utilizator: Clerik

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 7
comentarii: 56

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sange
de Clerik la: 12/05/2007 00:45:23
lasa-ma sa ma scurg prin ochii tai in spartura de univers, ca sa pot ucide vesnicia, si lacrimile sa ti le cuprind in delirul din causul palmei mele. prin tine sa-mi vad soarta strafulgerata, ca apoi tie sa-ti asez la picioare crinii din care-am rasarit tacit. parfum de cer sangeriu peste divinitati de sange sa-mi vad din sicriul in care ti-am lasat blestem cuvantul. / peste tine veacuri au trecut si tie vesnicii iti canta acorduri din clape si corzi din care sa plesneasca sange peste tine, alta  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Ceasuri rele
de Clerik la: 12/05/2007 00:37:24
ceas rau… rau ceas/ in miaz de noapte/ la rascruce se aseaza/ de carare mi s-agata./ in cerc deschis / si-n mijloc sad/ uitat de basm…/ in negura de codru./ lumina palida de luna/ crescuta din sange de apus/ in miaz de noapte/ pe vaz mi s-asaza./ si sange rosu-mi scapa/ din rana de metal/ sub al noptii val/ din pamant sa nasca fapta/
9 comentarii
modifica
Sfarsit
de Clerik la: 08/12/2006 01:20:00
din eternitate cad lacrimi/ nebunii canta arpegii pierdute/ si ciorile padurii isi consuma viermii/ una din cealalta, de vii …mor/ si mor si norii, si copacii/ si pamantul e in doliu./ soarele rade palid si amar din inaltimi/ insa si pentru el va veni noaptea/ si rad nebunii, si mor frumusetile omenirii/ si nasc aschii de fier care-i inlantuie/ in propria lor ratiune noua./ raman doar vanturile in fluieratul lor pribeag/ si nebunii ce rad in extaz …/ de ratiunea noii omeniri, oparita in delir  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Omerta - de Clerik la: 12/05/2007 00:28:38
(la: Nocturn)
comic...
cri cri - de Clerik la: 10/12/2006 11:26:17
(la: Ce a fost mai intâi,)
dupa cum vad, v-ati format o idee despre mine cum ca as fi ca si cancerul... omniprezent. e bine asa. (deci nu plec)
si mie imi e dor de vremurile acelea, crede-ma... pare un veac de atunci (gata ca plang)
cat despre rock... da sunt rocker de la 15 ani si am facut cam tot ce scrie pe lista, si cred ca am trecut si la dunga listei, asa ca imaginea cum ca as fi un sfant car sa vina sa "aduca lumea la pocainta si sa mustre pe cei rataciti" e un pic (PREA) fortzata...
i'm just the odinary twisted imbecile rocker who finished Theology and English and few others...
#162397 (raspuns la: #162210) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
re:criule si domnul clerik :) - de Clerik la: 10/12/2006 11:26:17
(la: Ce a fost mai intâi,)
am inteles acum care-i faza cu zapaceala de care-mi vorbeati... de fapt n-am inteles absolut nimic, ceea ce cred ca e ok.
sincer, sinoadele ecumenice nu mi-au dat atata imporcire de idei amestecate intr-o perfecta salata de nitroglicerina literara ca si ornitorincu' innabusit si puiu' cu cu gaina si ouale (si cocosul) lui cu tot.
ornitorincu' oricat de tare l-ati (inna)busi nu poate sa se transforme in iepuras, planeta, elefant, ciorap, decat pe plan conceptual, ideatic, insa un raspuns ca asta o sa va dezamageasca.

asadar: In vederea bunei conduite (ma doare capu') a conferintei pe care (cred ca) ne aflam Si ca toti membrii cafenelei sa nu-si taie venele (nici sa le lase lungi), sau sa muste din pereti in cautarea raspunsului declar: (NU exista raspuns). reformulez: May the "pui" be with you!!!
#162393 (raspuns la: #162220) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
bygot - de Clerik la: 09/12/2006 17:41:16
(la: Prejudecati populare despre religia crestina)
tocmai asta e si faza, discutiile cu aiuriti religiosi au ca final aiureala. e inevitabil. din moment ce crezi in Dumnezeu, crezi si atat.
ei, in momentul in care unul ce crede sta de povesti pe teme dogmatice cu altul care nu crede, unul ajunge sa se enerveze si celalalt il considera pe primul innapoiat, sau ceva in genu' (am primit o groaza de prefixe pana acum). linia de echilibru intre cei doi nu exista, asadar, vorbind din livada cu pruni cu acela / aceea din uzina de fier innabusit din Sahara, nu se poate ajunge la nici o concluzie. e normal ca esentialul sa fie nesocotit atunci, ba chiar mai rau...
cat despre convingerile tale pro-Biserica, acestea mi-au placut... poate esti chiar singurul
#162337 (raspuns la: #162253) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
jeniffer - de Clerik la: 09/12/2006 17:41:16
(la: Prejudecati populare despre religia crestina)
exact ce spune Bygot... judecand religia din punct de vedere social e ok. dar in momentul cand incerci sa rationalizezi si sa definesti pe Dumnezeu, orice discutie devine aberatie, sminteala.
e foarte greu sa explici ce crezi, si e si mai greu sa convingi pe cineva sa creada ce crezi tu.
adica toata salata asta nu are nici o concluzie altfel decat asta: eu cred, tu nu. ATAT
iar daca zici ca atunci incearca sa te rezumi la evenimentele religioase explicabile tie, ca necunoscatoare a dogmelor, (necunoscator = aici, nepracticant - impropriu spus, dar adevarat) si nu te avanta in aiureli.
duhurile NU sunt persoane legendare, nu pentru toti - TINE CONT de aspectul asta!
#162327 (raspuns la: #162312) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...