utilizator: pescadorul

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 121
comentarii: 2234

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Buna ziua
de pescadorul la: 18/02/2016 14:06:47
stimati romani si romance de aici sau de aiurea si stimati propagandisti si propagandiste de aici si de aiurea, ma doare sufletul ca sa vad ca acest spatiu, altadata o agora tumultoasa, in care erupeau idei, conversatii, comenatrii sau in preajma unor alegeri apareau greii si grelele in domeniu facand spume la gura sustinandu-si idolii sponsori ca ce daca sunt hoti oricum nu exista alternariva ca toti fura, ca toti sunt ticalosi, deci alegeti hotii, etc. acum in spatiul romanesc a aparut, pe lang  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Ohoho Tannenbaum
de pescadorul la: 07/12/2014 13:04:00
<a href="http://imgur.com/5u05c83"><img src="http://i.imgur.com/5u05c83.png" title="source: imgur.com" /></a>/ / deja se apropie vraja cand puradelul viseaza la mosul cum cobora pe horn avand in sacul lui cadoul preferat pe care-l lasa sub pom. si normal ca "publicitarii" au intrat in fibrilatie si-si rup plamanii sa ne atraga ca pe musca la gramajoara de balega. asa cum observa o doamna pe spatiul ei virtual, exista insa si disfunctii" in a transmite mesajul caci si in timpane dar si in retine  ...continuare .
6 comentarii
modifica
La dentist...
de pescadorul la: 04/12/2014 16:03:23
ieri am plecat la dentist sa-mi mai consolidez dantura. nimic deosebit s-ar putea spune dar cum printre alte preocupari sunt si ingrijitor de catele, trebuia sa rezolv problema. nu puteam s-o las pe mura, cam naravasa la doar un pic peste un an, impreuna cu bunica saba ajunsa la 17 ani, vai de capul ei, ca probabil gaseam din doua, una... :))))/ am dus adolescenta la cotetul ei, locuinta copiilor din vecinatate care doar in acte mai sunt proprietarii fapturii, ca in rest fugitiv... vin'la tata  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de pescadorul la: 08/10/2018 10:44:59
(la: De ce voi boicota referendumul)
Foarte important insa este in ce tara traiesti. Daca statul respectiv este de mana a 2-a datorita slugarniciei, ti se dicteaza.
#655942 (raspuns la: #655941) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de pescadorul la: 08/10/2018 10:42:36
(la: De ce voi boicota referendumul)
Casatoria nu este un drept fundamental al omului... ea este reglementata prin alte mecanisme specifice si diferite in tarile UE.
Intr-o democratie, teoretic se pare, o majoritate hotaraste. Au fost indeplinite conditiile, cei 3 milioane de votanti, ca initiativa lor sa schimbe constitutia, la articolul respectiv..... care nu lezeaza DREPTURILE OMULUI.
Ai dreptul la Viata Intima dar oficializarea unei casatorii este regtlementata de legile in vigoare in fiecare tara.
Chiar UE stipuleaza ca la acest capitol fiecare stat isi rezerva dreptul sa procedeze conform traditiilor, obiceiurilor, convingerilor religioase.
Dar imi pierd timpul degeaba.... :))))))
#655941 (raspuns la: #655940) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de pescadorul la: 07/10/2018 20:09:54
(la: De ce voi boicota referendumul)
Gata, ca tot s-a rezolvat, acum nu mai este nici o problema cu referendumul, e absolut legal si repecta si drepturile omului.... :)))))
Noi "progresistii" mai avem un mic hop de trecut pentru a transforma curul in organ sexual oficial. Codul Civil, al dracu care a ramas ca in epoca de piatra "barbat+femeie", unde mai pui ca exista si o lege ce impiedica casatoria "unisexuala". Dar inceputul a fost facut, restul e o bagatela.... :))))))
Ma intreb totusi de ce s-a bulucit lumea la vot tocmai acolo in tarile unde problema cu dosul s-a rezolvat mai demult. In Romanica au fost sectii de votare, parca 2, unde nu a venit nimeni, acolo se statea la coada ca la ulei si zahar pe vremea cand taca-paca intre doi sau doua, insemna puscarie. Sa nu-mi spuneti ca si-au rupt hainele sa voteze "NU", fiind era mai simplu sa "boicoteze" asa cum au facut ai nostrii. Probabil ca o sa aflam, dar cand va fi prea tarziu. Chiar s-a intors lumea cu curul in sus.... :)))))
#655939 (raspuns la: #655938) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de pescadorul la: 06/10/2018 07:45:52
(la: De ce voi boicota referendumul)
As dori sa fac unele precizari, nu inainte de a va saluta pe toti membrii Cafenelei.
Referendumul nu este ilegal si neconstitutional, el a fost aprobat de CCR, dupa votul favorabil din Parlament.
Nu se incalca Drepturile Omului, dreptul la casatorie nefiind un drept fundamental, doar dreptul la viata intima. Daca vrei sa oficializezi insa o poveste de iubire indiferent de sexul partenerului, trebuie sa te adresezi organelor publice care vor actiona conform reglementarilor specifice tarii respective.
7 tari din UE au familia definita cu sintagma (familia - casatoria dintre un barbat si o femeie). Daca majoritatea sunt din Estul Europei iata insa un caz real ce depaseste granita. Pentru conformitate redau linkul sursei, adica n-am visat eu.... https://europa.eu/youreurope/citizens/family/couple/marriage/index_ro.htm...

