te provoaca sa gandesti
utilizator: Badu
statut:
utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1 comentarii: 5 subiecte recente:
comentarii recente:
Salut
Nu pretind componente free. Pretind ca organizatorii să facă un minim de efort - numit studiu de piaţă - pentru a se orienta către ceea ce primează cu adevărat. Sunt convins că m-ar fi surprins în mod plăcut interzicerea accesului pentru acei puştani care plăteau 60000 pentru a se juca pe un PlayStation II. Sunt convins că m-ar fi surprins şi lipsa acelor domnişoare din cadru. Am omis (mai mult sau mai puţin intenţionat) să scriu că am obţinut informaţiile şi contractele după care m-am dus, dar asta nu reduce cu nimic vina organizatorilor de a dori să scoată bani din "orice". Ideea de B2B mă deranjează atât timp cât este pusă la un loc cu end-user. Am fost întrerupt de câteva ori de către terţi, ori asta face orice negociere destul de dificilă. Persoanele mele de contact nu puteau fi nepoliticoase încât să ignore acele persoane "interesate"! Vă mulţumesc sincer pentru comentarii! Desi sunt de (foarte) putin timp membru al acestei comunitati, am constientizat importanta ei si sunt disponibil sa ajut (pe parte tehnica si nu numai). D-le admin, daca doriti ajutorul meu in orice privinta va rog sa-mi comunicati.
"Studiu" de M.Sorescu
- de
Badu
la: 17/04/2004 08:28:50
(la: Marin Sorescu, comunist si poet netalentat?) citez (evident, poezia "Studiu" de M.S.):
"Aveam de mult o bănuială împotriva mea şi astăzi m-am ţinut toată ziua după mine La o distanţă care să nu bată la ochi. Aflaţi că sunt mai periculos decât credeam. Când ies pe stradă mă uit în dreapta şi-n stânga Ca şi când aş fotografia în continuu Casele, oamenii, stâlpii de telegraf Şi toate bogăţiile. Apoi din te miri ce (Pentru a nu fi recunoscut) Îmi schimb expresia sufletului Faţa mea e un adevărat alfabet Morse Care transmite tot timpul cine ştie ce secrete Oamenilor din Lună care stau cu urechea pe noi. Când şed la masă Rup dintr-o foaie de hârtie Bucăţele mici, care, făcute cocoloş Sunt aruncate imediat uitării Ceea ce e foarte ciudat. Deseară voi coborâ şi în somnul meu Pe o funie pe care o port special în buzunar Să văd ce mărturiseşte acolo individul Ce-şi aduce aminte în mod spontan Şi - mai important - cine anume Îi furnizează relaţiile dintre lucruri După care voi proceda La întocmirea fişei." Bănuiesc că această poezie "acuzatoare", demonstrează că Marin Sorescu însuşi recunoaşte: era un şpion al propriei sale existenţe, raportând periodic Oamenilor din Lună (pe care ruşii doriseră să o vopsească în roşu, iar după ce terminau, americanii aveau să scrie Coca Cola) :). Să terminăm aşa dar cu prostiile. Nu cred că acel amic al tău ştia ce vorbeşte! Cărţile menţionate de voi sunt cele care m-au marcat şi pe mine şi de aceea nu le voi scrie titlurile aici. Mi se pare însă, cu mult mai interesant de analizat motivele pentru care impactul acestora este comun asupra noastră, a tuturor, ce le face atât de speciale, de unde apare nevoia noastră de a ne detaşa de cotidian, de a trăi dramele şi iubirile altora.
Ultima carte care mi-a marcat profund percepţiile, m-a făcut să mă gândesc serios la motivele pentru care acest lucru mi se întâmplă şi dacă acesta este un lucru bun sau un lucru rău. Motivele nu-mi sunt prea clare, deci nu voi vorbi despre ele. Părţile bune ale marcatorilor constau în aceea că m-au făcut să mă gândesc la lucruri la care nu mă gândisem, deşi aveam tendinţa, că mi-au deschis orizonturi noi. Tot între lucrurile bune, se strecoară prentenţia de a înţelege, pretenţia percepţiilor fine, dorinţa de a şti că eşti unic şi asemănător în acelaşi timp. Lucrurile rele ţin de descurajarea pe care o trăieşti vrând-nevrând, descurajare provenită fie din neputinţa de a contrazice/modifica realitatea proprie şi cotidiană, de neputinţa de a nu te identifica şi regăsi în unele personaje. Identificatorii sunt ceea ce nu-mi doresc din cărţi. Nu vreau să aflu că nu pot face nimic ca să schimb mizeria în care trăiesc, că nu pot convinge decât oameni deja convinşi, că nu pot ajuta prea multă lume, că până la urmă, e o falsă identificare cu personajul şi că m-am auto-flatat inutil crezând că sunt mai bun decât ceilalţi doar pentru că semăn izbitor cu un terţ narat. afiseaza toate comentariile...
|
![]() ![]() cautari recente
"adjective pentru substantivul padurea"
"in costum" "unde nu e cap" "eu nu intru la ideecuna cu doua" "paradis in clasa muncitoare" "cuvinte inrudite cua expune" "caut pretena nr tel" "te rog sa ramana" "ce inseamna sibolul credintei" "greseli in exprimare" "salutry" "cum se scrie corect ajungeti" "alice calugaru ploaia ca aprtine genului liric" "litera sens abstract" "parfumuri" "facultati private in romania" "MOARA VORBAREATA" "proletarul" "sistemul bancar din romania" "intre o mata si un caine" "litera T modificari aparute" "omnia turism paris cazare" "litera 2007" "reguli cafenea" "vremuri si timpuri" "Singurătatea unei femei" "cum se desparte necunoscut"" "vorbe frumoase" "download carte mein kampf" "completat" mai multe... linkuri de la Ghidoo:
|
(la: EvZ: BLOG-UL romanesc, sezatoarea electronica)