utilizator: Braveheart

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce ramane dupa o iubire?
de Braveheart la: 22/07/2006 08:58:00
probabil ca mai cred inca in mos craciun, in printi si printese... probabil ca mai cred inca in iubire, mai cred in suflete albastre si curate... dar doar atat. doar mai cred! ma intreb totusi ce ramane dupa ca o iubire s-a terminat, o iubire ce ai crezut ca e iubirea? ce ramane in urma lunilor petrecute in bratele celuilalt?<br>/ raman amintirile? ramane inca sclipirea din ochi cand ai zarit-o dupa o luna in care ati stat practic impreuna timp de o luna? sau poate prima imbratisare de pe  ...continuare .
12 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Generalizari - de Braveheart la: 25/07/2006 19:56:07
(la: Conflict intre generatii !?)
Cred ca acest conflict porneste si de includerea tuturor tinerilor sau batranilor in aceiasi oala. Nu de multe ori auzi in tranvai cate o batrana incepandu-si clasicul discurs: "Tinerii din ziua de azi...", reprosandu-ne tuturor ca nu mai suntem politicosi, desi unul dintre ei i-a oferit locul (ne fiind vina lui ca alti 3 priveau nestingheriti pe fereastra), ca asteptam sa primim totul de-a gata, ca preferam sa cersim si sa stergem parbrize la semafoare decat sa mergem sa muncim (eu am 20 de ani si am ajuns sa ma intretin singur in Bucuresti fara sa cersesc, si sa mai fac si o facultate, si ca mine sunt f f multi) si cred ca acuzele pot continua.
Noi despre cei mai in varsta? Nu sunt in stare sa generalizez dar oricat de mult respect as avea pentru cineva de 60 de ani parca dispare cand o aud pe "doamna" injurandu-se ca la usa cortului cu un teribilist de 14 ani.
Dinu Ionescu - de Braveheart la: 25/07/2006 19:56:07
(la: Ce ramane dupa o iubire?)
:) Da, sunt un tanar de 20 de ani... si nu cred ca am pretins vreodata ca aceasta e "Iubirea", e doar o iubire... Sunt convins ca voi mai avea si la fel de convins ca v-a ramane mereu in mine o parte din aceasta mica iubire pentru ca e prima adevarata, dar acum cand ma intorc in fiecare seara de la servici la o garsoniera goala nu e prea usor... Astept sa se termine vara si apoi voi mai vedea ce-o sa se intample... oricum e atat de greu sa trec peste... Aseara m-am trezit sunand-o si timp de 4 minute am fost in stare sa vorbec cu ea... apoi mi-a murit vocea si imaginea ei in bratele altuia mi-au rasarit din nou in minte.
Mersi inca o data de sfaturi(sper ca nu e cu suparare ca nu sunt foarte politicos si va consider un tanar si nu de 66 de ani)
#135435 (raspuns la: #135136) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...