utilizator: Socaciu Ela

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 3
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Suferinţă
de Socaciu Ela la: 24/11/2004 10:03:00
1.din lanţuri sfinte, puse peste braţe,/ din oful greu, ivit din suferinţe,/ privirea ta arată o tristeţe/ ce seamănă cu un fior de moarte/ 2.dar dragul meu, zrobit de suferinţă,/ te rog, îndreaptă-ţi ochii spre a mea lumină;/ căci ochii care-ţi plâng fără dorinţă/ sunt rodul meu spre binecuvântare/ 3.Şi veşnicie de îţi pare clipa,/ aşteaptă izbăvirea cu răbdare;/ căci eu te luminez cu-a mea iubire,/ Şi îţi aşez cununa de-ndurare/ /
comenteaza!
modifica
DE IUBIRE
de Socaciu Ela la: 27/09/2004 15:23:00
când mă despart de domnul doar o clipă/ sunt sfâşiată de un dor nebun,/ căci viaţa mea cu el e fericită/ atâta timp cât merg cu el pe drum/ Şi chiar de-alunec pasul pe cărare,/ Şi îmi scrântesc genunchiul de un „eu”,/ el mă ridică-n braţe ca pe-o oaie,/ da-mi dă puterea colţilor de leu/ Şi mă frământ în mine ca şi focul/ ce-n mistuire arde tot ce-i jar;/ Şi las să ardă flacăra iubirii/ tot ce-i pământ, spre-a fi mărgăritar/ iubirea mea-i născută din  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ELIBERARE
de Socaciu Ela la: 23/09/2004 08:01:00
când te-am privit întâia dată, doamne,/ când m-am uitat în ochii tăi adânci,/ vâzut-am, doamne, lacrimi de tristeţe/ Şi am văzut cu inima cum plângi/ stăteam pe-o cale strâmbă, pustiită/ Şi mă uitam în zare, spre liman/ Şi căutam o oază mai umbrită/ pentru un suflet frânt şi făr alean/ dar ochii tăi mi-au arătat oglinda/ În care m-am privit cum arătam/ m-am îngrozit de faţa-mi biciuită/ de-atâta ură, frică şi păcat.../ am alergat atunci la tine, doamne  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
un eventual raspuns... - de Socaciu Ela la: 05/01/2004 05:52:08
(la: Cuvantul, ca prieten !)
Buna Dane,

Iata unul din acele cuvinte: "good" in engleza, iar in germana "gut". Cuvintele au aceeasi semnificatie: "bun", iar citirea lor este aproape identica.

Pe viitor poate si altele...
Ela.
#7612 (raspuns la: #19) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Te iertam admin, avand in ved - de Socaciu Ela la: 09/12/2003 00:19:51
(la: Errare humanum...)
Te iertam admin, avand in vedere ca tot omul este supus greselii, dar sa stii ca nu este un lucru chiar atat de grav..., tinand cont ca astfel avem posibilitatea (numai cine vrea, bineinteles) sa ne cunoastem putin intre noi si sa stim si noi cine mai este membru...
de ce purtam crucea - de Socaciu Ela la: 02/10/2003 05:00:45
(la: Exista sfintenie fara Dumnezeu?)
As vrea sa spun ca nu purtarea unei cruci zilnic te va ajuta sa ajungi in Cer, ci numai simpla ta credinta in jertfa pe care Iisus, Fiul lui Dumnezeu a facut-o in locul tau si al tuturor. Acolo meritam noi sa fim, atarnati pe acea cruce, nu El. Dar asta nu ar fi rezolvat problema... Tot ce tine de noi este sa ne comportam cu umilinta inaintea incercarilor pe care Dumnezeu ni le da. Biblia spune ca "Suferinta este scoala rabdarii!" De ce ne trebuie rabdare? Cred ca stie fiecare bine de ce. In lumea de astazi te intrebi cum vei razbi pentru ca iti spui ca tot ce ai nevoie este rabdarea...
Poate ar trebuie sa ne uitam mai mult in sus, nu pentru a spune: "Of, Doamne", ci pentru a spune: "Doamne, stiu ca numai Tu ma cunosti intru totul si numai Tu poti sa imi dai si azi ceea ce imi lipseste".
Incearca sa te bizuiesti numai pe El, si mai putin pe oameni. Vei vedea rezultatul si nu cred ca vei spune ca m-am inselat. Sunt sigura.
#647 (raspuns la: #578) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...