utilizator: doro

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 11

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pana la urma n-am demonstrat ceea ce mi-am propus sa neg?
de doro la: 04/01/2007 08:07:00
as fi in stare sa scriu o carte realista, ci nu numai una dintr-o perspectiva asa naiva cum imi pare mie ca e a mea? as fi in stare sa ma desprind de abstract, sa scriu mai concret care in acelasi timp sa urmeze o oarecare ordine/ schema logica? as fi in stare sa scriu in ritmul asta macar 20 de pagini? dar 200? fara indoiala raspunsul e nu. dar intr-o zi tot tre sa o fac neaparat, de multe ori am incercat si niciodata pana acum nu am fost in stare sa-mi recunosc esecul. acum, intr-o noua incerca  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Spectacolul vietii
de doro la: 28/08/2006 12:10:00
oameni buni, ati ratat marele spectacol! ati ratat acrobatiile oamenilor printre obstacolele vietii! le-ati ratat si le ratati in fiecare zi. nu stiti despre ce vorbesc? pai n-aveti de unde sa stiti din moment ce le-ati ratat. in urmatoarele randuri voi incerca sa va arat cum arata toata societatea privita dintr-un cu totul alt unghi. voi incerca sa va va vorbesc despre un spectacol mai mare de cat v-ati putea imagina, despre o piesa de teatru cu 12 bilioane de actori, despre un film care nu a fo  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sunt in mare parte de acord c - de doro la: 05/01/2007 21:20:33
(la: parintii si educatia)
Sunt in mare parte de acord cu flavie. Parintii sunt modelele copiilor, in copilarie si raman modelele lor si in adolescenta chiar daca pe parcurs copilu; cunoaste din ce in ce mai mult lumea si isi alege nenumarate alte modele pe langa parinti.
In ce masura e influentat copilul de parinti? .. eu cred ca intr-o masura foarte mare, daca la nastere copilul e un harddisk gol, atunci el incepe pe parcurs sa isi insuseasca niste informatii, informatii care vin din anturaj. Anturajul il reprezinta in primii ani de viata parintii. Caracterul copilului se va forma apoi in functie de ce VEDE mai intai la parinti, in casa si apoi la gradinita, la scoala, pe strada etc. Dar totul porneste de la parinti.
Parintii ne sunt mai intai educatori si modele, apoi ajung sa imparta rolul de model cu alte persoane, incercand prin adolescenta sa castige rolul de prieten. Daca reuseste sau nu, depinde de la om la om :)
...asta e parerea mea cel putin... asa vad eu toata treaba.
Sa incepem cu inceputul - de doro la: 19/10/2006 19:39:56
(la: Ce asteptam de la profesori?...)
Ca sa intelegem de ce s-au saturat de citit pustii, ar trebui sa vedem de unde a inceput totul. Tot aud ca se spune ca inainte de caderea comunismului cititul era ceva ce face parte din viata oricaruia dintre copii, numa' ca multe opere au fost interzise... Ma rog asta nu conteaza. De ce azi nu mai se citeste la fel de mult (si cu aceasi placere) ca acum 15 ani? Pentru ca atunci nu exista calculatorul, exista teve-u, singurele mijloace de informare erau cartile, ziarele si rar radioul. Acuma, de ce sa mai stai sa citesti Morometii cand dintr-un click poti poti afla totul in 5 minute? Au aparut alte mijloace de informare care incetul cu incetul le inlocuiesc pe alea vechi.
Sincer imi pare rau, ca se pierd atatea opere din cauza asta, ca s-a pierdut farmecul cititului. Da' nu tre sa generalizam prea mult: mai exista inca pusti care citesc cu placere niste poezii d-ale lui Lucian Blaga sau niste piese d-ale lui I.L. Caragiale.
.. - de doro la: 28/08/2006 21:21:42
(la: spre confirmare in cafenea)
Deocamdata sunt newbie in cafenea, n-am comentat prea mult ca sa incurc lumea :)
... - de doro la: 28/08/2006 21:21:42
(la: Muzica)
Simon and Grafunkel- El Condor Pasa
si urmeaza
Kelly Family- When The Last Tree
... - de doro la: 28/08/2006 21:21:42
(la: Un joc.)
Cand am auzit idea "un dialog cu mine" m-am gandit doar la un dialog cu inconstientul meu.
Prima intrebare pe care i-as fi pus-o ar fi: "Ce mai faci? Cum ma port cu tine? Vrei sa iti mai dau lesa jos din cand in cand?"

Daca ar fi un dialog cu constiinta mea atunci cred ca mi-as pune toate intrebarile filozofice care mi-ar veni in minte, doar ca sa vad cum arat si cum sun eu vorbind despre toate alea. Poate o sa imi placa cum sun eu vorbind si o sa imi fac curaj sa vorbesc si cu altii asa... fara emotii si retineri.
Cam asta as face eu daca m-as intalni cu mine

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...