utilizator: rolia

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 12
comentarii: 158

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Caietele Radei (continuare 2)
de rolia la: 18/10/2006 12:28:00
caietele radei (continuare)/ dupa inmormantarea mamei a inceput pentru mine o adevarata aventura .am parasit catunul de munte ,un adevarat paradis , amintirea caruia o pastrez cu sfintenie in suflet deoarece tot ce am intalnit sau trait dupa aceea nu au reusit sa egaleze starea de bine si impacare din acel loc .mi s-au smuls radacinile si am fost transplantata intr-un sol din care nu-mi puteam trage seva ./ cum spuneam am parasit catunul impreuna cu maria si trei dintre fratii mai mari , pentru  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Din clipe dragi ,pentru amintiri tarzii
de rolia la: 18/09/2006 16:14:00
rasfoind o carte luata din raftul bibliotecii ,(in timp ce stergeam praful),dintre filele ei a cazut o fotografie ingalbenita .am ridicato cu uimire .din ea imi zambeau doua chipuri tinere .pe spatele fotografiei / "09.09.79 ,... din clipe dragi ,pentru amintiri tarzii " / apoi aripile gandului m-au purtat spre acele clipe ./ prima iubire ,fiorul primei atingeri stinghere ,plimbarile interminabile tinandu-ne de mana ,primul sarut in ploaia de vara , prima tigara fumata .orele in sala de lectur  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Caietele Radei (continuare)
de rolia la: 23/08/2006 13:17:00
mama isi revenise ,m-a chemat :/ -rada , sa fi cuminte ,sa asculti de tata ,sa ai grija de maria si baieti . esti mare acum , sa fi cuminte ! / am simtit in glasul mamei atata amaraciune cat poate cuprinde o viata de om . era ca o imbarbatare , ca o vina pentru faptul ca ne parasea .in clipele care au urmat , clipe cat o vesnicie , s-a asternut iar linistea . liniste care ne-a cuprins pe toti , un soi de impacare amestecata cu speranta ca raul a trecut , ca a fost doar un duh rau , care ne-a ban  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
picki - de rolia la: 24/11/2006 20:03:26
(la: DUPLICITATEA)
" Dar la damascuri, tercoturi sau borangicuri ? "

la panza de in facuta-n casa sau aba (panura de lina mitoasa) .Sunt de la munte unde damascul si borangicul sunt rare .Ceva tercot acolo , mai gasesti ...

rolia
#159166 (raspuns la: #159054) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
bitterdream - de rolia la: 24/11/2006 20:03:26
(la: DACA NU AR EXISTA CAFENEAUA.COM)
regret ca nu ai inteles mesajul transmis de mine :(
Nu esti prima si nu vei fi nici ultima .Problema-mi apartine .
E bine insa sa nu uiti ca in viata ceea ce tu abia ai descoperit multi altii stiau de mult .Toti trecem prin asta ,crede-ma ! Sunt sigura ca timpul ti-o va dovedi .
:) Daca-mi permiti am sa savurez in continuare aroma cafelei ,abia mi-am aprins o tigara :) am sa rasfoiesc in tihna filele de pe masutele cafenelei .
rolia

#159161 (raspuns la: #159068) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
spirit solar - de rolia la: 23/11/2006 20:06:58
(la: Cosmica)
mi-a placut !
:) E drept ca totul moare ?!!!
succes !

rolia
daca ... - de rolia la: 23/11/2006 20:06:58
(la: DACA NU AR EXISTA CAFENEAUA.COM)
daca nu ar exista cafeneaua com in pauze m-as plictisi .Am descoperit intamplator cafeneaua prin iulie ,de atunci intru aproape zilnic .Uneori ma asez la o masa ascultand discutiile din cafenea ,alteori cand subiectul ma intereseaza intru si eu in discutie .Este incitant .Desi-n virtual , suntem aceeasi ca in viata reala .Etichetam ,emitem judecati fara un fundament real ,suntem sclavii propriilor perceptii .Sunt de parere ca atunci cand intri undeva ,unde nu te-a invitat nimeni daca nu-ti place atmosfera pleci la fel cum ai intrat .Nu m-a influentat cafeneau in nici un fel , mi-a confirmat ceea ce stiam .Suntem diferiti ca indivizi .Nu suntem mai buni sau mai rai ,mai destepti sau mai prosti decat alte natii ,suntem asa cum ne-a harazit natura .
Imi place verva tinerilor ,rezerva maturitatii si ma amuza infatuarea unora .
Cand ma voi plictisi am sa plec asa cum am intrat .Deocamdata cafeaua e calda ,aromata ,fumul de tigara nu e prea dens ,ma simt confortabil .
rolia
picki - de rolia la: 22/11/2006 20:18:19
(la: DUPLICITATEA)
nu pot ca sa-mi permit sa sugerez ! :))) nu ti-am spus ?! nu fac parte din ea .Am tras si io o geana si drept sa-ti spun ,nu m-am dumirit ! :(
Si totusi ,parca ,parca ... :))) o fi ?
Poate mi s-a parut (trebe sa recunosc sunt prea din topor ,pardon popor ) nu prea ma pricep la asemenea fineturi ! :) :)
rolia
#158746 (raspuns la: #158736) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...