utilizator: pantocrator

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 21
comentarii: 41

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Noi, doua...
de pantocrator la: 13/04/2007 17:05:42
noi, doua.../ noi/ doua pietre arse/ de faratine/ doua saruturi uscate/ de nebuzele tale/ doua priviri oarbe/ de faraochii tai/ doua zile-nnoptate/ neluminate de tine/ doua nopti asurzitoare/ fara linistea ta/ doua vise nedormite/ fara de somnul tau/ doua cantece mute/ fara de glasul tau/ doua aripi cazute/ daca tu nu ne zbori/ doua iubiri netraite/ daca tu nu ne nasti.../ /
6 comentarii
modifica
Frumoasa toamna
de pantocrator la: 05/04/2007 12:21:24
frumoasa toamna/ frumoasa toamna... bratele-si ineaca/ in ochii mei ca-ntr-un oftat caprui/ iar frunzele si le trimite dulce/ pe lacul inimii alunecand galbui/ ramasa vara... buzele-si ascunde/ in umbrele sarutului topit/ de soarele prea ros’, fierbinte vama,/ pictat in unda fluviului grabit/ simtita iarna... fumul si-l agata/ de mantia privirii catre tine/ opreste-te o clipa si inspira/ frumoasa toamna inecata-n mine./
3 comentarii
modifica
Epilogat...
de pantocrator la: 05/04/2007 11:13:13
epilogat/ mira-m-as sa ma mir/ cum ne-ai zburat/ din gand de fata/ exilati in leat/ cum ne-ai pastrat in dor / de dor uitat/ si ne-ai turnat odor/ din vis caprui/ de ne-ai vestit o stea/ in chip de cui./ mira-m-as sa ma mir/ cum ne-ai iubit/ lipindu--ne aripa de zenit/ si ne-ai purtat pe nori/ din nori cazand/ de ne-am trezit in zori/ cu ochi natang./ mira-m-as sa ma mir/ ca ne-ai ascuns/ otrava dulce / in nectar patruns/ ca ne-ai ursit / la nastere zbor copt/ lumina vie / si nesat de m  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De Emin si rodik - de pantocrator la: 05/04/2007 15:37:07
(la: examen)
Hm...nu ca m-ar interesa...iar comentarii la textul lui limpede nu vreau a face...dar am citit ceva aici...de ...pretena rodik...acum, madam...oi putea sa fi scris mataluta si de Slobozia medievala si de timisoara in paispe preteni, dar chestia cu "Eminescu nu mai e poetul-etalon" a invartosat pielea pe moi... Nici nu vreau sa ma gandesc cine ar putea fi...noul-etalon...exceptandu-l pe Nichita, of course, dar cu el e si o alta poveste....dar cuvintele in sine poet langa etalon...doare, zau. Pe Eminescu (si pe Nichita asisjderea) tre' sa-l si simti de ce e POET, sa-l intelegi traindu-i macar o farama din zbucium...Da' ce spun io aici...ca ma balacesc in baltoace priponite la streasina neputintei si trendy-flendy-urilor...Ia-te cocoana da mana cu Buculei...si mai bagati-l o data pe Emin la nebuni...pen' c-a fost nervos...Auzi?...si mai cititi si altceva din el decat Floare-albastra Scrisoarea III si Luceafarul...ceva postume poate...Bleah!...Cat despre limpede...tot inainte, coane...intr-o zi poate fi si mai bine...macar vei avea o lansare reusita. Da', ca sfat...nu exagera...in general. Mersi!
Picky-tricky...cu un suras...ia-o ca pe-o dedicatie - de pantocrator la: 05/04/2007 15:21:58
(la: Epilogat...)
Mersi, picky... crede ca ma voi gandi...uneori...la tine si spiritul tau critic, chiar de te "vad" ca pe un lenes adorabil, jucandu-se cu rotocoalele de fum nourii ai celorlalti si ..de ce nu...celorlalte. Si ai dreptate...de ce-am lua viata-n incrancenare plumbuita si nu in adiere vaporoasa. Da' tre' sa recunosti: macar lansarea a meritat toti banii si glagoria.
Domnului admin. OK!... - de pantocrator la: 05/04/2007 13:31:48
(la: limitare la numar de subiecte publicate)
OK!...habar n-am daca ultimele poezii...care zac de vreo 2-3 ore in ... "analiza" admin. vor fi postate candva, cumva...ca si ultimul comentariu de aici(adica cel dinaintea acestuia)...ce asteapta si el... suspendat prin cotloanele netului personal al domnului admin. Multumesc, maestre, dar voi renunta oricum...Dar ..ca principiu...daca tot folosesti reguli...sa stii ca ele nu se aplica retroactiv...iar asta-i tot o regula ce impiedica neregula si bunul-plac...indiferent din partea cui vor fi venit ele. dar daca voi asa va simtiti bine....de ani...multi inainte, maan...treaca de la mine si paharul acesta. Fiti binecuvantati!
Maan... - de pantocrator la: 05/04/2007 12:45:09
(la: limitare la numar de subiecte publicate)
Maan...anyhow nu am sansa unui dialog in timp relativ real...dar cum timpul nu exista...de ce m-as plange?...Asa ca daca unele comentarii de-ale mele apar cu potential caduc, c'est ca...nu-i vina mea. Dar...ca tot e chef de chef azi pe site... Onor admin. imi anunta iar decizia ca pana la ora 16.20 nu voi mai putea posta alte 'creatii"...ca-comentariile nu se pun. Observ ca ultima poezie am postat-o ieri la 16:20:33. Normal, dar ce mai e normal azi?, ma gandesc ca incepand de la acea ora..pana azi la 16:20:33 as putea beneficia de prezumtia de publicare a 3 covarsitoare creatii. dar nu..mie mi se spune ca am depasit...desi nu am trimis, culmea, decat 2 spre publicare, din care una...Epilogata aia...e tot la "revizuire"...prin urmare...numara si tu steagurile si vezi daca-ti da cu plus...Deh, tocmai...acordul asta...ma face sa nu mai intarzii pe aici..mai bine ati parola totul...si admin. ar analiza zilnic parolele...
Do' mn. adminis.tr.ator. - de pantocrator la: 05/04/2007 12:17:48
(la: limitare la numar de subiecte publicate)
God...o sa ma cred creator...de comentarii...de mai insist mult. Da' n-am inteles-o p-asta cu "stropi si valuri". Sunteti admin. sau din cand in cand deveniti subiectiv si va dati cu parerea despre intentiile invitatilor? Puteti aresta, puteti sterge, puteti interzice si condamna comportamentele de pe site....da' cu parerea...mii de scuze...nu prea. Chestie de principiu....Sau puteti...dar atunci veniti pe corabie, declinati-va un nickname de scena....si suntem vaslasi...ca to'as inca nu va pot striga de la pupa. Multumesc.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...