utilizator: sweetfall

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 8
comentarii: 4

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zidul cu flori de tei
de sweetfall la: 14/10/2006 20:35:00
privind în nudul de fereastră/ la margine de drum, în colţul stacojiu de cărămidă./ privind cu fascinaţie de nevăzător./ privind./ se-ntind cu zgirbulire şi timid../ se-ntind.../ nu pot să văd.le simt, le creionez./ lăuntricul ce vrea să iasă./ suav parfum şi delicat ţesut./ un uid nu naşte flori doar din sămânţă de scântei/ un vers stigmatizat nu se mai naşte din condei./ o lume-nchide ochii, suflă-ncet/ culori de roşu sângeriu se-amestecă în parapet./ din zid în  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Criza (intema) în detalii
de sweetfall la: 11/10/2006 18:08:00
s-au despletit cuvinte../ sub ceasul ruginit, ce-arată-o oră împietrită/ se sfarâmă-n clepsidră./ clepsidra de repaos...cerne :/ repaos.cri...repaos.criza.repaos.criza(ntema) în detalii./ Îngeri se spânzură de timp./ timpul se îngroapă în infinit./ infinitul se caută în câmp neant./ câmpul neant adoarme-n haos./ se împletesc cuvinte/ sub ceasul ce-şi roteşte timpul/ se sfarâmă-n clepsidră./ clepsidra de repaos cerne:/ criza(ntema) în detalii.repaos.criza.repaos.  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ascunse in triunghi
de sweetfall la: 06/09/2006 00:08:00
nu ma pricep la cuvinte. sunt un robot matematic. la naiba cu colegiul infect ce m-a limitat in matematica. poate..am sa-i desenez un triunghi.lui ii placeau triunghiurile.din tot ce insemna matematica, el alesese un singur lucru:triunghiul. da, am sa desenez un triunghi si am sa-l tai, am sa-l nimicesc! poate asa o sa inteleaga. spune mereu ca intelege si vede tot. si mie mi-a spus mereu ca sunt o limitata si ca (citez) nu pot sa vad dincolo de aparente. si totusi…a lasat loc de iluzii.sa-l ia  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nichita Stanescu - de sweetfall la: 14/10/2006 19:54:48
(la: Cele mai frumoase poezii)
Alta matematica...clar, poezia asta o gasesc frumoasa, fascinanta, revelatoare , toate la un loc:)E fascinant cum din nimic poti face un lucru maret.

Noi stim ca unu ori unu fac unu,
dar un inorog ori o para
nu stim cat face.
Stim ca cinci fara patru fac unu
dar un nor fara o corabie
nu stim cat face.
Stim, noi stim ca opt
impartit la opt fac unu,
dar un munte impartit la o capra
nu stim cat face.
Stim ca unu plus unu fac doi
dar eu si cu tine,
nu stim,vai, nu stim cat facem.

Ah, dar o plapuma
inmultita cu un iepure
face o roscovana, desigur,
o vara impartita la un steag
face un porc,
un cal fara un tramvai
face un inger,
o conopida plus un ou,
face un astragal...

Numai tu si cu mine
inmultiti si impartiti
adunati si scazuti
ramanem aceeasi...

Pieri din mintea mea!
Revino.mi in inima!


Why not paint highway empty boxes while we melt dancing into carnivals of rust?
*moonwish si soriana - de sweetfall la: 13/10/2006 20:46:56
(la: Bezea)
uff...sincer ideea nu e rea. mie imi place. poti face ceva mai detaliat pe tema "drama ingerului fara aripi". si in fond ...Soriana, nu totul porneste de la o idee? asa ca lasa-i omului idelile in pace. nu-ti place, ok. poate ai putea sa-i dai vreun sfat. nu? si nu doar sa arunci cu simple cuvinte. e usor sa spui:" nu-mi place, e groaznic, mai bine nu ai mai scrie". Pai daca e asa, hai sa facem sa nu mai fie. Hai sa venim cu idei, hai sa incurajam nu doar sa criticam. ce spui?*.*


Why not paint highway empty boxes while we melt dancing into carnivals of rust?
anunt publicitar"vand colturi de oras:)..." - de sweetfall la: 03/08/2006 23:37:51
(la: Cum arata orasul tau ideal?)
putin medieval nu strica nu? pai asta vreau eu. ceva din strazile pietruite ale sighisoarei, poate si putin iz de veche Londra.Greu nu? cand peste tot vezi ridicandu-se de nicaieri skyscaper-uri si mall-uri. Nu stiu de ce, dar ma deprima atata mall-manie.
Asa... deci: iei o bucata cetate Sighisoara, presari putin pitoresc londonez(nu partea aceea tip Harrods)hai, fie si putin iz de metropola..insa doar putin cat sa se simta miros de condiment, plus mult mult verde:parcuri,parcuri,parcuri. Apoi asezi tot intr-o vale extraordinara in asa fel incat in orice colt al orasului te-ai afla sa ti se taie respiratia de peisaj, populezi cu chipuri care zambesc fara sa le fie teama sa faca asta(nu de alta dar am observat ca oamenii mai nou, prind fobie de zambit..), dai stress-ul la o parte, deschizi biblioteci, deschizi totusi si un sanatoriu pentru cei ce nu se simt bine in pielea lor:) si...atat cred..a! si ceva umezeala. Imi place sa vad multe umbrele colorate una langa alta, nu de alta, dar daca tot e oras ideal ar fi foarte interesant sa vad oamenii si zambind din cauza ploii..( de obicei toti se limiteaza sa injure si sa blemsteme "capriciile" vremii)!
..and they were all yellow - de sweetfall la: 27/06/2006 19:36:32
(la: miss u in yellow...)
mi-ai smuls un zambet..lucruri simple si frumoase spuse intr-un mod la fel de simplu si frumos..mi-aminteste de cineva...piesa, culoarea si randurile tale.
Ei!! si nu-ti mai fa griji in privinta banalului si a melodramaticului..toti suntem intr-un fel sau altul banali si melodramatici...si batem mereu in retragere..nu vrem nici in ruptul capului sa recunoastem:)

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...