utilizator: Roxana B

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 13

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O femeie de succes
de Roxana B la: 30/06/2004 08:21:00
sunt o femeie de succes. de ani de zile sunt cea mai bună în meseria mea. sunt născută pentru asta. nu mi-am dorit niciodată altceva. Într-o săptămână roboţii mei au ridicat cea mai impunătoare clădire din sudul continentului. după planurile mele, bineînţeles. a fost dificil, de la eliberarea terenului şi până la vasul de flori de pe masa prezidiului, totul a trebuit să-mi treacă prin mână, să verific totul, să aprob totul. din fericire, eu nu greşesc niciodată./ Şi  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ecologically right
de Roxana B la: 11/03/2004 09:07:00
de dimineaţă când m-am dus să-i dau de mâncare, calului meu îi dispăruse o ureche. dispăruse pur şi simplu. am vrut să chem veterinarul, dar, cum nu avea nici o rană şi părea că se simte bine, am renunţat./ l-am chemat însă peste câteva ore, când am văzut că i-a dispărut şi cealaltă ureche şi coada. veterinarul l-a examinat, a văzut şi el că nu are nici o rană şi pare că se simte bine, şi a ridicat din umeri. mi-a zis să-l hrănesc bine şi să-l scot mai des la  ...continuare .
9 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
teoria conspiratiei - de Roxana B la: 06/06/2006 08:37:37
(la: Nebunia aviara)
Nu sunt adepta teoriilor paranoice, dar aici ceva pute.
1. Pariem ca dupa distrugerea fermelor si a pasarilor din gospodarii vor da navala "investitorii straini" care ne vor "ajuta" sa ne putem pe picioare? Iar noi vom da din coada de bucurie?
2. Se spune ca pasarile migratoare sunt de vina, in special cele din Delta. De ce nu si ciorile care umbla prin toate gunoaiele, sau vrabiile, sau graurii? Oare din cauza ca resursele Deltei ii tenteaza tare mult pe "unii"?
3. Satele, si mai nou cartierele bucurestene, sunt in carantina. Numai reporterii se plimba pe unde vor. Oare i-a vaccinat cineva?
4. Cum a venit gripa din Asia in Turcia si Europa de Est, sarind in mod miraculos peste Italia, Grecia, Rusia? Oare virusii aia au invatat la gradinitele lor despre politica si UE?
Exista niste articole interesante pe www.rufon.org
#126209 (raspuns la: #126093) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
dialogul cu Dumnezeu... - de Roxana B la: 01/06/2006 20:31:27
(la: E spovedania pentru naivi?)
...poate avea loc oriunde. Daca regreti cu adevarat un pacat nu mi se pare obligatoriu sa spui si popii. In sufletul tau sa te caiesti, ca Dumnezeu aude. Sau ai putea sa-ti ceri iertare de la cel pe care l-ai ranit, daca e cazul. Sau daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, exista prieteni, psihologi etc.
Oricum lumea se duce la biserica ca la piata. Am dat banii, m-au vazut vecinii, e suficient.
#125597 (raspuns la: #125229) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
agresivitate? - de Roxana B la: 10/03/2006 19:57:44
(la: Scoli mixte sau unisexe?)
...atunci ar trebui sa impartim copiii in inalti si scunzi (cei mai inalti sa nu-i intimideze pe cei scunzi), grasi si slabi (cei grasi sa nu mai fie batjocoriti), blonzi si bruneti (rasism?), ochi albastri sau negri s.a.m.d. Si la urma urmei la ce bun sa se duca la scoala????
Glumeam. Separarea mi se pare cea mai mare tampenie. Si asa copiii sunt izolati de propriile familii. Cunosc copii de 10-12 ani care n-au iesit niciodata din casa decat insotiti de multi adulti, si care nu s-au jucat niciodata cu alti copii de varsta lor 'ca-i bat'. Nu cred ca astfel de copii nu sufera in sinea lor cand ii vad pe altii tavalindu-se in zapada sau fugarindu-se prin parc, fete si baieti, bogati si saraci, blonzi si bruneti.

#110596 (raspuns la: #110560) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
am votat pt rock... - de Roxana B la: 14/12/2005 15:28:54
(la: Ce alegeti intre rock si manele)
...DAR: sunt o multime de "variante" de rock si una singura de manele (cea enervanta si agramata, as continua cu rautate). Dar ca sa nu fiu chiar asa de rea - daca manelele ar sta la locul lor, printre cei care se bucura de ele, n-ar fi o mare problema. Nu stiu, de ex., cati calatori dintr-un autobuz se bucura de o manea dis-de-morning. Sau cand mergi cu iubita/iubitul intr-un local care arata bine, are mancare buna etc, si tocmai cand comanzi sampania si aprinzi lumanarile... surpriza! difuzorul incepe sa urle ceva despre pozitia 69. Superromantic!!!
Totusi, suntem oarecum nedrepti acuzand mereu numai si numai manelele. Multe 'realizari' (unele din ele chiar mari succese de top :-)) sufera de 'agramaticalitati', lipsa de logica, voci proaste etc. Dar nu se leaga mai nimeni de ele!!!
(Pt. Zaraza: la un gratar parca tot mai buna e muzica populara...)
#95029 (raspuns la: #56687) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
nu merge! - de Roxana B la: 28/10/2005 20:40:15
(la: Viermi de ureche)
Daca o asculti prea des incepe sa nu-ti mai placa! Si e pacat! Intr-o vreme ascultam la radio (nu mai retin pe ce post) de 4-5 ori pe zi "Ploaia" lui Cargo, care-mi place rau de tot. Dupa faza de "vierme", piesa a inceput sa ma enerveze. Abia dupa ce postul respectiv a capatat o alta fixatie am scapat si de vierme si m-am intors la sentimentele bune.
Mai nashpa a fost cand intr-o dimineata am ramas in urechi cu o manea din autobuz!!
#82449 (raspuns la: #82407) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...