utilizator: Deliana

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Alineat...
de Deliana la: 23/11/2006 02:48:00
ce poate fi mai crud decat o viata falsa? o viata pe care stii ca trebuie sa o suporti chiar daca nu-ti convine... o viata pe care o condamni la fiecare pas, o viata cruda care te invaluie cu absolut nimic care sa-ti apartina. o viata pe care nu vrei s-o recunosti ca fiind a ta, cu persoane si elemente care-ti lipsesc atat de mult. o viata care incepuse atat de frumos, dar care acum te-a adus in pragul disperarii si al nebuniei, o viata care pur si simplu trebuie curmata! cum poti oare sa tr  ...continuare .
3 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
hihihi... - de Deliana la: 23/11/2006 06:16:07
(la: de ce credeti in dumnezeu?)
hmm... cam aiurea ideea de a crede sau nu in Dumnezeu as zice eu. Sunt inca un copil ratacit motiv pentru care L-am renegat si I-am cerut ajutorul la 5 minute dupa cu o ipocrizie fantastica. Nu sunt inca convinsa, totusi ca Dumnezeu cel "promovat" de Biserica este neaparat cel in care cred, ci puri si simplu sunt convinsa ca undeva acolo sus exista o entitate care are grija de noi toti, si ne supravegheaza, si aseaza lucrurile exact asa cum trebuie ele sa fie... sunt prea copil, totusi???


never fail to fail...
inca unul...??? - de Deliana la: 21/11/2006 20:37:06
(la: ViaĊ£a ...)
sincera sa fiu deja au inceput sa ma streseze aceste... sa le zicem "maxime" despre viata cum este cea de sus. mai sunt o groaza din aceasta categorie, si, sincera sa fiu, nu le vad rostul. sa ne faca mai optimisti? sau ce? sa ne faca sa avem o parere mai buna despre unele momente pe care le traim cu atata scarba asteptand sa treaca mai repede? oricum rasuflarea ne-ar fi taiata de mult mai putine ori decat ne-am dori si oricum cand incepem sa respiram din nou uitam de ce ne oprisem inainte... conform "ce-i frumos repede trece!". respectiva propozitie ar fi asemanatoare cu "viata se intampla in timp ce-ti faci planuri", nu? ceva de genul, sa te lasi surprins de ce-ti poate oferi viata... patetic din punctul meu de vedere. chiar si daca iti faci acele planuri si te ghidezi dupa ele (caci, totusi, trebuie sa ai un sistem de referinta, nu???) oricum va fi ceva care sa te abata de la drumul initial din simplul motiv ca nimic nu-i perfect si au si acele planuri scaparile lor, marjile de eroare pe care nu le luam in calcul. asa ca... eu una continui sa respir cu aceeasi nonsalanta ca si pana acum pentru ca oricum nu cred ca mai e nimic care sa ma impresioneze asa de tare incat sa dau dreptate celor de mai sus...


never fail to fail...

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...