utilizator: Lteo

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 35

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Laude ptr echipa cafeneaua.com :)
de Lteo la: 07/09/2006 16:45:00
m-am gandit ca de fapt in spatele acestei pagini e multa treaba. cel putin eu cand ma gandesc, ca fiecare mesaj se duce la administratori... fiecare... / sie e o idee foarte faina. eu nu am mai intalnit vreo pagina de felul acesta. / iar faptul ca apreciez asta, ca apreciez ca unii investesc timp in "cafenea"- sa verifice, sa ordoneze, sa ..."menajeze" site-ul acesta(, merita lauda noastra, nu?) m-a adus la gandul sa deschid o "discutie" in care fiecare sa spuna ce ii place la cafeneaua.com, sa  ...continuare .
72 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
:) - de Lteo la: 23/04/2009 21:00:57
(la: Carti ce ne-au marcat existenta)
da... cu "un an de scoala bun" m-am adresat elevilor, care pe atunci tocmai stateau in prag de an nou de scoala... nu mai stiu daca am realizat atunci ca prin urarea asta ii exclud pe multi altii, probabil ca da, insa pt ca inceputul de an scolar era ceva recent si important, am ales sa ma adresez doar grupului de elevi...

pai intreaga omenire a marcat Biblia... istoria, prezentul si viitorul omenirii ... insa nu fiecare om se lasa atins de mesajul ei...

Hristos a -nviat!

salutari cu drag.
#429210 (raspuns la: #145270) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
come on... - de Lteo la: 23/04/2009 20:51:38
(la: Carti ce ne-au marcat existenta)
;) nu e necesar sa ne batem joc unii de altii pe aici prin forum... (in general, sfat valabil pt toti user-ii ;) )

da, cu gramatica, si cunostintele mele de lb rom stau cam prost recunosc - dar dupa parerea mea nu e un ceva demn de critica, pt ca daca ceva nu e exprimat bine, cine nu intelege poate sa roage pe respectivul sa incerce sa explice inca odata ;) - acum nu ca eu nu as suporta critica, chestii de astea nu prea ma ating, nu prea au importanta pt mine - dar ma deranjeaza mult cand vad deseori ca unii sunt luati la rost (pe diferite site-uri, extrem si pe youtube) ca nu au scris ceva corect, cand de fapt ar trebuie sa le fie indiferent celor care citesc daca cineva nu a respectat reguli de gramatica, sau punctuatie, sau mai stiu eu ce greseli comment-urile contin - uneori poate nu-s de vina cei ce scriu ceva gresit (pe site-uri internationale, de ex cand cineva nu stie chiar bine engl., insa totusi se incumeta sa scrie parerea sa, sau din anumite motive nu a invatat bine)

salutari cu drag.

p.s.: prin acest comment nu am vrut sa-mi exprim supararea (pt ca nici nu sunt suparata) - ci doar sa-ti atrag atentia, in speranta ca in viitor nu vei mai ataca verbal pe cineva care nu a scris corect ceea ce vroia sa spuna ;)

#429206 (raspuns la: #145272) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Cluj? - de Lteo la: 23/04/2009 20:21:00
(la: de ce nu-mi place primavara)
sau Sibiu? dar Sibiului parca i se spune Hermannsstadt, sau? deci o fi Clujul... acolo sunt brazi?? sau o fi Brasov ... ? hmm ...
#429195 (raspuns la: #426652) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
primavara? - de Lteo la: 23/04/2009 20:13:43
(la: de ce nu-mi place primavara)
majoritatea lucrurilor descrise de tine ar fi valabile pt tot anul, nu doar pt primavara... parerea mea . o alta parere de a mea e ca primavara e grozava, la fel ca vara, toamna si iarna :) !!

mi-a placut cum ai descris unele lucruri, unele m-au distrat ;))
informatii - de Lteo la: 23/04/2009 20:07:03
(la: ce trebuie sa fac ?)
hey... pe pagina www.royouth.com sunt multi tineri romani din America, cred ca gasesti multi cu care poti vorbi despre intrebarile pe care le ai... (e o pagina pt tineri crestini romani de pretutindeni)

toate cele bune,
salutari T.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...