utilizator: Rascolnikov

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 3
comentarii: 7

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ultima cina
de Rascolnikov la: 25/03/2004 09:45:00
tine-ma de mana si paseste cu mine/ in noaptea asta la fel de neagra ca sufletul meu./ lasa sa luceasca doar lama cutitului/ din mana ta dreapta,/ infinge-mi cutitul in inima,/ si asteapta sa vezi ce se intampla/ priveste-mi sangele cum tasneste/ si simtei cu limba aroma de amorteala./ pune sare si piper si gusta-l din nou,/ gusta-l pana te saturi./ apoi infinge cutitul in alt loc/ si gusta mai departe,/ are acelasi gust peste tot?/ inca nu-ti dai seama?/ mai ia o inghititura!/ simte-mi sangele s  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Julia Roberts
de Rascolnikov la: 11/03/2004 06:33:00
de la "pretty woman" la "monalisa smile" acelasi zambet, aceeasi privire, diferite roluri, diferite interpretari, oscar intre timp, aceeasi placere de a o vedea jucand./ ma hipnotizeaza si ma tintuieste in fata ecranului.
9 comentarii
modifica
Simtire
de Rascolnikov la: 11/03/2004 04:17:00
inainte de a gandi mi-am promis sa simt/ si mi-am respecat promisiunea,/ simteam si abia apoi analizam./ unde m-au dus toate astea?/ acum ma aflu la sanatoriu/ sunt aici de cinci ani, sub trachilizante./ daca mai am vreo sansa?/ sigur! oricine are!/
1 comentariu
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
In literatura s-a injurat din - de Rascolnikov la: 05/04/2004 06:13:18
(la: Mod de evaluare a literaturii contemporane...)
In literatura s-a injurat dintotdeauna, si chiar si in a noastra, vezi Marin Preda. Se injura probabil pentru a-ti da impresia ca iesi din fictiune si intri in real. Problema se pune daca injuratura isi are rostul in acel pasaj, iar in cazul de fata, injuratura e ceea care conteaza in toata povestirea, ea da forta, nu pot sa spun decat ca-mi pare rau ca cei care editeaza carti sunt oameni fara prea multa valoare, nu este singurul caz, sa stiti.
Pacat ca o anumita creatie trebuie sa depinda de un om fara gust estetic(chiar daca este vorba de estetica uratalui).
Nu ne ramane decat ca oamenii talentati ai literaturii sa-si infiinteze propria editura, dar pana atunci suntem la mila unui "coate goale" ca sa nu zic "mate fripte" ca poate e prea puternica pentru anumiti ochi sau urechi.
Din pacate, poate spre dezama - de Rascolnikov la: 01/04/2004 09:28:49
(la: viata cu litera mica)
Din pacate, poate spre dezamagirea dvs. nu pot citi fara cel putin un ochi critic, si asta datorita formarii profesionale. Dar asta poate fi de bun augur, nu sunt critic "cu acte in regula", dar am o structura critica, sper sa va ajute, nu sa va inhibe si promit sa citesc mai multe texte care va apartin, nu pot face asta chiar astazi din lipsa de timp. Pana la urma era doar o simpla opinie, si atat, nimic mai mult. Mult succes in continuare.
#13135 (raspuns la: #12989) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
idem - de Rascolnikov la: 26/03/2004 07:44:00
(la: Vedete fara fitze)
Sunt de acord cu tine in ceea ce o priveste, dar modestia ei se datoreaza si mediului familial in care a trait, precum si faptului ca are o viata linistita, sufleteste vorbind, se vede in ochii ei linistea sufletului.
#12862 (raspuns la: #5806) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Originalitate? - de Rascolnikov la: 25/03/2004 09:56:51
(la: viata cu litera mica)
E prima poezie pe care o citesc de Radu Herjeu, sincer as mai citi, din curiozitate, si sa vad daca impresia(opinia) pe care am avut-o in timpul acestei lecturi mi se confirma sau nu. Nu am vazut nimic nou, original, amestec de simbolism si modernism, dar se stie ca postmodernismul european tocmai asta inseamna: fara originalitate. Deci Radu Herjeu e postmodern si european.
Erin Bronkovici se numea film - de Rascolnikov la: 11/03/2004 07:04:52
(la: Julia Roberts)
Erin Bronkovici se numea filmul si pentru el a luat Oscar-ul, cred ca ai dreptate, interpretarea ei a facut filmul, a fost singura timp de 2 ore
#11796 (raspuns la: #11794) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...