utilizator: jackthepink

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 5
comentarii: 4

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De "rau" gust
de jackthepink la: 09/08/2007 21:37:02
exista, printre cele cateva cotidiene romanesti care se bronzeaza prin chioscurile de ziare, unul special. se numeste click!. existenta lui imi ramasese necunoscuta pana astazi, 31 iulie, cand nu stiu cine m-a pus (probabil a fost un act divin) sa-l cumpar. eram in gara, asteptam trenul. am rasfoit ziarul. apoi am vazut prima pagina (si nimic nu a mai fost la fel)./ pe aceasta prima pagina, cu litere de-o schioapa, stau scrise urmatoarele titluri: "ramona badescu are azil pentru batrani bogati"  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Forma de sonata
de jackthepink la: 31/12/2006 00:14:00
tema i/ pe peretele dinspre rasarit al camerei era atarnat un calendar vechi, cu paginile sifonate si ingalbenite de vreme, pe care nu se mai puteau citi decat cateva randuri scrise cu un pix albastru pe fila lunii noiembrie: "...pastreaza-l, caci pierzandu-l pierzi o lume intreaga!" citat blestemat care in trecut mi-a adus numai banuieli si suspiciuni si iar banuieli si mai multe suspiciuni, cum ca una, cum ca alta... cum ca nu as fi cine sunt, cum ca m-as fi transformat in praf de stele si in p  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Politete in spatii mici
de jackthepink la: 20/12/2006 21:42:00
toaletele din locurile publice au reprezentat întotdeauna pentru mine adevăratul indicator de standard al respectivei locaţii. dacă toaleta nu arată bine într-un restaurant, pot fi sigur că nici mâncarea nu e grozavă. chiar şi dacă arată acceptabil, nu mă aştept să şi mănânc bine, dar pot fi sigur că mă simt curat după ce mă spăl pe mâini./ deşi la toaletă m-am gândit, niciodată nu mi-a trecut prin cap că ar putea avea vreo importanţă persoana (sau persoanele) care  ...continuare .
19 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de jackthepink la: 20/08/2007 20:58:35
(la: De "rau" gust)
da, radem, ne distram, (ca si eu cand am rasfoit ziarul radeam, si toata lumea din juru-mi imi arunca priviri ostile) dar ziarele si revistele de genu' asta tampesc masele. Inca nu am zis nimic de revista BRAVO! Eh...
#228482 (raspuns la: #227491) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Ai risca o mica suma pentru c - de jackthepink la: 07/08/2006 12:36:09
(la: Hai sa facem)
Ai risca o mica suma pentru ce?
#137717 (raspuns la: #137486) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Nu mai stiu pe unde am citit - de jackthepink la: 05/08/2006 11:04:16
(la: Diferenta dintre educatie si dresaj)
Nu mai stiu pe unde am citit ca "fiintele umane nu gandesc niciodata pentru sine; trasatura umana caracteristica nu e constienta ci conformismul iar rezultatul caracteristic - religia". Bine-nteles ca suntem dresati. Suntem dresati sa mergem, sa ne imbracam, sa vorbim, sa traim conform regulilor societatii, nu? Sunt tare curios cum ar arata omul "neimblanzit" si daca ar evolua spre ceea ce suntem acum. Daca ar vorbi aceleasi limbi, daca ar merge la fel, daca ar asorta culorile la fel cum o facem noi...
jazz all over - de jackthepink la: 04/08/2006 20:00:52
(la: Unora le place jazz-ul)
"Azi jazzul nu e decat o muzica de atmosfera"...La care jazz ne referim? De fapt care jazz? Jazzul este infipt atat de adanc in "subconstientul muzical" incat cu greu mai putem spune ca exista ramura a muzicii actuale neinfluentata. De la Rahmaninov la Sting sau de la Shostakovici la Jean Michel Jarre si Vangelis; unde nu exista Jazz in secolul XX, fie ca forma muzicala fie ca mentalitate creatoare (spun asta pentru ca de la un moment dat, cum s-a intamplat cu toate marile curente, jazz-ul a depasit granitele muzicii si a devenit o stare de spirit, un modus vivendi)?
#137386 (raspuns la: #108658) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...