utilizator: Mult prea uitat

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 15
comentarii: 15

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
In patrat
de Mult prea uitat la: 23/09/2007 14:23:38
tuse/ / / / bun venit in fundul cerului inchis. uitarea nu se mai desface cand atletul de plastic cere posirca de vin acru si-si picteaza cate-o carte cu oameni prosti dar cumsecade. ce nu stie e ca sunt si smalturi albe cateodata, cateodata sunt fluturi... o fractiune de impresie il presurizeaza in teasta stramta, stravezie: "gafaia usor cand ii rupeam oasele, luata prin surprindere si uita sa respire". isi mai rupe cate un tendon, dar doar asa in trecere.motivul principal se afla aruncat.  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Polen stricat
de Mult prea uitat la: 18/05/2007 23:25:14
deschide usa inca o data cu fruntea inclinata sub beteala, te iubesc ii spui alene, pe trei sferturi adormit. promit...promit...astazi nu mai doare, astazi iti scot din cutie stele nenumarate plus o luna argintie. asa ca.../ piepturi de piepturi se sfarama, pe abdomen il ninge, atletul de plastic se framanta usor, ies in fata si inoata inecatii cei de ieri, fundul cerului inchis de sub inchisoare (lactee si nevroza)/ 'masca blonda, sunt fluturi!' se mai aude cate un cantec./ 'e balta luminata'/ i  ...continuare .
9 comentarii
modifica
9 munci
de Mult prea uitat la: 19/03/2007 20:53:53
1. cearta/ ce am cerut, n-a fost aflat, destin de fier infipt in alb. cel mai dorit, ce m-a lasat doar pentru cateva monezi/ in plus./ nu au fost bani ci ura printre cei cu fata alba, cat de mic va fi un pai in ace...de ce exista doar un loc si nu si eu sa pot sa vreau sa stiu sa am egal in diferenta./ 2. motivul/ printre pionii de jos ce stau pe sfere-albastre ar fi fost de apreciat, asa de ingustat. pene s-au uscat de mana ta cea aspra si poruncitoare. la varfuri toti au ars, e inchis, fereca  ...continuare .
5 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
*** - de Mult prea uitat la: 21/05/2007 22:02:42
(la: Polen stricat)

"Anemica si gonflata scriere."

Eh..am doar 16 ani si nu fac din scris o pasiune. Dar iti pot oferi un sfat util nu numai pentru tine dar pentru toata lumea. Cand citesti primul cuvant dintr-un text, de oricare natura, adu-ti aminte ca scriitorul doreste sa transmita un mesaj, sau sa evidentieze un aspect si pana la ultimul cuvant incearca ca intelegi mesajul sau macar sa-i dai o interpretare textului, sa intelegi macar o fraza din el sau substana din spatele cuvintelor (mai pe popular:'Iote domne ca inteleg ce-a vrut omul asta sa zica') inainte de a critica tehnica (oricum tehnica nu au decat consacratii si noi nu facem decat sa dam cu condeiul ca si cum ar fi lopata).Eu cred ca e mai bine ca transmiti un mesaj, sa expui un sentiment, o stare decat sa scrii cuvinte alandala care ti se par ca suna bine sau care creeaza o muzicalitate si imagini artistice exceptionale, dar care pe linie simbolica sunt egal cu zero pentru constiinta autorului (nu m-am uitat ce ai scris asa ca in acest context vorbesc la persoana a doua retorica).
Spun toate acestea fiindca trebuia sa dau lamuriri. Prea multe comenturi date ca si cum autorul ar avea 30 de ani, nu 16 (*laughing while rolling on the floor*)
Cui nu-i place nu mananca ...:)
#199458 (raspuns la: #198814) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
*** - de Mult prea uitat la: 19/05/2007 11:37:31
(la: Polen stricat)
'Mască blondă, sunt fluturi!' e o formula de adresare, la persoana a doua
*hug*
#198662 (raspuns la: #198643) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
nu exista "Infernul lui Dante" de Macedonski - de Mult prea uitat la: 18/04/2007 11:26:01
(la: Monosilab catre viata)
Am inceput sa citesc Macedonski opere complete. Nu exista nici un text de proza care sa se numeasca "Infernul lui Dante". Defapt, exista o piesa de teatru "Moartea lui Dante Alighieri" publicata in 1916. O voi citi cu siguranta, sunt curioasa cat de mult seamana cu proza mea.

"pîna la urma ar fi mai bine sa iesi din iad!"- sau personajul meu, intrucat autorul nu se confunda cu personajul, chiar daca este scrisa la persoana I.
#188749 (raspuns la: #152697) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
yea - de Mult prea uitat la: 25/03/2007 11:02:41
(la: MUSE)
Super muse
Instrumentalu e foarte bine structurat iar vocea e unica...numai ca ultimul lor album cam strica.
Versurile sunt un pic prea evidente, ceea ce le face uneori superficiale dar melodiile suna extrem de bine.
Try Radiohead sau Sneaker Pimps.

Fotografie facuta de mine, ispirata de melodia "My plug in baby" de la muse: http://www.deviantart.com/deviation/50507214/?qo=5&q=by%3Ahellolikegoodbye&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
(sper ca nu se supara nimeni ca am pus link..)
*** - de Mult prea uitat la: 20/03/2007 21:45:20
(la: 9 munci)
Hey cri cri
ma bucur mult ca ti-a placut..
Imi place sa scriu angramatic deoarece ofera celui care cauta mesajul o satisfactie dupa descifrare (stiu asta, am aflat-o pe pielea mea). Si parca pur si simplu nu te simti bine cand ti se da tot pe tava...
(hey,in versiunea veche se puteau bloca unii useri, can you still do that? se pare ca cineva s-a umflat mult prea tare pentru gustul meu)
#178951 (raspuns la: #178826) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...