utilizator: Un om simplu

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 34

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dumnezeu EXISTA!!!
de Un om simplu la: 08/06/2006 21:56:00
salutare tuturor,/ tocmai observasem ca tot mai multi oameni au diferite pareri despre dumnezeu! observam la tot pasul oameni care se intreaba daca el exista si mai ales, daca da, de ce nu intervine, si lista ar putea continua ... atunci cand privim o pictura remarcabila, punem la indoiala existenta creatorului acestei opere?! vom declara ca aceasta a aparut dintr-un accident? ne vom gandi ca chipurile frumoase si casele bine decorate din pictura a fost produs in urma unei caderi a unui ra  ...continuare .
4 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
:)) - de Un om simplu la: 01/07/2006 09:53:15
(la: MISS BOBOC CAFENEAUA.COM)
... Am si eu o parere: sa se faca o runda in care sa se spuna de fiecare 3 bancuri si o ghicitoare. Si in functie de cum claseaza juriul bancurile sa li se acorde punctajul....si poate in plus(dar nu neaparat) un punctaj separat sa se faca in functie reactia celorlalti la bancuri din cafenea
Jenifer - de Un om simplu la: 19/06/2006 19:47:13
(la: de ce credeti in dumnezeu?)
de ce spui ca Dumnezeu e universul?
#128643 (raspuns la: #128627) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Viata dupa moarte si Biblia! - de Un om simplu la: 18/06/2006 00:34:31
(la: Viata dupa moarte)
... Da, Isus a fost inviat! ... Si Lazar ... Si o fata de 12 ani de pe vremea lui Isus...De fapt, despre 9 miracole de acest gen vorbeste Cuvantul lui Dumnezeu! ... insa Bilia promite de fapt ca oamenii au speranta invierii la o noua viata pe pamant: "Nu va minunati de aceasta pentru ca vine ceasul cand toti cei din mormintele de amintire vor auzi vocea sa si vor iesi afara"-Ioan 5:28,29 ... Nimeni atunci cand sa intors din moare nu a spus ca:"Vai am fost in Rai/Iad si am vazut..."Daca Lazar ar fi fost in cer inainte de al invia Isus, ce bine iar fi facut Isus daca il aducea din nou aici pe pamant?! ... Mai mult rau! ... Dar de fapt nici Lazar nu a spus ca a fost undeva, in pofida faptului ca relatarea e foarte detaliata, despre asta nu se spune nimica...De ce?!...Foarte simplu:pentru ca nu avea ce sa spuna...Isus chiart a asemanat moartea omului cu un somn adanc on care omul nu mai stie nimic ...
#128508 (raspuns la: #128428) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Jeniffer - de Un om simplu la: 18/06/2006 00:34:31
(la: de ce credeti in dumnezeu?)
"fara dumnezeu, oamenii ar fi descoperit aceleasi lucruri, pentru ca omul este creator"

Asta inseamna ca intelegi ca exista un Dumnezeu care ne-a dezvaluit aceste lucruri cu mult inainte ca omul sa le descopere!!!

De exemplu ... Cine a spus ce forma are pamantul?!
Cine a fost cel care a spus ca pamantul e suspendat pe neant?!
Cine a dat cele mai riguroase legi in antichitate carantina si igiena din lume in momentul in care egiptenii isi mancau excrementele sau atunci cand romanii beau sangele celor care mureau pentru ca el ar fi vindecat boli?!

toate aceste raspunsuri le-a oferit Biblia prima oara!!! ... ulterior a fost aflat de om ca de fapt Biblia are dreptate!!! De ce Biblia spune atatea lucruri exace din punct de vedere stiintifice cu atata timp inainte ca omul sa le descopere?! .... Simpla coincidenta?! ... Si daca ar fi ca un om sa ghiceasca ca de fapt pamantul nu sta pe elefanti ci pe neant nu ne-ar fi mirat atunci?! ... dar sunt prea multe lucruri care sunt exacte intr-o era in care oamenii aveau diferite conceptii eronate despre forma si locul pe care e asezata planeta si nu beneficeau de nici o aparatura! ... asta nu ne face sa intelegem ca de fapt informatiile astea vin de undeva de sus care sa fi vazut toate aceste lucruri cu usurinta?! ... Cine stia atunci de importanta carantinei sau de faptul ca viata necesita igiena?! ... asadar , Biblia e capabila sa descrie lucrurile care vin cu mult inainte ca ele sa fi venit sau ca oamenii sa le fi descoperit sau ca ei sa le ofere la scoala elevilor!!! ... cu mult inainte!E nevoie de o fiinta superioara noua ca sa ne spuna lucrurile de mai inainte, nu?!
#128506 (raspuns la: #128409) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
... pai, oare ce am putea sa mai spunem?! ... ar fi unica experienta de genul acesta! ... Pana si Biblia ne vorbeste de persoane care au avut posibilitatea sa aiba un astfel de intalnire cu un reprezentant a lui Dumnezeu, un inger, si care au ramas stupefiati ... Oare ce as fi facut eu?!:))
#128502 (raspuns la: #127979) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...