utilizator: thelightofzarta

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 6

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fragmente de trecut
de thelightofzarta la: 08/02/2007 21:06:00
ideea a aparut de nicaieri, pe undeva pe drumul spre xerox, intre “luxosul” gaudeamus si family pizza. pare o solutie rezonabila. m-am saturat sa vorbesc despre asta, despre el, despre mine. din pacate gandurile refuza sa se opreasca si simt ca daca nu le scot cumva din mine o sa innebunesc. asta daca n-am innebunit deja. nu e dragostea o nebuneala placuta?/ da. m-am indragostit. uimitor de trist. undeva, intr-o clipa de neatentie inima a scapat din cusca construita cu atat atentie si truda  ...continuare .
1 comentariu
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Lista lui Schindler", de Tho - de thelightofzarta la: 08/02/2007 20:10:07
(la: Carti ce ne-au marcat existenta)
"Lista lui Schindler", de Thomas Keneally - prin primii ani de facultate. Prima carte (pentru mine) despre un om in carne si oase, cu defecte si calitati, vulnerabil si totodata invingator. A mintit, a inselat, a mituit - pentru a salva vieti. Prima poveste care m-a oprit sa judec in pripa zicala "scopul scuza mijloacele".
To Recuerdo - Ricky Martin fe - de thelightofzarta la: 06/02/2007 20:27:31
(la: Muzica)
To Recuerdo - Ricky Martin feat. La Mari De Chambao
Ca tot vazui tema cu dragoste - de thelightofzarta la: 06/02/2007 20:27:31
(la: Comunicarea virtuala: pro si contra)
Ca tot vazui tema cu dragoste platonica. Comunicarea pe net nu e tot un fel de "platonica" si ea?

Cred ca suntem toti destul de mari sa fi auzit ca in comunicare e mult mai mult decat simplul text, decat cuvintele cu forma si continutul lor.

Adica, voi vorbiti multe aici, unii dintre voi probabil se inteleg foarte bine, au interese comune, idei comune. Spuneti, povesti, scrieti versuri, mai aruncati cate un banc sau cate-o gluma.

Sunt prea noua si prea dinafara ca sa stiu cati dintre voi au avut ocazia sa se vada fata in fata. Dar nu sunteti curiosi la un moment dat sa stiti cu cine vorbiti?

Sa auziti un ras sanatos sau caraghios cand spuneti un banc in loc de everyhappy-ul ":)". Sa vedeti o reactie la ce spuneti, nu stiu, sa beti o bere cand sunteti mai multi in chef de palavre.

Folosim comunicarea virtuala pentru ca avem curaj sa aruncam opinii personale cat mai departe si unor necunoscuti sau ne ascundem de fapt, pentru ca n-avem curajul de-a ne afirma parerile fata in fata?
O avem toti in noi, asta e cl - de thelightofzarta la: 06/02/2007 20:27:31
(la: Despre agresivitate)
O avem toti in noi, asta e clar. Declansatorul e diferit, la unii e o privire mai nu stiu cum, la altii picatura care umple paharul.

Obisnuiam pana de curand sa cred ca agresivitatea verbala si /sau fizica apare atunci cand nu mai stim sa dam un raspuns logic, destept, de bun simt etc.

Dar m-am inselat, apare si atunci cand vrei sa te dai mare, sa sperii, sa impresionezi. Pentru unii e un instrument al puterii asa cum pentru altii e pur si simplu o stare de spirit.

Cateodata avem de ales, cateodata nu. Daca n-am fi oameni am aveam intotdeauna de ales.

Ce ma intriga pe mine e de un - de thelightofzarta la: 06/02/2007 20:27:31
(la: DOMNULE, CU TOT RESPECTU' : ESTI UN BOU !)
Ce ma intriga pe mine e de unde atata respect pentru un bou? Sau altfel spus, poti sa crezi despre cineva ca e un bou, innascut sau devenit, si in acelasi timp sa mai ai si respect pentru el? Sau e doar la nivelul declarativ, un mini pansament, zaharina care chipurile indulceste exprimarea.
Ce se vrea a spune de fapt?
"Esti un bou dar totusi te respect?"
sau
"Desi esti un bou si ti-o spun direct, eu sunt mai sus ca tine pentru ca cel putin iti acord o bruma de respect pe care nici n-o meriti"
sau poate e un "bou domnesc"? :)afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...