utilizator: DINU IONESCU

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 10
comentarii: 262

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Exercitiu de decenta
de DINU IONESCU la: 28/07/2006 06:36:00
desi regulamentele site-ului cafeneaua.com sunt foarte complete si clare(inclusiv indemnul:"nu hraniti troll-ii!"), cativa utilizatori continua sa se manifeste fata de autorii de texte, chiar pe spatiul temelor propuse spre dezbatere de acestia, intr-un mod , pe care eu, cel putin, l-as caracteriza ca fiind necivilizat, suburban, ba chiar , jignitor, pe alocuri.../ este posibil ca multi dintre dvs. sa fi observat aceste "schimburi de idei",unii chiar au reactionat, lucru care le face cinste.  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Caragiale nu e Cervantes!
de DINU IONESCU la: 26/07/2006 16:19:00
ne place sa spunem, vorbind despre geniul lui caragiale, ca el este mereu actual...nimic mai adevarat!eroii sai traiesc si vor dainui-pe aceste meleaguri dambovitene- atata timp cat si starea de "miticism" se va perpetua pe-aici , pe la noi si ,poate, si putin prin-prejurul nostru balcanic... ce defineste aceasta "stare de spirit"?/ o lene "tacticoasa" de nesmintit, o oarece lentoare amestecata cu bonomie, snobism cat incape, degenerat nu rareori in mahalagism, preponderenta vorbariei asupra cap  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Conflict intre generatii !?
de DINU IONESCU la: 24/07/2006 11:22:00
faptul ca exista conflict intre generatii, este deja aproape un sofism,nimeni nu-l poate contesta.../ aici apar mai multe intrebari:/ -este acest conflict , in prezent , mai antagonist si mai incrancenat decat , sa zicem, acum 25 de ani?dar acum 80 ani;oare cum arata conflictul de generatii de-atunci?/ -putem aduce exemple din istorie , prin care acest conflict a dus vreodata la vreun progres social efectiv al societatii romanesti?/ -oare cum functioneaza acest conflict la alte popoare , "mai civ  ...continuare .
40 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
picky - de DINU IONESCU la: 01/08/2006 20:18:29
(la: Pierderi ireparabile)
Da d.le Picky, plec din cauza Domniei tale , cel care te-ai postat in Juriul cafenelei si ii apostrofezi pe toti cei pe care nu-i simpatizezi:Acesta-i modul dumitale de adresare.Decenta? Ce-i aia?Raspuns la obiect? N-am auzit; noi o stim una si buna: jignim , ofensam, doar -doar , o ramane ceva!Da, vorbesc la plural, intrucat mai aveti un prieten de aceeas factura! Eu insa va multumesc totusi: Aceasta face deja parte din experienta mea de viata,ori acest lucru este cel mai important: sa te cunosti cat mai bine pe tine insuti!
Iar chestia cu usa principala sau secundara, nu esti d.ta cel care le-a montat, asa ca nici nu stii pe unde-ar putea fi.
Ramai cu bine; iti doresc multa sanatate!
SAM.
#136998 (raspuns la: #136983) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
jeniffer - de DINU IONESCU la: 01/08/2006 09:22:13
(la: Zadarnicie)
Se pare ca tu ti-ai atins starea ta de fericire!Daca e-asa , ramai in starea asta ,jeniffer! Nu stiu cine,ce si de ce te-ar mai putea influenta?
Eu in niciun caz. Renunt, intrucat ma retrag de pe cafenea.
Vise placute si numai bine!
SAM.
#136925 (raspuns la: #136884) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Ma onoreaza adresarea Dvs.personala,dar , oricat de mult mi-ar fi placut sa dialoghez cu Dvs., chiar si de la nivelul meu inferior,am hotarat sa ma retrag definitiv de pe cafenea: motivul este modul suburban ,ca sa nu zic altfel, in care mi se adresaza vreo doi"domni" aflati, intamplator pe alte meleaguri, mai mult sau mai putin indepartate...
In orice caz, cele 1,5 luni petrecute pe cafenea , fac parte deja din experienta mea de viata.Am invatat foarte multe, atat despre actuala generatie tanara , cat si despre propria mea generatie; din pacate experientele sunt mai mult amare,ceeace nu le face mai putin importante.
Va doresc numai bine.
SAM.
#136923 (raspuns la: #136576) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
jeniffer - de DINU IONESCU la: 01/08/2006 09:22:13
(la: Pierderi ireparabile)
Fiecare cu confuziile lui , jeniffer! Nu crezi ca avem chiar si acest drept? Oricum nu le putem sti pe toate , asa cum pretind unii...In orice caz , am hotarat sa ma retrag de pe cafenea, intrucat o doamna respectabila m-a etichetat drept "misionarul cafenelei" si nu cred ca mai are rost sa continui.
Iti doresc tot binele din lume.
La revedere.
SAM.
#136922 (raspuns la: #136868) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Pasagerul - de DINU IONESCU la: 01/08/2006 09:22:13
(la: Pierderi ireparabile)
Am spus si subliniat:"incerc doar sa dau un raspuns".Asta nu inseamna ca am toate raspunsurile sau ca le stiu eu pe toate..Sunt altii care detin aceste "apanaje"..Iar in legatura cu retragerea, eu voi face una definitiva, intrucat incep sa ma simt ca musca-n lapte , pe aceasta cafenea, dominata , daca nu ma-nsel mai mult de dorinta de amuzament!
Nu e vorba nicidecum de Dvs., intrucat nu cred c-am mai dialogat pana acum, ci de alti cativa "prieteni"...
Multumesc pentru mesaj.
SAM.
#136921 (raspuns la: #136863) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...