utilizator: claudiu buzarnescu

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 5

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
...ultima ora
de claudiu buzarnescu la: 04/11/2006 12:08:00
ieri, la stirile pe scurt difuzate pe un post de radio destul de cunoscut in italia, se putea auzii nici mai mult nici mai putin: " in satul ... (nu am retinut numele) din provincia brescia , toti cei care depun plangere impotriva unui clandestin, iar acesta vine expulzat in urma plangerii, va primii frumoasa suma de 500€. " aceasta hotarare a fost luata de autoritazile locale si datorita prezentei intr-un numar tot mai mare de cersetori romani ( rromi ) in general minori la semafoarele oraselo  ...continuare .
11 comentarii
modifica
romanul si Uniunea Europeana...
de claudiu buzarnescu la: 30/09/2006 15:11:00
incepand cu 26 septembrie , peste tot in europa unde intalnesti picior de roman nu se aude discutand de nimic altceva decat despre intrarea romaniei in uniunea europeana , incepand cu 1 ianuarie 2007./ da , nimic de zis , numai ca toata lume deja a inceput sa isi dea cu presupusul la asa zisele avantaje si dezavantaje..../ oameni buni, romania mai are mult sa ajunga standardele europene, si asta din multe puncte de vedere...toti se gandesc ca o sa beneficiem de foarte multe facilitati, numai ca n  ...continuare .
1 comentariu
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
mya - de claudiu buzarnescu la: 30/11/2006 20:41:04
(la: ...ultima ora)
nu vroiam sa ma fac inteles gresit...multumita lui Dumnezeu, si eu traiesc intre persoane cu capul pe umeri, si nu mi-au pus eticheta.din contra, mi-au dat ocazia sa le arat ceea ce stiu si pot face, in momentul in care nu prea mai aveam mare speranta sa pot razbate printre straini...fapt pentru care le sunt recunoscator si in prezent...nedezamagindu-i prin prestatiile mele..
si nici nu imi este rusine ca sunt roman...apropo' in aprilie am invitat 4 prieteni italieni in Romania sa fie alaturi de mine cand aveam sa ma casatoresc...
le-am aratat mai tot ce am putut..si bune si rele...(care le-au vazut :) ei singuri), insa pot sa afirm cu maxima certitudine ca nu imi este rusine ca sunt roman..
chiar daca nu esti tu persoana in cauza, cand spun lucruri urate nu poti spune ca nu te simti, nu stiu cum sa explic sentimentul, e ceva de genul .. nu stiu .. auzi pe cineva vorbind depre cineva apropiat tie.. auzi pe cineva ca iti barfeste fratele..da, ceva de genu' asta..
apropo' ai avut sentimente de genu? eu cred ca da...
ha ha - de claudiu buzarnescu la: 19/11/2006 21:17:26
(la: Viata si integrarea romanilor in Franta)
pareri?...da...
ma amuza comentariile...nu pot sa imi spun parerea pentru ca nu traiesc in franta...apropo' nici nu mi-as dori..:)
mya - de claudiu buzarnescu la: 19/11/2006 21:17:26
(la: ...ultima ora)
ai dreptate.poate in SUA este altfel sau Australia...dar in Europa treburile sunt cam aceleasi peste tot...fie in Ger., fie in Fra., fie in Ita.
A, si nici inteligenti nu sunt toti "strainii" , tot timpul gasesti cate unul (poate nationalisti , chiar rasisti sau poate mai putin inteligenti) care sa te arate cu degetul...traiesti intr-o societate si este ceva normal ca nu toate persoanele sa fie de acord cu "strainii" in multe cazuri cu "romanii" asta si datorita articolelor din presa care nu ezita niciodata sa dea ca exemplu "romanii care fura...", "romanii care violeaza..", "romanii care falsifica..." etc
ceea ce pe mine ma deranjeaza intr-un mod deosebit este fapul ca exista foarte multi romani care nu ezita nici macar 1sec. , cand le este data ocazia de catre un cetatean al tarii straine in care traiesc, sa nu inceapa imediat sa "planga" , ba ca nu aveau ce manca , ba ca nu se face scoala in Romania , ... ba ca la noi este ceva de genul Africa...
poate sunt eu nationalist...sau cine stie...nu pot sa imi dau seama de ce ma deranjeaza asa de mult cand aud vorbe urate despre tara mea , culmea spuse chiar de romani.?!?
a, si tot din cauza unor romani ca cei mai sus amintiti ( aceeia care fac o imagine destul de urata a Romaniei), sa fii pus in proasta postura, tu ca roman cinstit sa dai piept cu privirile urate si cuvintele grele adresate la adresa noastra " a romanilor"...
nu-i uitati... - de claudiu buzarnescu la: 28/10/2006 19:29:56
(la: mici romani)
irinel cu a lui monica...
misto! - de claudiu buzarnescu la: 28/10/2006 19:29:56
(la: Muzica)
nelly furtado - all good things

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...