"Căsătoria între parteneri de același sex - cazuri în care legislațiile naționale diferă

Emma (din Belgia) și Carine (din Franța) s-au căsătorit în Belgia și s-au mutat în Italia, unde Emma și-a găsit un loc de muncă. Autoritățile nu le-au privit ca pe un cuplu căsătorit, întrucât Italia nu recunoaște căsătoria între persoane de același sex.

Însă, pentru că încheierea de parteneriate înregistrate între persoane de același sex este totuși permisă în Italia, Emma și Carine au aceleași drepturi ca și partenerii înregistrați în baza legislației italiene."

Deci nu am fi singurii "primitivi". Ba mai mult, momentan suntem "progresiti" (vezi recenta decizie a CCR). Decizia a fost luata tocmai pe baza art 48 din Constitutia Romaniei (familia - casatoria dintre soti)... o exprimare ambigua din punct de vedere sexual, care a impiedicat CCR sa procedeze ca in Italia.
Tocmai aici intervine rolul Referendumului, de a stipula forma irefutabila ce nu mai poate fi interpretata (familia - casatoria dintre un barbat si o femeie). Din momentul posibilului vot pro la acest Referendum si modificarea Constitutiei, s-a rupt filmul pentru familiile "unixesuale" ca recunoastere oficiala.
Ca aceasta idee a fost lansata de "politicieni de mica anvergura, extremisti dubiosi si tartufisti notorii" n-ar fi fost nimic daca n-ar fi fost aprobata de 3 milioane de "primitivi" de pe aceste plaiuri mioritice. Ei au "obligat" Parlamentul sa puna in discutie problema si cum doar USR s-a pus de-a cur...mezisul cu 13 voturi si de la restul s-au abtinut 7, s-a aprobat cu 107 voturi de larga varietate politica in Senat (camera decizionala).
Tot ce va rog este sa nu dati cu pietre in "pianist" (sport national in Romanica, ca vin jandarmii si va gazeaza printr-o interventie violenta exagerata) si ca la noi chiar ca la nimeni.... sunt urmariti penal, dar asa se intampla cand justitia este independenta, nu precum la coruptii aia din marile democratii occidentale, unde jandarmii fac prapad, dar procurorii vanduti se fac ca se uita in alta parte. Ce voiam sa spun legat de subiectul cu bordura, ca nu sunt nici pro si nici contra acestui Referendum, ba chiar ma doare in .... nu pot sa spun unde caci nu vreu sa influentez votul... :)))))))
*** - de pescadorul la: 04/01/2015 11:10:16
(la: Plugusor nostalgic)
Probabil ca n-a gasit rima dar nu-ti fa probleme ca uite nici lu "taticu", amicul lui, nu i-a gasit... :)))))))
#653208 (raspuns la: #653207) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...