utilizator: deutzza51

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 3
comentarii: 1

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ce ?
de deutzza51 la: 25/11/2006 14:38:00
urasc timpul !!!/ de ce atunci cand pleci totu-i pustiu?/ de ce nimic ce pare nu e viu?/ de ce atunci cand nu esti tu?/ printre lacrimi uscate te rog nu-mi spune nu.../ de ce ma-ntreb mereu ce faci?/ de ce-mi par serile mai reci?/ de ce te visez cu ochi deschisi?/ de ce te simt, cand tu.../ nu esti ?/ de ce ma doare dorul tau?/ de ce totul e un ecou?/ de ce prive  ...continuare .
2 comentarii
modifica
M-am nascut
de deutzza51 la: 25/11/2006 14:32:00
m-am nascut copac,/ dar am trait o zi/ o zi plina de soare , caci tu erai cu mine./ m-am nascut copac,/ si am trait in tine;/ nici o clipa macar eu nu am regretat./ m-am nascut copac,/ pe malul raului cristalin/ in care se rasfata bunatatea soarelui./ asa e...m-am nascut copac,/ la umbra mea te-ai odihnit,/ ai profitat din plin de al cerului senin ;/ dar n-ai stat mult, si ai plecat/ magica sclipire cu tine ai luat./ mireasma florilor nu o mai simt,/ tot a fost suflat de v  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Ce-ar fi fost daca...?
de deutzza51 la: 19/11/2006 18:32:00
ieri,am alergat dupa soare, si am alunecat pe un nor mofluz... unde au cazut visele? visele copilariei pline de culoare si de puritate... le-as cauta, dar ar fi foarte greu de gasit ; si daca le-as fi gasit fie si inainte sa le pierd as fi constientizat valoarea lor. dare se pare ca este valabila acea vorba, mi-am dat seama ce-am avut dupa ce am pierdut...vise./ si totusi...asi fi putut sa ma cobor si sa le caut...sa le caut printre deznadejde si neincredere, sa rascoles  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
poi... de ce n-am crede ? - de deutzza51 la: 19/11/2006 21:17:26
(la: de ce credeti in dumnezeu?)
de ce sa nu credem ? shi de ce sa irosim timpul intrebandu-ne dak exista sau nu... cand am putea sa incercam sa devenim mai buni pana a ne permite sa ne intrebam pe noi inshine asta... shi in plus...nu ne sunt de ajuns dovezile... kiar krezi k suntem fakuti din extraterestri sau alte fiinte ? mai mult sau mai putin cunoskute ... cred k imaginatia oamenilor o ia razna... 4 real ! Biblia tot de extraterestrii o fii scrisa ? sau poate de maimute..sau de oamenii nomazi.. come on! avem o viata prea scurta pentru a sta sa ne intrebam daca exista sau nu..un creator divin.. un zeu sentimental, un parinte atotstiutor sau ..in fine..sunt multe felurile in care ii puteam zice.. sunt multe limbile in care putem traduce, dar cuvantul "Dumnezeu" trebuie sa existe in inimile shi sufletele noastre..sa traiasca in noi... caci realitatea te influenteaza suficient de mult sa te indoiesti de El... e clar ! Acum hai sa ne intrebam... daca el exista... sau nu..NOI ..existam? sau nu? poate nici noi nu existam ... sau poate existam prea putin... sau..mai shtii ?? :)

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: