utilizator: unicul

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 166

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Reclamatii ... de la useri adunate si iarasi la useri date"
de unicul la: 01/08/2006 01:26:00
am observat o oarecare ,, miscare ,, zilele acestea , un numar de 7 useri au scris comentarii dure la adresa mea , temeiul de pornire fiind ,, spiritul colegial ,, asta ca sa folosesc un termen reprezentativ al umanitatii . toata lumea ma testeaza , toata lumea ma intreaba .. de ce nickul acesta ? ei bine hai sa va dezvalui cite ceva, poate incerc sa elimin factorii ce imi pot influenta obiectivitatea , poate am unele valori spirituale mult mai profunde decit multi evlaviosi , poate z  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Copilãria soarelui sau soarele copilãriei
de unicul la: 21/07/2006 04:04:00
nu demult aflase de ce a pãrãsit-o tatal ei, nu numai ea era parasitã ci si mama ei , care chiar dupã ani buni era debusolatã si într-o continua decadentã socialã . pentru fetitã , barurile , cofetãriile si restaurantele însemnau rutina zilnicã , pentru mamã era refugiul necesar , colege de suferinte îsi spuneau . adesea ea plingea rugind-o sã o ducã acasã , nemaisuportînd acel zumzet asurzitor ce se numea ,, discutii ale unor oameni maturi în decãdere ,, . pe lînga mi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Supraestimare sau business
de unicul la: 17/07/2006 08:15:00
sintem atit de dornici in a ne etala personalitatea , incit asi zice ca nu exista diferente majore intre caracterul uman si mamiferele inferioare . pornind de la premisa unicitatii noastre vine prapadul , ne insusim calitati dar si defecte care de cele mai multe ori sint fantasme intretinute zi de zi cu o inconstienta triumfala asemanatoare unui alexandru cel mare . dar sa pasim peste aceasta ,,incursiune ,, oferindu-i loc de vaza adevaratei probleme , deranjante din punctul meu de vedere ./ hoi  ...continuare .
28 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
donquijote - de unicul la: 01/08/2006 09:22:13
(la: Frontiere)
Dupa cum i-am zis si la oana .. nu ridic scuturile la ofense atit de minore .
Dar ce va tot ascunde-ti dupa paravanul acela cu trolli ?Mai si aruncati cu bule de aer ...
O discutie nu se bazeaza numai pe banala aprobare dupa cum am observat ca o intretineti punindu-i eticheta ,, bun simt ,,. Iti place noua mea semnatura ? :)) Cred ca ma vor linsa maine utilizatorii . Sint curios daca ajunge la presedinte aceasta mascarada care parese ia amploare :))
______________________________________
Cu greu sufoc exteriorizarea geniului din mine :))
#136912 (raspuns la: #136787) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
donquijote - de unicul la: 01/08/2006 09:22:13
(la: sfaturi pentru cafegii incepatori)
Sti ca intodeauna am fost in asentimentul tau ! Nu ? :)
De data asta ma opun ,,planurilor tale diabolice,, de a modera certurile si trollaraile mult prea necesare convietuiri in conditi demne de U.E :))). Ba mai mult aceasta conferinta este adresata intr-o masura destul de mare mie asfel motivez riposta mea :). Nu cred ca este ortodox sa moderezi tu ,,legile acestui site ,, administratorul asi zice ca este shãful in masura sa faca regulile . Daca esti ajutorul acestuia imi cer scuze dar daca nu am impresia ca suferi de sefie .
Nu inteleg ce legatura are faptul ca esti vechi sau nou pe site ? Asta este o idee invechita sau mai bine zis o metoda invechita de abordare a ,,soldatului cel nou ,, a bibanului sau bobocului . Azi maine imi preziti regulamentul precum in armata . Daca am ceva de zis tu ma poti eclipsa dragule , datorita acestor ierarhizari create de tine astfel incit creativitatea geniului este sugrumata din fasha .
Jos comunismul !!!!! Putere poporului :)))))))))) asta din urma imi aduce aminte de o comedie a lui Martin Lawrence in Black Night .
``` - de unicul la: 01/08/2006 09:22:13
(la: Loc pentru "giugiuleli" :))))))))
Declaratia Presedintelui de sindicat
Dragi Tovarasi si Concetateni ! :)
,, Mineriada ,, aceasta este total nefondata desi intr-o continua crestere numarul adeptilor urca vertiginos . Ieri dupa ultimele statistici exista un numar de 3 mineri pregatiti cu tirnacoape (gata de atac ) azi s-au mai alaturat inca 4 . Daca situatia nu va lua o intorsatura prognozam pe sfirsitul saptaminii un numar de aprox. 50 de mineri gata de lupta .
Reporterul Pro Ratiunea
Aflat im mijlocul evenimentelor ...
Am incercat sa intervievam unul dintre protestanti insa acesta a raspuns cu forta distrugind una dintre camerele de filmat . Agresivitatea acestora izvoreste sin setea de adevar , din setea de dreptate . EXTRAORDINAR !!! Chiar acum unul dintre ei a aruncat spre fortele de ordine o sticla incendiara . Doamnelor si domnilor apare o duba a fortelor de ordine , dar stati se pare ca nu este a fortelor de ordine ... Pe duba scrie ,, Ignoranta maselor necunoscatoare de profunzime ,, .
#136900 (raspuns la: #136855) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
proletaru - de unicul la: 31/07/2006 09:02:36
(la: Loc pentru "giugiuleli" :))))))))
Un atac contra proletariatului nu imi sta in caracter pentru-ca ca asi generaliza dar un atac asupra proletarului mediocru imi sta in putinta . Defapt o fac zi de zi .
Cu tipi de genul acesta lumea se opreste precum in Clockstoppers .Zi de zi indemul unor proletari de vaza e spre o viata mediocra in care activitatile de baza sint : munca si hrana . Unor astfel de persoane le zic corpuri in miscare .
Manele nu ascult asa ca ar fi bine sa-ti faci temele cind organizezi o ofensiva .
Acu nu te oftica ca ti-o zic!
#136729 (raspuns la: #136707) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
proletaru - de unicul la: 31/07/2006 09:02:36
(la: Frontiere)
Pina si doamnele pot da dovada de putin respect in ceea ce priveste un oarecare potential fructificator de iubire . Nu am nevoie de indrumari ! Daca ma impotmolesc cer ajutorul dar deocamdata calatoresc pe drumuri netezi . Nu sint jucarii obisnuite sint piese de lego cu care construiesc o idee a carei vizibilitate este vaga . Incerc sa o fac vizibila tocmai pentru a evita convietuirea in igrasie .
#136728 (raspuns la: #136710) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...