatie pe care o ai cand intri intr-un grup si toti se cunosc,au acelesi glume, etc.. intrebarea mea ar cam fi ce parere aveti despre cafenea, ce "foloase trageti de pe urma ei"? si prin asta as vrea mai mult sa mai vad si eu pareri...  ...continuare .
4 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Personal nu cred ca parazitii folosesc cuvinte neobisnuite. Sunt ok din punctul asta de vedere; "dau bine", ca sa zic asa. Nu conteaza doar mesajul, ci si forma lui (si prin asta nu ma refer la "exprimarea libera" = necenzurata)ci felul in care leaga ideile prin jocuri de cuvinte and stuff.
Ce vream eu sa precizez neaparat..nu cred k inteligenta unor cantareti sta in "abilitatea de a penetra piata". Si marturie stau vestitele manele, care penetreaza piata "mai mult decat permite legea", dar la partea cu inteligenta........
ha - de creata la: 22/03/2007 18:09:23
(la: "L'enfer c'est les autres")
Traiasca-ne modestia!!!! Nu am pudra pentru ca nu am semne sau vanatai. Oricum e bine ca subit dupa ce eu am hotarat sa termin discutia ti s-a trezit si tie respectul pentru gazda. K-k-k-keep it real.
Onutza - de creata la: 20/03/2007 13:20:30
(la: RAUTATEA)
Cel mai bine nu inseamna neaparat si realizabil. Oricum rautatea nu este o solutie, este doar o forma de manifestare, dar avand in vedere ca atrage anumite consecinte, ideal ar fi ca ea sa fie indreptata pentru ca uneori poate agrava lucrurile inutil. La asta ma refeream.
Piky - de creata la: 19/03/2007 10:27:45
(la: "L'enfer c'est les autres")
Discutia asta se incheie aici pentru ca nu are nici un rost. Argumentele (pe care nu le-ai adus) trebuiau sa fie pe tema conferintei, nu pe experintele mele sau pe felul in care imi asum sau nu paranoia. E a mea, sa-mi traiasca! In plus, nu era o asumare, era o intrebare la care vad ca te eschivezi. Nu inteleg ce sens are atitudinea asta in conditiile in care intr-o conferinta se combat idei nu oameni. Poate nu stii asta. Se strica asa tot farmecul dicutiei. We are off topic.
Cat despre a cadelnita, iti las tie placerea...
#178407 (raspuns la: #178399) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
NU trebuie sa apara doar dupa DA... - de creata la: 17/03/2007 15:00:05
(la: Da si nu)
Yesmani...negativisti..depinde din ce punct de vedere sunt privite lucururile, daca NU privesti un DA ca pe o acceptare fortata a ceva ce NU vrei, ci ca pe o atitudine "proactiva" ca sa zic asa in stilul ofertelor de joburi....pur si simplu de a da sanse, de a analiza, de a incerca, de a privi lucrurile intr-o lumina pozitiva, atunci e super ok. Iti da ocazia sa nu treci prin viata ratand sanse fara a analiza macar. Iar opusul, o atitdine negativista NU iti aduce foarte multe beneficii presupunand negarea din start a ceva ce NU cunosti. Asta vazand Da si NU ca atitudine vizavi de viata, de intamplarile prin care trecem, de visele pe care le avem, de sansele care ni se ofera. Dar sigur ca si asta presupune alegeri. DA pentru alegeri, dar nu oarbe fiindca nu putem sa investim timp si multe altele in orice trece pe langa noi...pur si simplu ne-am impotmoli. Din asta rezulta NU pentru mase in conditiile in care intotdeauna am asociat masele cu manipularea si DA pentru indivizi, peentru ca ei sunt cei care fac alegerile cele veritabile. (Prin alegeri veritabile intelegandu-se alegerile fiecaruia pt sine insusi; intr-o societate in care masele sunt manipulate, alegerile se fac "de sus" si sunt valabile pt toti, cei din varf fiind singuri care aleg de fapt, restul acceptand ceea ce li s-a impus.
DA politicii ca teorie, "intentiile sunt laudabile, nu si oamenii", deci nu pentru felul in care politica este folosita si pusa in aplicare de oameni. Nu pentru religie, in sensul de doctrine si alte de'astea pt ca te obliga sa crezi si sa respecti reguli, luandu-ti posibilitatea de a alege. Nu pentru etichete fiindca nimeni nu este reprezentat doar printr-o latura a sa.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...